- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.781
geçmiş olsun canım bende nezle oluyorum galiba en azından oyle bir his var burnum da akmaya basladı hafıf atlatsak bari
amann kızlar dikkat hasta olmak yokk ...c vitamini takviyesii bol bol dinlenme .çok geçmiş olsunn size
burdan adını yazamayacgım canım ozelden msj atayım sana
bugün doktorumuza gittik kızım 330gr 20cm olmuş yerim ben onu
24e kadar demişti doktorum bana. ben de cuma gircem, 22+2 oluyorum.
şeker yüklemesi de 22-28 arası yapılıyor. ama doktorlar daha önce de istiyebiliyor. ben daha önce yaptırdım mesela
Hiç sorma canım bebeğim için en iyisi en kullanışlısı olsun diyorum ama bu şartları hangi ürün sağlıyor bilemiyorum işin en kötü tarafı kararsız kalmak zaten. Ama artık alışveriş kısmını yavaş yavaş tamamlamam gerekiyor çok sıcak havalara kalmadan
Oto koltuklu olan travel sistemler var arsima onları tercih edebilirsin zaten en fazla 0-12 ay oluyor bildiğim kadarıyla sonrasında değiştirmek gerekir
Canım ben de bugünlerde bebek arabası arayışındayımdün ebebekte bi sürü araba inceledim (kraft, chicco ve bubagoo)... modelin kendini başka bir yerde görmeden internetten direk alma derim kanz a hiç bakmadım ama söylediğim markaların bazı modelleri çok hantal ve kullanışsız geldi bana... araştırmalarım devam ediyor begendiğim bir model olursa mutlaka yazarım
evet aynen öyle canım
ama hangisi iyidir bilemedim işte
bi arkadşaım önerdi bi model oda 1200 tl yuh didim D:
Merhaba arkadaşlar
herşey yolundadır umarım :2: ben biraz nezleyim fazla yaklasmayınnnnn
geçmiş olsun canım bende nezle oluyorum galiba en azından oyle bir his var burnum da akmaya basladı hafıf atlatsak bari
tamam canım ben halledeceyim akşama
nazar değirmek istemiyorum ama...bir kaç haftadır benim oğlan coşmuş durumda hareket ediyo kızlar tekme tekme üstüne oturduğumda-yattığımda başlıyo ayaktayken kesinlikle tepki yok. darısı hissedemeyenlere inş.
nazar değirmek istemiyorum ama...bir kaç haftadır benim oğlan coşmuş durumda hareket ediyo kızlar tekme tekme üstüne oturduğumda-yattığımda başlıyo ayaktayken kesinlikle tepki yok. darısı hissedemeyenlere inş.
canım hayırlı olsun besıkte:)ben 22.haftada canımayy hadı bakalım cok heyecanlıyım kuzumu hemen görsem dıye cıldırıyorumm ayyrıca besık buldumm hayatım sefaköyde maskoyada gıttımm
sen ne zaman gıreceksın hayatımmm
Yine de geç değil o zaman ortalama 222 haftalıkken normal demek ki, teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için...
mrb güzel anneler ve tatlı bebişelri nasılsınız? biz bugün temizlik yaptık yorulduk şimdi oturabildik oğluşumla..sizler nasılsınız herkes iyidir umarımm.
kızlarr şunların şirinliklerine bakınn
Eki Görüntüle 360761 Eki Görüntüle 360762 Eki Görüntüle 360763
kaynak vereym de ayıp olmasın
bebeorgusu.blogspot.com
kevserteyze.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?