- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.761
kızlar size bişi sormak istiyorumyardım istiyorum bugün 19+2 yiz oğluşumla ama ben daha hareketlerini hiç hissetmiyorum sizce bu bir sorun mu :2::2::2:
kızlar size bişi sormak istiyorumyardım istiyorum bugün 19+2 yiz oğluşumla ama ben daha hareketlerini hiç hissetmiyorum sizce bu bir sorun mu :2::2::2:
araba konusunda bende kararsızım :s
nasıl olmalı hangisi kullanışlı hiç bilmiyorum
bide oto koltuğu sorun
ya çok küçük ya çok büyük çok küçükten büyüğüe kadar olanlar dünya para
hadi kucamda tuttum az büyüdüğünde aldım eee ben tek dışarı çıkarken napcam bebeyi
aldığıma oturturum desem 6aya kadar oturma yok yatıo
off bilemiom
Doktorum bana 20. haftadan sonra hissetmeye başlayabilirsin demişti hatta 6. aya kadar hissetmesende sorun değilmiş
cok yoruluyorsa ondan da hıssetmıyor olabılırsın canım takıyorsan dr danıs ama yorgun oldugunda ınsan bebek de yorulurmus
sorun deil canım cogu hamıle 20 den sonra hissetmeye başlıyormus. endıse etme
tamam başka bır yerde grup kurdular oraya bır sorayım onlar haber aldıysa dıye sana ozelden msj atarım
hadi yaaa nasıl bi grupmuşş o :) burda olmayan arkadalar ordalarmı acaba meleksen falan ? ilgilendiğin için teşekkürler ...
burdan adını yazamayacgım canım ozelden msj atayım sana
Kızlar bebek arabası arayışına girdim ve bir türlü karar veremiyorum:44::44::44: sizler neler yaptınız?
Şimdilik Kanz marka bir bebek arabası beğendim özellikleri ve fotosunu ekliyorum. Yorum yaparsanız çok sevinirim.
Eki Görüntüle 360687
Kanz KZ-2020 Enigma Çift Yönlü Lüx Bebek Arabası Puset New 2012
Markası: Kanz
Ürünün kodu: KZ-2020
Ürünün Adı: Hummer Enigma
Üretim Yeri: Türkiye
Markanın Ait Olduğu Ülke: Almanya
Ürün ağırlığı: 7,2 kg.
Taşıma Kapasitesi: Eu-15kg. / US-25kg.
Kullanım zamanı: 0 aydan itibaren EU (48 ay)
Kalite belgeleri: CE
DİKKAT KANZ ÜRÜNLERİNDE :
1-KANSEROJEN KUMAŞ İÇERMEZ
2-KANSEROJEN PLASTİK İÇERMEZ.
3-ISO 9001:2008 UYGUN ÜRETİM TS EN 1888.2007 SERTİFİKASINA SAHİPTİR.
Özellikleri
YENİ!!!-Kolayca değişebilen ve ayarlanabilen oturma ünitesi 4 pozisyonda kullanılabilir; Oturma, dinlenme Masaj ve yatış pozisyonu
YENİ!!!-Oturma ünitesinin ön tarafında, çocuğunuz oturduğunda onu ergonomik olarak destekleyen U şekilli Çıkarabilen koruma barı mevcut
YENİ!!!-Birbiriyle tamamen uyumlu renklerde aksesuar serisi
Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0- 4 yaş
Taşıma Kapasitesi: 0- 20 kg
Miktar/ ml/ Kg: 6.9 kg
Ürün Madde İçeriği: Şase Gümüş Rengi mat Alüminyum kasa (A1 High Performance Alüminyum) , Kumaş Nano Teknolojisi ile 3 M Scotchgard özelliği ile (Özel silikonlu,leke tutmaz,su geçirmez, hava alan kumaş bebeği yazın serin,kışın sıcak tutar) üretilmiştir.
Temizlenme: Nemli bez ile silinebilir kumaş, elde 30 derecede yıkanabilir
Kullanım zamanı: + 0 aydan itibaren EU (48 ay)
Teknik Özellikler
YENİ!!!-Çift taraflı kullanım özellikli(bebeği görebilmeniz için)
YENİ!!!-Kol yüksekliği ayarlanabilir itme kolu
YENİ!!!-Komple kapanan tül pencereli üst tente
YENİ!!!-4 kademe ayarlı sırt dayanağı
YENİ!!!-Çıkabilen ön bar ve komple kumaş
YENİ!!!-5 nokta emniyet kemeri ve bebek baş korumaları, Tek tuşla açılabilir
YENİ!!!-Geniş açılı 360 derece dönebilen ön ve arka tekerlekler,frenlenebilir arka tekerlekler(4 tekerde dönebilir)
YENİ!!!-Bebek uyuyacağı zaman uzayabilen ön ayaklık
YENİ!!!-pratik takılabilen ayak rüzgarlığı
YENİ!!!-Sportif sepet, - Tek elle kapanabilme mekanizması
YENİ!!!-Çift emniyet kilidi
YENİ!!!-Katlandığında Arabaların Bagajında Az Yer Kaplar
YENİ!!!-Ergonomik katlanma özelliği ile, bu araba eşsiz bir tasarım harikasıdır.
YENİ!!!-Aliminyum Kadrodan İmal Edildiği İçin Çok Hafif Olan Bu Arabanın En Büyük Özelliği Tek Elle Koldaki Düğmeye Tek Haraketle Basarak Katlanır Bu Özellik Annenin Bebek Kucaktayken Arabayı Açıp Katlayabilmesini Sağlar.
Garanti Süresi: İthalatçı Firma Güvencesiyle 2 Yıl
Not: Ürün sipariş üzerine 1 işgünü içerisinde kargoya verilir.
burdan adını yazamayacgım canım ozelden msj atayım sana
doktorun dediyse git o zaman cnm. benim doktorum o zaman erken olur dedi. yapılsa yapılır ama az daha büyüsün daha güzel görürsün demişti.. 22+1de gidecem ben..anladım hayatımmm .. bız sımdıden gıdecegız .. 20 haftalık olduk ya ıdeal mi sence dr gıdın dedii..
hadi yaaa nasıl bi grupmuşş o :) burda olmayan arkadalar ordalarmı acaba meleksen falan ? ilgilendiğin için teşekkürler ...
kızlar bende bu hafta sonu gıdecegım ayrıntılı ıcın
Bezmara Naz canım teşekkürler
canım bende cuma gıdecektım aradılar carsmaba gunune aldılar sadece 2 gun sonra gorucem kendisini renkli renkli hemde :)
canım bende cuma gıdecektım aradılar carsmaba gunune aldılar sadece 2 gun sonra gorucem kendisini renkli renkli hemde :)
Merhaba arkadaşlar
herşey yolundadır umarım :2: ben biraz nezleyim fazla yaklasmayınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?