2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar nasılsınız? Biz iyiyiz maşallah bilmem bebiş ne durumda inşallah büyüyodur. Size bişeyler sorcam:
Göbek deliğiniz düzleştimi? Benim mide ve göbek olarak ayrı ayrı şişkinler göbek deliği ve çevresi hala içeri doğru şöyle tam bi hamile göbeği olması 7.ayı bulcak galiba bi hevesimi alamadım ayol:)
Bide hediye çekilişinde bi limit belirlendimi? Biz demir'le konuştuk ne eksikse onu alalım dedik öyle limit falan bakmadık hatta bugün veya yarın kargolayacağız:)

günaydın hanımlara ve minik tekmeciklerle neşe veren meleklerimize

cnm bendede var tiroid sorunu 3,30 du geçen hafta 25 mg kullanıyorduk şimdi 50 gr kullanmaya başladık.doğuma kadarda kullanılcakmış.sabahlar aç karnına 1 tane alıyorum ben.

[/QUOTE=semra2003;23401435]bende dogum ucretlerını ogrenmek ıcın gıttım ve bu konuyu sordum fatura ıstedım veremeyeceklerını soledıler esımde bole seylerı hc sevmez usteleyemedım nasıl yapacagız yaaa aslında dogumdada cuzi mıktarlarmıs ama bızden dunya para alıolar yaaa özelden hangı hastahane bana yazarmısın belkı aynı hastahane cıkar[/QUOTE]

cnm benimle alakalı değil bu konu nette denk geldim alıntı yaptım.

Son düzenleme:
Günaydın canım güzel haberlerle gelirsin inşallah

ne kadarlık oldunuz şimdi?? bizim 21+4 te randevumuz daha var

bugun 20 + 4 üz, doktora gittiğimizde de 21 + 2 olcaz.
Geçtiğmiz ayki kontrolde doktor bir ay sonra gelin demişti, biz de bu ctesi için randevu almıştık, zaman nasıl da geçmiş:)
Arada ben yine bi acile gittim, biraz kanamam olmuştu diye Bebeğimi gördüm.
Aslında o yüzden çabuk geçmiş gibi geldi bana heralde :)

Çok geçmiş olsun canım doktordan gelince güzel haberlerini bizimle de paylaş

cnm benimle alakalı değil bu konu nette denk geldim alıntı yaptım.[/QUOTE]

Günaydın canım...

bende troid ilacı kullanıorum ilk test yaptıdığımda 3 çıkmıştı, sonra 2,86 bi süre 0.25 lik ilacın yarısını kullandım
2 hafta önce test yaptırdım 2.49 çıktı 2.50 nin altında olması gerekiyormuş yine sınırdayız yanii ilacı kullanmaya devam ediyorum

Bu arada demir hapı vermişti doktorum gyno ferro ama ben kullanamadım hem mide bulantısı ekşime yapıo hem de ishal bıraktım bende napıcam bilmiorum
Siz ne kullanıosunuz demir için?

herkeslere günaydınn.. biz haftasonu doktordaydık. oğlum kocaman olmuş teyzeleri.. tam 320 gr olmuş boyu da 21-22 cm falan 3 hafta sonra da ayrıntılıya gitcez. herşey normal çok şükür.. haftasonu hava biraz yağmurluydu ama yine de gezdik bugün hele yazdan kalma güneşli sıcacık bi gün var burda. içim kıpır kıpır her anlamda oğlum hiç durmuyo maşallah tepişip duruyo içerde bu arada ben park yataktan vazgeçtim. oda yapcaz oğlumuza. eşimle bebek odalarına bakıyoruz dünden beri

Günaydın Kızlar nasılsınız? Umarım güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir.

Hediyeleşme için sibekerem ile eşleşmişiz ama uzun zamandır kendisine ulaşamadım :26::26özel mesaj vb cevap vermiyor) Acaba aranızda sibelkerem ile görüşen var mı haber verebilir mi?

gunaydn canım gozun aydn cok sevndm bende kızımı cok ozldm 2haftamz var daha

Günaydın canım...

bende troid ilacı kullanıorum ilk test yaptıdığımda 3 çıkmıştı, sonra 2,86 bi süre 0.25 lik ilacın yarısını kullandım
2 hafta önce test yaptırdım 2.49 çıktı 2.50 nin altında olması gerekiyormuş yine sınırdayız yanii ilacı kullanmaya devam ediyorum

Bu arada demir hapı vermişti doktorum gyno ferro ama ben kullanamadım hem mide bulantısı ekşime yapıo hem de ishal bıraktım bende napıcam bilmiorum
Siz ne kullanıosunuz demir için?[/QUOTE]

doktorum bana daha başlatmadı demir haplarını 10 martta gidicez.belki o hafta başlatır.bakalım.
maşallah bebişinize...
cnm bizde düşünmüyorduk açıkçası oda çünkü ev kredisi ödüyoruz.ama ananesi ve dedesinin hediyesi oldu bebek odası.belis mobilya çapa modelini aldık bu hafta sonu mayıs gibi getirticez allah nasip ederse.

Son düzenleme:

doktorum bana daha başlatmadı demir haplarını 10 martta gidicez.belki o hafta başlatır.bakalım.

maşallah bebişinize...
cnm bizde düşünmüyorduk açıkçası oda çünkü ev kredisi ödüyoruz.ama ananesi ve dedesinin hediyesi oldu bebek odası.belis mobilya çapa modelini aldık bu hafta sonu mayıs gibi getirticez allah nasip ederse.[/QUOTE]

ne güzel daha bebişlerimiz doğmadan kısmetleri gelmeye başlıyor değil mi? hep derlerdi de inanmazdım gerçekmiş meğer.. bizde düşünmüyorduk ama artık düşünüyoruz odası olsun bebişimizin, sonra da genç odasına dönüşebilen bişey alcaz ki 8-10 sene kullansın artık bi zahmet

Mutlu günler sevgili anneler...

Biz de kızımla bu çarşamba gidicez ayrıntılı ultrasona,sizce geç mi kaldık okuyorum daha erken gidenler var.Çarşamba günü 22+4 oluyoruz nasipse...

Günaydın canım...

Siz ne kullanıosunuz demir için?[/QUOTE]

günaydınlar,

benim de tsh değerim en son tahlilimde 3.71 çıktı ama doktor hiçbir ilaç vermedi.
ilaç kullanmadığım için sakıncalı bir durum olur mu merak ettim şimdi açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…