- 14 Ekim 2011
- 731
- 99
- 73
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.721
cnm bendede var tiroid sorunu 3,30 du geçen hafta 25 mg kullanıyorduk şimdi 50 gr kullanmaya başladık.doğuma kadarda kullanılcakmış.sabahlar aç karnına 1 tane alıyorum ben.günaydın temmuz anneleri ve bebekleri size bişey sorcam bende temmuz annesi olacam inş aranızda tiroit sorunu olan varmı.benim tiroit tsh sonucum 3.45 çıktı
ilaç alıyorum.dokrorum yüksek oldugunu
söyledi aranızda titoit ilacı kullanan varmı.ne kadar alıyorsunuz ilacınızı.kızımda hiç kullanmadım bu doktorum hamileligimin başından bu yana hep kullanım tiroit hakkında sizin oktorunuz neler dedi.bilgisi olan veya kullanan varmı aranızda.ALLAHIM hepimizin gönlüne göre versin inşallah.teşekkürler şimiden.
Günaydın canım güzel haberlerle gelirsin inşallah
ne kadarlık oldunuz şimdi?? bizim 21+4 te randevumuz daha var
bugun 20 + 4 üz, doktora gittiğimizde de 21 + 2 olcaz.
Geçtiğmiz ayki kontrolde doktor bir ay sonra gelin demişti, biz de bu ctesi için randevu almıştık, zaman nasıl da geçmiş:)
Arada ben yine bi acile gittim, biraz kanamam olmuştu diyeBebeğimi gördüm.
Aslında o yüzden çabuk geçmiş gibi geldi bana heralde :)
günaydın hanımlara ve minik tekmeciklerle neşe veren meleklerimize
cnm bendede var tiroid sorunu 3,30 du geçen hafta 25 mg kullanıyorduk şimdi 50 gr kullanmaya başladık.doğuma kadarda kullanılcakmış.sabahlar aç karnına 1 tane alıyorum ben.
[/QUOTE=semra2003;23401435]bende dogum ucretlerını ogrenmek ıcın gıttım ve bu konuyu sordum fatura ıstedım veremeyeceklerını soledıler esımde bole seylerı hc sevmez usteleyemedım nasıl yapacagız yaaa aslında dogumdada cuzi mıktarlarmıs ama bızden dunya para alıolar yaaa özelden hangı hastahane bana yazarmısın belkı aynı hastahane cıkar
herkeslere günaydınn.. biz haftasonu doktordaydık. oğlum kocaman olmuş teyzeleri.. tam 320 gr olmuş boyu da 21-22 cm falan3 hafta sonra da ayrıntılıya gitcez. herşey normal çok şükür.. haftasonu hava biraz yağmurluydu ama yine de gezdik bugün hele yazdan kalma güneşli sıcacık bi gün var burda. içim kıpır kıpır her anlamda oğlum hiç durmuyo maşallah tepişip duruyo içerde bu arada ben park yataktan vazgeçtim. oda yapcaz oğlumuza. eşimle bebek odalarına bakıyoruz dünden beri
cnm benimle alakalı değil bu konu nette denk geldim alıntı yaptım.
maşallah bebişinize...herkeslere günaydınn.. biz haftasonu doktordaydık. oğlum kocaman olmuş teyzeleri.. tam 320 gr olmuş boyu da 21-22 cm falan3 hafta sonra da ayrıntılıya gitcez. herşey normal çok şükür.. haftasonu hava biraz yağmurluydu ama yine de gezdik bugün hele yazdan kalma güneşli sıcacık bi gün var burda. içim kıpır kıpır her anlamda oğlum hiç durmuyo maşallah tepişip duruyo içerde bu arada ben park yataktan vazgeçtim. oda yapcaz oğlumuza. eşimle bebek odalarına bakıyoruz dünden beri
Günaydın canım...
bende troid ilacı kullanıorum ilk test yaptıdığımda 3 çıkmıştı, sonra 2,86 bi süre 0.25 lik ilacın yarısını kullandım
2 hafta önce test yaptırdım 2.49 çıktı 2.50 nin altında olması gerekiyormuş yine sınırdayız yanii ilacı kullanmaya devam ediyorum
Bu arada demir hapı vermişti doktorum gyno ferro ama ben kullanamadım hem mide bulantısı ekşime yapıo hem de ishalbıraktım bende napıcam bilmiorum
Siz ne kullanıosunuz demir için?
Mutlu günler sevgili anneler...
Biz de kızımla bu çarşamba gidicez ayrıntılı ultrasona,sizce geç mi kaldık okuyorum daha erken gidenler var.Çarşamba günü 22+4 oluyoruz nasipse...
cnm benimle alakalı değil bu konu nette denk geldim alıntı yaptım.
gunaydın kızlar nasılsınız
ben bugun saat 4 de gidiyorumm .. dr um 18w-22w arasında cekilecek dedii.. bende 20w oldum bugun cekilecegiz bakalım ...canım bende 22haftada gdicem gec olurmu bılmyorum ama 24.haftaya kadar dıye bıliyorm
Mutlu günler sevgili anneler...
Biz de kızımla bu çarşamba gidicez ayrıntılı ultrasona,sizce geç mi kaldık okuyorum daha erken gidenler var.Çarşamba günü 22+4 oluyoruz nasipse...
ben bugun saat 4 de gidiyorumm .. dr um 18w-22w arasında cekilecek dedii.. bende 20w oldum bugun cekilecegiz bakalım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?