2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar,

benim de tsh değerim en son tahlilimde 3.71 çıktı ama doktor hiçbir ilaç vermedi.
ilaç kullanmadığım için sakıncalı bir durum olur mu merak ettim şimdi açıkçası[/QUOTE]

ya cnm açıkçası doktor bana 2,50 olması lazım demişti ama benim ilk ölçmede 2,65 sonrakinde 3,30 çıkmıştı ve hapa başladık.bu horman bebeğin zeka gelişimini etkileyebiliyormuş.neden vermediğini istersen bir sor.doktoruna.

günaydınlar,

benim de tsh değerim en son tahlilimde 3.71 çıktı ama doktor hiçbir ilaç vermedi.
ilaç kullanmadığım için sakıncalı bir durum olur mu merak ettim şimdi açıkçası

ya cnm açıkçası doktor bana 2,50 olması lazım demişti ama benim ilk ölçmede 2,65 sonrakinde 3,30 çıkmıştı ve hapa başladık.bu horman bebeğin zeka gelişimini etkileyebiliyormuş.neden vermediğini istersen bir sor.doktoruna.[/QUOTE]

3.71 yüksek bir değer canım bence ... mutlaka doktoruna bu konuyu danış bana da doktorum zeka gelişimi için önemli demişti... sakın ihmal etme

canım bende 22haftada gdicem gec olurmu bılmyorum ama 24.haftaya kadar dıye bıliyorm

ben bugun saat 4 de gidiyorumm .. dr um 18w-22w arasında cekilecek dedii.. bende 20w oldum bugun cekilecegiz bakalım ...

ben de 22+2 günlüklen gireceğim ayrıntılı ultrasona:)

Yine de geç değil o zaman ortalama 222 haftalıkken normal demek ki, teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için...

merhaba hamişler
herkesler iyidir umarım ... biz de bebişimle işe geldik çalışıyoruz...
benim tetkiklerim 5.haftadayken yapıldı o zaman hepsine bakıldı normaldi daha da istemedi dr um , ama şeker yüklemeye gittiğimde hepsini tekrar isteyeceğim ne alemdeler bakmak lazım dimi ama...

Mutlu günler sevgili anneler...
Biz de kızımla bu çarşamba gidicez ayrıntılı ultrasona,sizce geç mi kaldık okuyorum daha erken gidenler var.Çarşamba günü 22+4 oluyoruz nasipse...
bence de geç bir dönem değil....

anladım hayatımmm .. bız sımdıden gıdecegız .. 20 haftalık olduk ya ıdeal mi sence dr gıdın dedii..

canım aslında benim doktorum kendisi yapıyor ayrıntılıyı başka biyere gitmiyorum... 17+4 ken gitmiştik en son ozaman da ayrıntılıda bakmıştı tek tek bütün organlarının ölçümlerini filan almıştı. 21+4 zaten benim rutin kontrol tarihim ozaman bebek biraz daha büyümüş olur tekrar ölçüm yaparız dedi... 18-22 haftalar arası ölçüm yapılıyor zaten 20 hafta gayet normal yani

Kızlar bebek arabası arayışına girdim ve bir türlü karar veremiyorum:44::44::44: sizler neler yaptınız?
Şimdilik Kanz marka bir bebek arabası beğendim özellikleri ve fotosunu ekliyorum. Yorum yaparsanız çok sevinirim.

Kanz KZ-2020 Enigma Çift Yönlü Lüx Bebek Arabası Puset New 2012

Markası: Kanz
Ürünün kodu: KZ-2020
Ürünün Adı: Hummer Enigma
Üretim Yeri: Türkiye
Markanın Ait Olduğu Ülke: Almanya
Ürün ağırlığı: 7,2 kg.
Taşıma Kapasitesi: Eu-15kg. / US-25kg.
Kullanım zamanı: 0 aydan itibaren EU (48 ay)
Kalite belgeleri: CE

DİKKAT KANZ ÜRÜNLERİNDE :

1-KANSEROJEN KUMAŞ İÇERMEZ

2-KANSEROJEN PLASTİK İÇERMEZ.

3-ISO 9001:2008 UYGUN ÜRETİM TS EN 1888.2007 SERTİFİKASINA SAHİPTİR.

Özellikleri

YENİ!!!-Kolayca değişebilen ve ayarlanabilen oturma ünitesi 4 pozisyonda kullanılabilir; Oturma, dinlenme Masaj ve yatış pozisyonu
YENİ!!!-Oturma ünitesinin ön tarafında, çocuğunuz oturduğunda onu ergonomik olarak destekleyen U şekilli Çıkarabilen koruma barı mevcut
YENİ!!!-Birbiriyle tamamen uyumlu renklerde aksesuar serisi
Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0- 4 yaş
Taşıma Kapasitesi: 0- 20 kg
Miktar/ ml/ Kg: 6.9 kg
Ürün Madde İçeriği: Şase Gümüş Rengi mat Alüminyum kasa (A1 High Performance Alüminyum) , Kumaş Nano Teknolojisi ile 3 M Scotchgard özelliği ile (Özel silikonlu,leke tutmaz,su geçirmez, hava alan kumaş bebeği yazın serin,kışın sıcak tutar) üretilmiştir.
Temizlenme: Nemli bez ile silinebilir kumaş, elde 30 derecede yıkanabilir
Kullanım zamanı: + 0 aydan itibaren EU (48 ay)

Teknik Özellikler

YENİ!!!-Çift taraflı kullanım özellikli(bebeği görebilmeniz için)
YENİ!!!-Kol yüksekliği ayarlanabilir itme kolu
YENİ!!!-Komple kapanan tül pencereli üst tente
YENİ!!!-4 kademe ayarlı sırt dayanağı
YENİ!!!-Çıkabilen ön bar ve komple kumaş
YENİ!!!-5 nokta emniyet kemeri ve bebek baş korumaları, Tek tuşla açılabilir
YENİ!!!-Geniş açılı 360 derece dönebilen ön ve arka tekerlekler,frenlenebilir arka tekerlekler(4 tekerde dönebilir)
YENİ!!!-Bebek uyuyacağı zaman uzayabilen ön ayaklık
YENİ!!!-pratik takılabilen ayak rüzgarlığı
YENİ!!!-Sportif sepet, - Tek elle kapanabilme mekanizması
YENİ!!!-Çift emniyet kilidi
YENİ!!!-Katlandığında Arabaların Bagajında Az Yer Kaplar
YENİ!!!-Ergonomik katlanma özelliği ile, bu araba eşsiz bir tasarım harikasıdır.
YENİ!!!-Aliminyum Kadrodan İmal Edildiği İçin Çok Hafif Olan Bu Arabanın En Büyük Özelliği Tek Elle Koldaki Düğmeye Tek Haraketle Basarak Katlanır Bu Özellik Annenin Bebek Kucaktayken Arabayı Açıp Katlayabilmesini Sağlar.

Garanti Süresi: İthalatçı Firma Güvencesiyle 2 Yıl
Not: Ürün sipariş üzerine 1 işgünü içerisinde kargoya verilir.

araba konusunda bende kararsızım :s
nasıl olmalı hangisi kullanışlı hiç bilmiyorum

bide oto koltuğu sorun
ya çok küçük ya çok büyük çok küçükten büyüğüe kadar olanlar dünya para
hadi kucamda tuttum az büyüdüğünde aldım eee ben tek dışarı çıkarken napcam bebeyi
aldığıma oturturum desem 6aya kadar oturma yok yatıo
off bilemiom

hoş geldin tatlımm hayırlı olsun bebeğinn inşallah.....
hoşbuldum böyle bi topiği yeni gördüm o yüzden geç katıldım aranıza...

hosgeldin canım hayırlı olsun oğlun bende erkek annesiyim ... nasıl gıdıyor ?hamişlık
zeynepcim ilk 4 ay cok zorladı beni hipotroid cıktı mide bulantılarım coktu tansiyon problemim vardı şükür bir aydır çok rahatım:)

hoşgeldiniz oğluşunla aramıza :)

hoşbuldum:)))

selam kuzularımın annelerii nasılsınız ?biz çok iyiyiz oğlumla elhmdullh:) sabah annanemiz geldiii kahvaltı yaptıkk sütümüzü içtikkk .babamızı gönderdikk iş için ist a mutluyuuzz huzurluyuz çok şükürr..dr a gidicek arkadaşlarım inşallah hayırlı haberlerle dönersinizzz ..bu çekilişşş hediyeleşme işi yattı sanırımmm benimde eşleştiğim arkadaş girmiyo neyse hayırlısııı artık .öptüm sizii biz buralardayız

kimle eşleşmiştin canım sen? bazı arkadaslar engellendıler o nedenle gıremıyolar dıye bılıyorum

slm annısler nasılsınız bebısler nasıl bız kızımla ıyıyız ama cok yaramaz olacak sureklı tekmelemeler pıtır pıtır ıcımde gulduruyor benı amnıo sonucum ıcın aradım carsamba dedıler oyle ıste

Biz de kızımla bu çarşamba gidicez ayrıntılı ultrasona,sizce geç mi kaldık okuyorum daha erken gidenler var.Çarşamba günü 22+4 oluyoruz nasipse...

canım bende 22haftada gdicem gec olurmu bılmyorum ama 24.haftaya kadar dıye bıliyorm

ben de 22+2 günlüklen gireceğim ayrıntılı ultrasona:)

17 martta bizim randevumuz 21+4 olcaz ozaman hayırlısıyla...

24e kadar demişti doktorum bana. ben de cuma gircem, 22+2 oluyorum.

Kızlar merhaba, bana şeker yüklemesi yapılmadı, kaç haftadayken yapılıyor?

şeker yüklemesi de 22-28 arası yapılıyor. ama doktorlar daha önce de istiyebiliyor. ben daha önce yaptırdım mesela

kızlar size bişi sormak istiyorum yardım istiyorum bugün 19+2 yiz oğluşumla ama ben daha hareketlerini hiç hissetmiyorum sizce bu bir sorun mu :2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…