2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

haklısn canim saglıklı olsunlarda hepsi olur

evet canım oyleymş:)

Eyüpte otakçılar caddesi üzerinde mobilyacılar kenti var... flat ofis avm nin biraz ilerisinde kalıyor benim bir arkadaşım almış ordan 1,500 - 2,000 tl arası fiyatlara güzel takımlar var dedi. ama ben gidip bakmadım henüz önce maskoya bakıcam olmazsa oraya gidicem masko da daha fazla seçenek var çünkü...

Kızlar hastane çıkışı kaç tane alıcaksınız?? 2 gün hastanede kalacağımızı varsayarsak 3 tane falan alıyım diyorum ben ama çok mu bilemedim:26:

canım işte bunu kolaylıkla yapabilirm sanırım... bir iki hafta içinde başlıycam inşallah..

size nice yıllara canım.. ne güzel hareketleride daha net hissetmeye başlamışsın...

Kızlar hastane çıkışı kaç tane alıcaksınız?? 2 gün hastanede kalacağımızı varsayarsak 3 tane falan alıyım diyorum ben ama çok mu bilemedim:26:

canım ben 1 tane almayı düşünüyorum.. 2-3 tanede 5 li takımlardan alıcam
yeterli... o kadar hastane çıkışına gerek yok diye düşünüyorum..

arkadaşlar merhaba :) uzun süredir yakından takip ediyorum.ama çok fazla yazmaya fırsatım olmadı bende bi temmuz annesi olucam nasip olursa inşallah.bişey sormak istiyorum böyle bi sorunla karşılaşan ark. var mı acaba ? bebeğimin böbreğinde idrar birikmesi olduğunu söyledi dr. erkek bebeklerde bazen görülebiliyor,sünnet derisinden kaynaklanıyor dedi.Çok önemli bişey değilmiş gibi bahsetti ama bilmiyorum benim içim rahat değil aranızda var mı böyle bir sorun yaşayan? Allah herkese hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin bebişlerimizi...

bitirmiş kıyafet işini ohhh rahatlamışsındır canım.ben de aldıklarımı yazayım da eksiklerimi tamamlayayım artık bari. ben de kargoya verdim yeğenimin cicisini, beğenir umarım, biz de şimdiden teşekkür ederiz teyzesi cici için

ben masif istiyorum canım mobilyayı, maskoda alternatifler varmıydı canım masif olarak, aklımda bir model var gerçi ama yine de gezmekte fayda var, eşim de çok pahalı diyor :44: ama yapacak bişey yok, fiyatlar çok fazla değişmiyor zaten dediğin gibi.

ben bu takımı istiyorum; inşallah alabiliriz,

fakat bu modelin yatağını büyüyen yatak olarak alacağım, çünkü çok pahalı uzun yıllar kullansın istiyorum

canım geçmiş olsun şimdiden, konu hakkında hiç bilgim yok ama sen dr.unun dediğine güvewn boşuna stres yapma canım, olumsuz bir durum olsaydı söylerdi zaten.

kızlar bişey soracağım, bu bebeklere bez bağlanıyor ya külot da kullanılıyor mu?:26:

Doll markasının bugun markafonide kampanyası vardı, baby on board kampanyası altında satılıyo. fiyatları nasıl iyi mi acaba, bakan, kıyaslayan var mı?

ay bu çoookkk güzellll, bayıldım..

kaç para ki ?

kilot hiç kullanılmıyo canım bez olduğu için gerek kalmıyo

umarım bişey olmaz ama daha kaç ayımız var önümüzde o zamana kadar bi birikme söz konusu olabilir mi işte

umarım bişey olmaz ama daha kaç ayımız var önümüzde o zamana kadar bi birikme söz konusu olabilir mi işte

canım bence birikme dediğinde sonuna kadar birikme söz konusu değildir, yani mesela yaptığında hepsini yapmıyor olabilir, sağlığını tehdit eden bişey olsaydı mutlaka dr.unuz paylaşırdı bunu sizinle, bence size yein doğan sünnetini önerecek bu da kötü bişey değil, benim oğluşum olacak olsaydı ben öyle yapacaktım mesela. ama sen şimdiden sakın canını sıkma, gerçekten kötü bişey olsa sana niye söylemesin evde kendi eşine mi söyleyecek, artık tıp çok ilerledi üstelik bebişleri anne karnından çıkarıp ameliyat falan ediyorlar- Allah korusun- dolayısıyla bu çok tehlikeli bir durum olsaydı dr.un bunu sizin paylaşıp bir çözüm yolu önerirdi, içini ferah tut canım

Çok geçmiş olsun canım ama kendini üzme sakın erkek bebeklerde böbrekte idrar birikmenin olabildiğini bende duymustum daha önce önemsenecek bişi değil diye duymuştum seninki de öledir tahminimce çünkü aksi bir durum olsa muhakkak seninle paylaşırdı doktorun

Kendini de bebişini de üzme sakın

evet canım dr. söylediğinde doğduğu gibi sünnet ettirmek istediğimi söylemiştim zaten o da iyi olur dedi.Allah bütün bebişleri korusun umarım bişey olmaz işte...ama insan düşünmeden de edemiyo işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…