- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.821
merhaba teyselerrr bisss geldikkkk
Selam kızımın teyzeleri nasılsnız bebişler nasıllar
Evet canım ben internetten aldım markası Doll alman markası kanz mağzaları satıyo ayrıca şunuda ekleyeyim kanzın arabalarını çok ucuza bulmanız gerekir çünkü araba fabrikası kapandı Doll markasını getirtiyo ve mağzalar ellerinden çıkarmak için ucuza vercekler yakında.
Biz kargo bedava 260 tlye aldık normalde fiyatı 370 tl sanırım kanzın sitesinden aldık tekerleklerinin şekli duruşu falan eşimin hoşuna gitti çokta ucuz olunca eşimi kırmak istemedim beğenmezsek sonra başka alırız diye düşündüm ama umduğumdan güzel çıktı görüntüsü kaliteli ve değişik duruyo tek eksisi ayak örtüsü yok ve tentesi tam kapanmıyo yani böyle kışlık hale girmiyo tam kapalı olarak ama yağmurluğu var bizim içinde yeterli hem çok soğukta çıkmayı sevmem hemde her yere arabayla gidiyoruz pek kullanmıcaz diğer herşeyi güzel yine indirim olsa tavsiye ederdim ama normal fiyatına yani 370'e daha özelliklileri bulunabilir.
ben az önce 2010 annelerının 2011 annelerı ıcın tavsıyelerı dıye bı topık okudum şahaneeee bızlerde fıkır vermesı acısından en ıyısını almak ıstıyoruz tabıkı hepımız heycanlıyız ama bı okadarda tecrubesısız ılk defa yasıyoruz bu heyecanı okudum paylasımlarda en cok tavsıye edılen temmuz sıcagında bebıslerımız ıcın çıtçıtlı badı baska bısey gıydıremıyoruz dıyolardı bol bol cıtcıtlı kolsu zıbınlar alın dıyolar penye battanıyeeeerr bıde ince ayaklı pijamalardan ilk 3ay ıcın sonrası rahat zaten ne alırsak alalım oyuzden cok kucuk yenıdogan cıcısler almak yerıne cıcıslerı 3-6ay arası şık cıcısler almak bu arada besık alacagına karar verememıs benım gıbı kararsız olan annısler o paylasımları okuduktan sonra fıkırlerınız netlesıyor benım ööyle oldu bebek arabası ıcınde hantal seyler almayın baston pusetı tavsıye edıyolarrrr okursanız daha rahat olur sıızın ıcınde
günaydınnnnnnn şekerlerrr
kaç gündür çok yoğundum yazamadım bi türlü başlıyorum anlatmaya sıkı durun
şimdi cumartesi günü kalktık modokoya gittik odalara bakmaya anammmmmm ne göreyim birde fiyatlar tavan yapmış manyamış ayol bu insanlar 3000den aşağı mobilya yok oda peşin fiyatı taksit olursa üstüne 300-500 daha ekle çok güzller evet ama gereksiz yere çok pahalı..nyse daha yeni başladık başka yerlerede bakıcaz daha..sonra ordan çıktık taksime gittik kocacımla gezdik donduk sinemaya gittik sonra kızım coştu hakkatten oradan da eve geldik çok yorgundum valla hemen uyudum .. pazar kalktık kahvaltımızı ettik öğlene doğru anneme gittik..eşim beni bıraktı gitti.. bizde annemle gittik çarşıyı talan ettik ve kızımın 0-3 çoğunluk 3-6 azınlık olmak üzere tüm giyeceklerini aldık ilk etapta lazım olan..sonra büyüdükçe kilo ve boyuna göre alıcaz daha büyüklerini..ama çok yorulduk gerçekten.. ananeside birşeyler almış bide yataştan kızımın yastığını ve yorganını almış.. onuda halletik..eve geldik artık taakatimiz kalmadı.. yattıık uyuduk neyse.. pazartesi de meleksenin dediği doktora gittim ayrıntılı için..kızımın maşallahı var büyümüş kuzum gelişimi gayet iyi dedi doktorumuz 467 gram 25 cm ama bu ayrıntılı değil normal muayene idi.. haftaya salıya yönlendirdi ayrıntılı renkli için ona gidecez haftaya da doktoru çok sevdim devam edebilirim...bugün de kızımın arkadaşlarına cicilerini yollıcaz luxxor teyzesi ve ilgilibilgili teyzesine
benden haberler bu şekilde kızlar.. haftaya da bi eminönüne gidicez onun gözlemlerini de yazarım..daha masko istoç bilmem ne gezecezoda için kaliteli ve kesemize uygununu bulana denk
O kadar da çok para vermeyi düşünmüyorum açıkçası.Sonuçta en fazla 3-4 yaşına kadar kullanacaklar. Bunun dışında çalışan bir anne olarak haftasonları ve bazen akşamları dışarı çıkabileceğimi hesaplarsak 500 tl'ye kadar olan kısmı cazip gelebilir ama üstü sanırım zarar olacak
Ben hiç araba araştırmadım henüz, bu kadar pahalılar mı yaaa çok şaşırdım
bence de yazık günah, o kadar para verdiğine değmez
benim kafamda 300 tl ye kadar bişiler vardı ama bu fiyatlara bişiler yok mu ki acabaa?
günaydınnnnnnn şekerlerrr
kaç gündür çok yoğundum yazamadım bi türlü başlıyorum anlatmaya sıkı durun
şimdi cumartesi günü kalktık modokoya gittik odalara bakmaya anammmmmm ne göreyim birde fiyatlar tavan yapmış manyamış ayol bu insanlar 3000den aşağı mobilya yok oda peşin fiyatı taksit olursa üstüne 300-500 daha ekle çok güzller evet ama gereksiz yere çok pahalı..nyse daha yeni başladık başka yerlerede bakıcaz daha..sonra ordan çıktık taksime gittik kocacımla gezdik donduk sinemaya gittik sonra kızım coştu hakkatten oradan da eve geldik çok yorgundum valla hemen uyudum .. pazar kalktık kahvaltımızı ettik öğlene doğru anneme gittik..eşim beni bıraktı gitti.. bizde annemle gittik çarşıyı talan ettik ve kızımın 0-3 çoğunluk 3-6 azınlık olmak üzere tüm giyeceklerini aldık ilk etapta lazım olan..sonra büyüdükçe kilo ve boyuna göre alıcaz daha büyüklerini..ama çok yorulduk gerçekten.. ananeside birşeyler almış bide yataştan kızımın yastığını ve yorganını almış.. onuda halletik..eve geldik artık taakatimiz kalmadı.. yattıık uyuduk neyse.. pazartesi de meleksenin dediği doktora gittim ayrıntılı için..kızımın maşallahı var büyümüş kuzum gelişimi gayet iyi dedi doktorumuz 467 gram 25 cm ama bu ayrıntılı değil normal muayene idi.. haftaya salıya yönlendirdi ayrıntılı renkli için ona gidecez haftaya da doktoru çok sevdim devam edebilirim...bugün de kızımın arkadaşlarına cicilerini yollıcaz luxxor teyzesi ve ilgilibilgili teyzesine
benden haberler bu şekilde kızlar.. haftaya da bi eminönüne gidicez onun gözlemlerini de yazarım..daha masko istoç bilmem ne gezecezoda için kaliteli ve kesemize uygununu bulana denk
günaydın anneler ve cici bebişler. bişi sorcam ikili test yaptıran var mı 11-14 haftalarda? ve ikili testten sonra 20-24 haftalarda ayrıntılı ultrasona giren ? fikrinize çok ihtiyacım var.
canım ben biraz bakmıştım fiyatlara da gerçekten bu işin piyasası normal araba piyasası gibi nasıl 20000 TL. ye de 200000 TL.ye de araba varsa, 150 TL. ye de 8000 TL. ye de bebek arabası gördüm yani, muhakkak bulursun istediğin fiyata, araba ile gezeceğin tahmini yolları falan biliyorsundur tekerleklerinin onlara uygun olmasına, bebeklikten itibaren kullanacaksan ana kucağının bebeşi uynadırmadan yerinden çıkartılıp arabaya takılabilmesine ve bunun gibi bir kaç önemli ayrıntıya dikkat edip seçim yapabilirsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?