2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın anneler ve cici bebişler. bişi sorcam ikili test yaptıran var mı 11-14 haftalarda? ve ikili testten sonra 20-24 haftalarda ayrıntılı ultrasona giren ? fikrinize çok ihtiyacım var.

canım bende hem 2'li hem 3'li test yapıldı 20 haftalıkkende ayrıntılı oldu rutun taramalar bunlar olması gerekiyor bildiğim kadarıyla

günaydın anneler ve cici bebişler. bişi sorcam ikili test yaptıran var mı 11-14 haftalarda? ve ikili testten sonra 20-24 haftalarda ayrıntılı ultrasona giren ? fikrinize çok ihtiyacım var.

gunaydn canım ben ıkılı yaptrdm haftayada ayrntlya gdıcem 21 .haftadaym bugun sonrada seker yuklemesı yapılıck

ıyıyız canım ıkımzde ufak ufak canım ama cok eksk var daha sen naptn

yavas yavas alınır canım yeterki sağlık olsun eksikler hiç bitmezkii

ben de hiç bişey alamadım canım daha biraz daha geçsin benim zaten erken doğma riski var net belli olsun

7 aylık falan olursa diye netleştirmeden almayalım dedim

günaydınn oğlumunn güzel teyzeleri ve cici kardeşleri nasılsınız bakalım.biz iyiyiz oğluşumla kahvaltı yaptık hazırlanıp alışverişe gideceğiz teyzemizle :) herkes iyidir umarım

günaydınn oğlumunn güzel teyzeleri ve cici kardeşleri nasılsınız bakalım.biz iyiyiz oğluşumla kahvaltı yaptık hazırlanıp alışverişe gideceğiz teyzemizle :) herkes iyidir umarım

günaydın canım bizde iyiyiz afiyet bal şeker olsun

ooo süper iyi alışşverişler iyi gezmeler canım

günaydın prensler ve prenseslerimin güzell anneleriii çok damardan oldu buu girişş .nasılsınız bakalımm biz iyiyiz oğlumlaa evdeyiz daha kahvaltımızı yapmadıkk oğlumun dedesi bize hurma almışş onlardan yedikk birazcıkk faydalıymışyaa :) hapsuu nerelerdesinn arkadaşım msj atmamışsın dahaaa ...öpüyorum herkesii biz buralardayızzz

biz iyiyiz canım afiyet olsun sana ve oğlusuna yarasın

tüm hamişlere ve bebişlerine günaydın
aranızda bebek arabası alan var mı erken mi sizde bide ne marka düşünüyorsunuz pusetli olanlar var nasıl sizce

canikom bak şimdi aldıklarımı yazıyorum..bunların arasında yenidoğan 0-3 3-6 var...şöyleki ;

hastane çıkışı
tek alt pijamalar ayaklı ayaksız toplam 6 tane
tek çıtçıtlı body ler kısa kollu uzun kollu toplam 10 tane
zıbın takımı 3 tane
penye yelek 2 tane
penye battaniye 3 tane
önlükler çoraplar ağız bezleri şapkalar eldivenler bunları rastgele aldım sayısını bilmiyorum ama abartmadım

bu arada battaniye her daim gerekli canım ben 3 tane penye aldım ama örgüsüydü peluşuydu kalınıydı toplamda 8 tane oldu gerekli bişi bnce

bu kadar aldım canım.. bide elbiseler almıştım gösterdim onlar büyük zaten :) ilk etap için bunlar yeterli olacaktır..3 aydan sonra gelişimine büyümesine gelen hediyelere göre lazım olanları alıcam ama şu an için alacağım başka giysi yok canım..yardımcı olabilmişimdir umarım

sizinde cicinizi yolladık teyzesi umarım beğenirsiniz masif odalar aynen dediğin gibi canım 6-8 bin arası çoooook pahalı gerçekten .. ama heryer aynıysa bu kalitede ve zevkte alıcaz yanii 2.5 -3 vercez artık napalım

evet canım gerçekten pahalı.. ama yapacak bişi yok eğer bu kalitede heryer aynıysa alıcaza artık 2.5-3 gözden çıkardık Allah hepimisin gönlüne göre versin

gunaydn kızlarr hulyacım ya sınem nerelerde gormuyorum

canım benimm sinemcim rahatsızmış kaç gündür yok. ama bugün gelmş sana yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…