2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tabii canım mutlaka paylaşırım ... perşembe günü alışverişe gidicem arabalara da bakarım mutlaka kanz ı da incelerim

bende veremem çok yazık günah

SADİYEYUCE arkadasim 2020 enigmayı hiç tavsiye etmem bende ilk onu beğenmiştim google'a yaz ara bu sitede dahil biçok yerde kullanan anneler şikayetçi yanlardaki korumalardan dolayı sırt kısmı çok darmış 1 yaşındaki çocuk zor sığıyormuş ki alınca 2-3 sene kullanmak isteriz ben birindede gördüm hatta geçende buraya yazdım tekerlekleri bildiğin pazar arabası tekerleği alt sepeti ufacık görüntüsüde basit sırf markası için 350-400 tl vermeye değmez bence bu arabanın modeli kanz pierre cardin ve babyhopeta var hepsi birebir aynı ama bence daha ucuza daha geniş ve güzel bi araba bulunabilir. Bende keşandayım bu arada yani yakınız burdaki bebecilerde bile var çorluda mutlaka bulursun bu markaları.

offf fenaymış bu gidişle bizim bebişer arabasız kalcak valla beğenemedik gitti neyse ben bu haftaki havuzlu han deneyimlerimi paylaşırım sizinle...

bu arada alakasız ama benim ailem de babaeski de ben istanbuldayım trakyalı hamişler diye de grup açalım ehehe

Kafam çok karıştı ürün ile ilgili şikayet/yoruma da rastlamadım açıkçası. Benimki de sadece internet araştırması ürünü görmedim ama özellikleri hoşuma gitti. Uyarın için çok teşekkürler araştırmaya devam edeceğim tabi diğer yakın özellikteki ürünleri de mutlaka incelemeye çalışacağım. Sadece marka için para saçmaya niyetim yok. Keşan yakınız gerçektenSanırım sende bir araba almıştın değil mi seninki neydi canım ya kullanmadın gerçi ama memnun musun????

Trakya candır:)
İstediğiniz özellikleri belirleyin ona göre bakın arabalara en ucuzu neyse onu alın markyada bence çok takılmayın artık adi hiçbişe yok hepsi sağlam kullanışlı ben exor diye bi marka görmüştüm enigmayla özellikler birebir aynı ama fiyat 250 tl:) Pierre cardinin daha eski modelleri var çift yönlü tüm özellikleri var internette 180'e kadar düşüyo burda mağazada 250 tl dediler. Ama madem 500'e kadar verceksiniz gezip bakın tekerlekleri görüntüsü çok değişik kullanışlı ve havalı modeller var.

Offf ne kadar zor bu işler yahu daha bebek odası olayına girmedik bile
Havuzlu Han benimde uğrak yerim olacak oradanda haberler bekliyoruz o zaman canım
Aslen Bursalıyım ama artık trakyalı sayılırız 4 senedir buradayım

Teşekkür ederim canım pierre cardin görümcem aldı çift yönlü modelini hatırlanıyorum şimdi ama hiç memnun değil daha 5 aylık oldu bebek ama arabayı değiştirecek. O yüzden korkuyorum biraz daha fazlasını vereyim de kullanışlı olsun istiyorum her 5-6 ayda bir arabaya verecek 200 liram yok. Şu gezme işi de sadece haftasonları olunca zor oluyor

Mobilya için de maskoya bakacağım ama 1 ay sora falan bakarım herhalde oradki izlenimlerimi de yazarım size
gerçi masko çok pahalı diyorlar ama en azından bi fikir edinmek için giderim
bebek arabasına bu kadar zor karar veriosak mobilya nasıl olur bilmiorum artık:44:

Evet canım ben internetten aldım markası Doll alman markası kanz mağzaları satıyo ayrıca şunuda ekleyeyim kanzın arabalarını çok ucuza bulmanız gerekir çünkü araba fabrikası kapandı Doll markasını getirtiyo ve mağzalar ellerinden çıkarmak için ucuza vercekler yakında.
Biz kargo bedava 260 tlye aldık normalde fiyatı 370 tl sanırım kanzın sitesinden aldık tekerleklerinin şekli duruşu falan eşimin hoşuna gitti çokta ucuz olunca eşimi kırmak istemedim beğenmezsek sonra başka alırız diye düşündüm ama umduğumdan güzel çıktı görüntüsü kaliteli ve değişik duruyo tek eksisi ayak örtüsü yok ve tentesi tam kapanmıyo yani böyle kışlık hale girmiyo tam kapalı olarak ama yağmurluğu var bizim içinde yeterli hem çok soğukta çıkmayı sevmem hemde her yere arabayla gidiyoruz pek kullanmıcaz diğer herşeyi güzel yine indirim olsa tavsiye ederdim ama normal fiyatına yani 370'e daha özelliklileri bulunabilir.

istanbulda bide bilmem ne işcan geçidi varmış unkapanı yakınlarında galiba orda bebek arabası park yatak gibi şeyler çok ucuzmuş her markada varmış bana uzak olduğu için gidemem heralde ama yakın olanlar bi baksın sıkı pazarlıkta yaparsanız yaşadınız:)

haşim işcan alt geçidi... küçük emrahın filmlerinde bisiklet aldığı bir yer var hatırlarsanız orası fırsat bulursam bakarım tatlım oraya da ama park yeri vs sıkıntısı var orda sanırım gidemeyiz bir de ben zekeriyaköyde oturuorum böyle yerlere bayaa uzağım yanii arabasız mümkün değil

teşekkur ederız teyzesiii ınsallahh güleryuzle saglık haberlerı ve cınsıyetınıde ögrenmıs bı sekılde rahatlamıs olarak dönerızzz dua edın emı teyzelerııı organlarımıza bakılcakkk bı sorun yoktur ınsaalllahhh

trakya sever olarak bende gruba dahil olabilirim :)) elbebekgulbebek demek keşandasın bende edirrnede 5 yıl yaşadım ,çok severim güzel edirnem...çok özledim beya...

kızlar size bişi sormak istiyorum yardım istiyorum bugün 19+2 yiz oğluşumla ama ben daha hareketlerini hiç hissetmiyorum sizce bu bir sorun mu
:2::2::2:

canım bende hissetmıyorum ki yarın 21 haftamız doluyor....cuma günü gördük çok da hareketliydi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…