- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.841
günaydın anneler ve cici bebişler. bişi sorcam ikili test yaptıran var mı 11-14 haftalarda? ve ikili testten sonra 20-24 haftalarda ayrıntılı ultrasona giren ? fikrinize çok ihtiyacım var.
günaydın anneler ve cici bebişler. bişi sorcam ikili test yaptıran var mı 11-14 haftalarda? ve ikili testten sonra 20-24 haftalarda ayrıntılı ultrasona giren ? fikrinize çok ihtiyacım var.
gunaydn canım nasılsn ben bakicm canım saol:)
günaydın annişler...herkes iyimi?
sanada günaydın canım iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl
alışverişe başladın mı canım
ıyıyız canım ıkımzde ufak ufak canım ama cok eksk var daha sen naptn
günaydınn oğlumunn güzel teyzeleri ve cici kardeşleri nasılsınız bakalım.biz iyiyiz oğluşumla kahvaltı yaptık hazırlanıp alışverişe gideceğiz teyzemizle :) herkes iyidir umarım
günaydın prensler ve prenseslerimin güzell anneleriii çok damardan oldu buu girişş .nasılsınız bakalımm biz iyiyiz oğlumlaa evdeyiz daha kahvaltımızı yapmadıkk oğlumun dedesi bize hurma almışş onlardan yedikk birazcıkk faydalıymışyaa :) hapsuu nerelerdesinn arkadaşım msj atmamışsın dahaaa ...öpüyorum herkesii biz buralardayızzz
günaydın canım biz iyiyiz sen ve bebişin nasıl :
günaydın canım bizde iyiyiz afiyet bal şeker olsun
ooo süper iyi alışşverişler iyi gezmeler canım
herkese günaydınnnn
canım ya vaktin olunca ilk etapta ne kadar kıyafet aldın bir paylaşır mısın? ben de öyle alıyorum kafama göre ama ne kadarı yeterli olur bilemiyorum, hattA BAZEN ARKADAŞLARLA falan mağazalardayken "ya bunu beğenir mi acaba alacağız ama " falan yapıyorum gülüyorlar. öyle kafama göre aldım bişeyler ama gerçekten en son küçük bir bebek görmemin üzerinden o kadar uzun süre geçti ki hiç bilmiyorum ne ne kadar lazım olur :)
bu arada şu heryerde bolca olan noktalı gibi yumuşak kadife battaniyelerden almıştım ben markafoniden ama yanlışlıkla 2 tane almışım aynı renk, zaten artık battaniye almayacağım 5 tane var yeterli olur herhalde, çok lazım oluyor diye okumuştum ondan bolca aldım, geçen hastanede bir kız gördün pusetten düştü bebişin battaniyesi yeniden üzerine örttü, demek ki yedek bulundurmak lazım diyerekten aldım ben de bolca :))))
bu arada canım ben de göndereyim bugün sizinkini, inşallah beğenir yeğenim ve annesi.
bu arada ben henüz eşim piyasalara geri dönememiş olduğundan mobilya bakmaya gidemedim biz de masko ve modokaya bakmayı düşünüyoruz, canım baktıkların mdf.miydi? mdf.si bu kadarsa masifler 8.000 falandır herhalde
Modoko çok pahalı, ben anadolu yakasında oturmama ragmen bakmayı düşünmüyorum. Çunki evlenirken de Modokoya gittiğimze pişman olmuştuk, çok moralimiz bozulmuştu bu butce ile biz nasıl ev döşeyeceğiz diye.
Sonra maskodan almıştık eşyalarımızı, bebek odası için de bi Maskoya bakacağız inşallah. Ama asıl ramide mi varmış bir mobilya kenti, eyüp mü tam bilmiyorum. orası ucuzmuş, bir arkadaşım öyle demişti. Onun da yerini tam öğrenip oraya da bakmayı düşünüyorum.
Internetten baktıgım kadarı ile beğendiğim mobilyalar 2,5 - 3 bin arası. Ama eşim bu kadar para vermeye pek sıcak bakmıyor
Belki piyasada begendiğim tipte bebek odalarını daha ucuza bulabilirim diye umutlanıyorum, inşallah bulurum..
gunaydn kızlarr hulyacım ya sınem nerelerde gormuyorum
Günaydın en tatlı bebişlerin en güzel annişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?