- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.801
Her ne kadar internetten alışveriş yapmayı sevsemde sanırım bebek arabasını hiç görmeden cesaret edemem. Dediğin gibi benimde incelediğim modeller oldu ama içime sinen tamam budur dediğim çıkmadı. Kanz'ın bu modelini görmeyi çok istiyorum ama sanırım İstanbul'a gitmem lazım Çorlu'da araştıracağım olduğunu çok düşünmüyorum. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Modeli kesinleştirirsen benimle de paylaşır mısın?
merhaba canım biz de güya temizlik yapcaktık bugün ama hiç canımız istemedi bütün gün yatıp yuvarlandık
O kadar da çok para vermeyi düşünmüyorum açıkçası.Sonuçta en fazla 3-4 yaşına kadar kullanacaklar. Bunun dışında çalışan bir anne olarak haftasonları ve bazen akşamları dışarı çıkabileceğimi hesaplarsak 500 tl'ye kadar olan kısmı cazip gelebilir ama üstü sanırım zarar olacak
Tabii canım mutlaka paylaşırım ... perşembe günü alışverişe gidicem arabalara da bakarım mutlaka kanz ı da incelerim
SADİYEYUCE arkadasim 2020 enigmayı hiç tavsiye etmem bende ilk onu beğenmiştim google'a yaz ara bu sitede dahil biçok yerde kullanan anneler şikayetçi yanlardaki korumalardan dolayı sırt kısmı çok darmış 1 yaşındaki çocuk zor sığıyormuş ki alınca 2-3 sene kullanmak isteriz ben birindede gördüm hatta geçende buraya yazdım tekerlekleri bildiğin pazar arabası tekerleği alt sepeti ufacık görüntüsüde basit sırf markası için 350-400 tl vermeye değmez bence bu arabanın modeli kanz pierre cardin ve babyhopeta var hepsi birebir aynı ama bence daha ucuza daha geniş ve güzel bi araba bulunabilir. Bende keşandayım bu arada yani yakınız burdaki bebecilerde bile var çorluda mutlaka bulursun bu markaları.
SADİYEYUCE arkadasim 2020 enigmayı hiç tavsiye etmem bende ilk onu beğenmiştim google'a yaz ara bu sitede dahil biçok yerde kullanan anneler şikayetçi yanlardaki korumalardan dolayı sırt kısmı çok darmış 1 yaşındaki çocuk zor sığıyormuş ki alınca 2-3 sene kullanmak isteriz ben birindede gördüm hatta geçende buraya yazdım tekerlekleri bildiğin pazar arabası tekerleği alt sepeti ufacık görüntüsüde basit sırf markası için 350-400 tl vermeye değmez bence bu arabanın modeli kanz pierre cardin ve babyhopeta var hepsi birebir aynı ama bence daha ucuza daha geniş ve güzel bi araba bulunabilir. Bende keşandayım bu arada yani yakınız burdaki bebecilerde bile var çorluda mutlaka bulursun bu markaları.
offf fenaymış bu gidişle bizim bebişer arabasız kalcak valla beğenemedik gittineyse ben bu haftaki havuzlu han deneyimlerimi paylaşırım sizinle...
bu arada alakasız ama benim ailem de babaeski de ben istanbuldayımtrakyalı hamişler diye de grup açalım ehehe
Trakya candır:)
İstediğiniz özellikleri belirleyin ona göre bakın arabalara en ucuzu neyse onu alın markyada bence çok takılmayın artık adi hiçbişe yok hepsi sağlam kullanışlı ben exor diye bi marka görmüştüm enigmayla özellikler birebir aynı ama fiyat 250 tl:) Pierre cardinin daha eski modelleri var çift yönlü tüm özellikleri var internette 180'e kadar düşüyo burda mağazada 250 tl dediler. Ama madem 500'e kadar verceksiniz gezip bakın tekerlekleri görüntüsü çok değişik kullanışlı ve havalı modeller var.
Offf ne kadar zor bu işler yahu daha bebek odası olayına girmedik bile
Havuzlu Han benimde uğrak yerim olacak oradanda haberler bekliyoruz o zaman canım
Aslen Bursalıyım ama artık trakyalı sayılırız 4 senedir buradayım
Kafam çok karıştı ürün ile ilgili şikayet/yoruma da rastlamadım açıkçası. Benimki de sadece internet araştırması ürünü görmedim ama özellikleri hoşuma gitti. Uyarın için çok teşekkürler araştırmaya devam edeceğim tabi diğer yakın özellikteki ürünleri de mutlaka incelemeye çalışacağım. Sadece marka için para saçmaya niyetim yok. Keşan yakınız gerçektenSanırım sende bir araba almıştın değil mi seninki neydi canım ya kullanmadın gerçi ama memnun musun????
istanbulda bide bilmem ne işcan geçidi varmış unkapanı yakınlarında galiba orda bebek arabası park yatak gibi şeyler çok ucuzmuş her markada varmış bana uzak olduğu için gidemem heralde ama yakın olanlar bi baksın sıkı pazarlıkta yaparsanız yaşadınız:)
Ah cnm tahmin ediyorum heyecanını. Hayırlısı ile Allah gönlünüze göre versin inşallah cnm. Umarım ayrıntılınız da sorunsuz geçer. Geçer geçer cnm sen dal işe güce nasıl akşam olduğunu anlamassın allahın izniyle. Benim sıpamı görmeye daha bir haftadan fazla var. Sizin gelmiş gününüz hiç değilse bak
Canım çoook güzel haberlerle gelirsin inşallah allah gönlüne göre versin
Bizim randevumuza daha çok var geç zaman geeeeç
kızlar size bişi sormak istiyorumyardım istiyorum bugün 19+2 yiz oğluşumla ama ben daha hareketlerini hiç hissetmiyorum sizce bu bir sorun mu
:2::2::2:
saol canım benım ınsallahhh heycan dorukta tam 1aydan sonra bı gun daha sabrederım artıkkk güzel haberlerle dönerız ınsallahh
selammmm kızlarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?