- 9 Mart 2009
- 3.032
- 109
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.741
Günaydın canım...
bende troid ilacı kullanıorum ilk test yaptıdığımda 3 çıkmıştı, sonra 2,86 bi süre 0.25 lik ilacın yarısını kullandım
2 hafta önce test yaptırdım 2.49 çıktı 2.50 nin altında olması gerekiyormuş yine sınırdayız yanii ilacı kullanmaya devam ediyorum
Bu arada demir hapı vermişti doktorum gyno ferro ama ben kullanamadım hem mide bulantısı ekşime yapıo hem de ishalbıraktım bende napıcam bilmiorum
Siz ne kullanıosunuz demir için?
ben bugun saat 4 de gidiyorumm .. dr um 18w-22w arasında cekilecek dedii.. bende 20w oldum bugun cekilecegiz bakalım ...
günaydınlar,
benim de tsh değerim en son tahlilimde 3.71 çıktı ama doktor hiçbir ilaç vermedi.
ilaç kullanmadığım için sakıncalı bir durum olur mu merak ettim şimdi açıkçası
ayy hadı bakalım cok heyecanlıyım kuzumu hemen görsem dıye cıldırıyorumm ayyrıca besık buldumm hayatım sefaköyde maskoyada gıttımmay canim hadı hayrlısı guzel haberlerle gel:)
sen ne zaman gıreceksın hayatımmmhadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah canım
canım bende 22haftada gdicem gec olurmu bılmyorum ama 24.haftaya kadar dıye bıliyorm
ben bugun saat 4 de gidiyorumm .. dr um 18w-22w arasında cekilecek dedii.. bende 20w oldum bugun cekilecegiz bakalım ...
ben de 22+2 günlüklen gireceğim ayrıntılı ultrasona:)
bence de geç bir dönem değil....Mutlu günler sevgili anneler...
Biz de kızımla bu çarşamba gidicez ayrıntılı ultrasona,sizce geç mi kaldık okuyorum daha erken gidenler var.Çarşamba günü 22+4 oluyoruz nasipse...
ayy hadı bakalım cok heyecanlıyım kuzumu hemen görsem dıye cıldırıyorumm ayyrıca besık buldumm hayatım sefaköyde maskoyada gıttımm
sen ne zaman gıreceksın hayatımmm
anladım hayatımmm .. bız sımdıden gıdecegız .. 20 haftalık olduk ya ıdeal mi sence dr gıdın dedii..17 martta bizim randevumuz 21+4 olcaz ozaman hayırlısıyla...
anladım hayatımmm .. bız sımdıden gıdecegız .. 20 haftalık olduk ya ıdeal mi sence dr gıdın dedii..
hoşbuldumhoş geldin tatlımm hayırlı olsun bebeğinn inşallah.....
zeynepcim ilk 4 ay cok zorladı beni hipotroid cıktı mide bulantılarım coktu tansiyon problemim vardı şükür bir aydır çok rahatım:)hosgeldin canım hayırlı olsun oğlun bende erkek annesiyim ... nasıl gıdıyor ?hamişlık
hoşgeldiniz oğluşunla aramıza :)
selam kuzularımın annelerii nasılsınız ?biz çok iyiyiz oğlumla elhmdullh:) sabah annanemiz geldiii kahvaltı yaptıkk sütümüzü içtikkk .babamızı gönderdikk iş için ist a mutluyuuzz huzurluyuz çok şükürr..dr a gidicek arkadaşlarım inşallah hayırlı haberlerle dönersinizzz ..bu çekilişşş hediyeleşme işi yattı sanırımmm benimde eşleştiğim arkadaş girmiyo neyse hayırlısııı artık .öptüm sizii biz buralardayız
kimle eşleşmiştin canım sen? bazı arkadaslar engellendıler o nedenle gıremıyolar dıye bılıyorum
aaaa gerçektenmiii ? melek1987 canımmm ...
Biz de kızımla bu çarşamba gidicez ayrıntılı ultrasona,sizce geç mi kaldık okuyorum daha erken gidenler var.Çarşamba günü 22+4 oluyoruz nasipse...
canım bende 22haftada gdicem gec olurmu bılmyorum ama 24.haftaya kadar dıye bıliyorm
ben de 22+2 günlüklen gireceğim ayrıntılı ultrasona:)
17 martta bizim randevumuz 21+4 olcaz ozaman hayırlısıyla...
Kızlar merhaba, bana şeker yüklemesi yapılmadı, kaç haftadayken yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?