2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

24e kadar demişti doktorum bana. ben de cuma gircem, 22+2 oluyorum.

şeker yüklemesi de 22-28 arası yapılıyor. ama doktorlar daha önce de istiyebiliyor. ben daha önce yaptırdım mesela

sağol canım rahatladım, heralde bir dahaki gidişimde yaptırırım o zaman ben de

evet aynen öyle canım
ama hangisi iyidir bilemedim işte
bi arkadşaım önerdi bi model oda 1200 tl yuh didim D:

Son düzenleme:

Her ne kadar internetten alışveriş yapmayı sevsemde sanırım bebek arabasını hiç görmeden cesaret edemem. Dediğin gibi benimde incelediğim modeller oldu ama içime sinen tamam budur dediğim çıkmadı. Kanz'ın bu modelini görmeyi çok istiyorum ama sanırım İstanbul'a gitmem lazım Çorlu'da araştıracağım olduğunu çok düşünmüyorum. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Modeli kesinleştirirsen benimle de paylaşır mısın?

evet aynen öyle canım
ama hangisi iyidir bilemedim işte
bi arkadşaım önerdi bi model oda 1200 tl yuh didim D:

O kadar da çok para vermeyi düşünmüyorum açıkçası. Sonuçta en fazla 3-4 yaşına kadar kullanacaklar. Bunun dışında çalışan bir anne olarak haftasonları ve bazen akşamları dışarı çıkabileceğimi hesaplarsak 500 tl'ye kadar olan kısmı cazip gelebilir ama üstü sanırım zarar olacak

Merhaba arkadaşlar
herşey yolundadır umarım :2: ben biraz nezleyim fazla yaklasmayınnnnn

geçmiş olsun canım bende nezle oluyorum galiba en azından oyle bir his var burnum da akmaya basladı hafıf atlatsak bari

Dikkat edin kendinize kızlar bol bol vitamin takviyesi ve dinlenme sanırım problemi çözer geçmiş olsun.

nazar değirmek istemiyorum ama...bir kaç haftadır benim oğlan coşmuş durumda hareket ediyo kızlar tekme tekme üstüne oturduğumda-yattığımda başlıyo ayaktayken kesinlikle tepki yok. darısı hissedemeyenlere inş.

aman nazar değmesin ne güzel... darısı benim basıma inş

ayy hadı bakalım cok heyecanlıyım kuzumu hemen görsem dıye cıldırıyorumm ayyrıca besık buldumm hayatım sefaköyde maskoyada gıttımm

sen ne zaman gıreceksın hayatımmm
canım hayırlı olsun besıkte:)ben 22.haftada canım
Yine de geç değil o zaman ortalama 222 haftalıkken normal demek ki, teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için...

rıca ederw canım

mrb güzel anneler ve tatlı bebişelri nasılsınız? biz bugün temizlik yaptık yorulduk şimdi oturabildik oğluşumla..sizler nasılsınız herkes iyidir umarımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…