2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size bişi sormak istiyorum yardım istiyorum bugün 19+2 yiz oğluşumla ama ben daha hareketlerini hiç hissetmiyorum sizce bu bir sorun mu :2::2::2:

sorun deil canım cogu hamıle 20 den sonra hissetmeye başlıyormus. endıse etme

kızlar size bişi sormak istiyorum yardım istiyorum bugün 19+2 yiz oğluşumla ama ben daha hareketlerini hiç hissetmiyorum sizce bu bir sorun mu :2::2::2:

cok yoruluyorsa ondan da hıssetmıyor olabılırsın canım takıyorsan dr danıs ama yorgun oldugunda ınsan bebek de yorulurmus

Hiç sorma canım bebeğim için en iyisi en kullanışlısı olsun diyorum ama bu şartları hangi ürün sağlıyor bilemiyorum işin en kötü tarafı kararsız kalmak zaten. Ama artık alışveriş kısmını yavaş yavaş tamamlamam gerekiyor çok sıcak havalara kalmadan
Oto koltuklu olan travel sistemler var arsima onları tercih edebilirsin zaten en fazla 0-12 ay oluyor bildiğim kadarıyla sonrasında değiştirmek gerekir

Doktorum bana 20. haftadan sonra hissetmeye başlayabilirsin demişti hatta 6. aya kadar hissetmesende sorun değilmiş

cok yoruluyorsa ondan da hıssetmıyor olabılırsın canım takıyorsan dr danıs ama yorgun oldugunda ınsan bebek de yorulurmus

sorun deil canım cogu hamıle 20 den sonra hissetmeye başlıyormus. endıse etme

çok teşekkürler kızlar çok dert ediyodum ama normalse sıkıntı yapmiim kendime

Canım ben de bugünlerde bebek arabası arayışındayım dün ebebekte bi sürü araba inceledim (kraft, chicco ve bubagoo)... modelin kendini başka bir yerde görmeden internetten direk alma derim kanz a hiç bakmadım ama söylediğim markaların bazı modelleri çok hantal ve kullanışsız geldi bana... araştırmalarım devam ediyor begendiğim bir model olursa mutlaka yazarım

anladım hayatımmm .. bız sımdıden gıdecegız .. 20 haftalık olduk ya ıdeal mi sence dr gıdın dedii..
doktorun dediyse git o zaman cnm. benim doktorum o zaman erken olur dedi. yapılsa yapılır ama az daha büyüsün daha güzel görürsün demişti.. 22+1de gidecem ben..

hadi yaaa nasıl bi grupmuşş o :) burda olmayan arkadalar ordalarmı acaba meleksen falan ? ilgilendiğin için teşekkürler ...

evet cnm bazı arkadaşlar buraya artık çok sık girmiyor

canım bende cuma gıdecektım aradılar carsmaba gunune aldılar sadece 2 gun sonra gorucem kendisini renkli renkli hemde :)

hapsuucum cok heyecanlı dı mı bende hafta sonunu ıple cekıyorum carsamba tabı amnıo sonucum var ama ıyı cıkacak suphem yok bebıslerı ızlemek ne guzel benım kı zaten kendıı hıssetırıyor yaramaz kızım benım ruyamda toka almısım cocuk tokaları ay bunlar cok guzel dıyorum yesıl ve mavı renk soyle takarım falan dıyorum sacımı yapıyorum falan kızımın tokalarını gordum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…