- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.861
haklısn canim saglıklı olsunlarda hepsi oluryavas yavas alınır canım yeterki sağlık olsun eksikler hiç bitmezkii
ben de hiç bişey alamadım canım daha biraz daha geçsin benim zaten erken doğma riski var net belli olsun
7 aylık falan olursa diye netleştirmeden almayalım dedim
evet canım oyleymş:)canikom bak şimdi aldıklarımı yazıyorum..bunların arasında yenidoğan 0-3 3-6 var...şöyleki ;
hastane çıkışı
tek alt pijamalar ayaklı ayaksız toplam 6 tane
tek çıtçıtlı body ler kısa kollu uzun kollu toplam 10 tane
zıbın takımı 3 tane
penye yelek 2 tane
penye battaniye 3 tane
önlükler çoraplar ağız bezleri şapkalar eldivenler bunları rastgele aldım sayısını bilmiyorumama abartmadım
bu arada battaniye her daim gerekli canım ben 3 tane penye aldım ama örgüsüydü peluşuydu kalınıydı toplamda 8 tane oldugerekli bişi bnce
bu kadar aldım canım.. bide elbiseler almıştım gösterdim onlar büyük zaten :) ilk etap için bunlar yeterli olacaktır..3 aydan sonra gelişimine büyümesine gelen hediyelere göre lazım olanları alıcam ama şu an için alacağım başka giysi yok canım..yardımcı olabilmişimdir umarım
sizinde cicinizi yolladık teyzesi umarım beğenirsinizmasif odalar aynen dediğin gibi canım 6-8 bin arası çoooook pahalı gerçekten .. ama heryer aynıysa bu kalitede ve zevkte alıcaz yanii 2.5 -3 vercez artık napalım
evet canım gerçekten pahalı.. ama yapacak bişi yok eğer bu kalitede heryer aynıysa alıcaza artık 2.5-3 gözden çıkardıkAllah hepimisin gönlüne göre versin
canım benimm sinemcim rahatsızmış kaç gündür yok. ama bugün gelmş sana yazmış
Modoko çok pahalı, ben anadolu yakasında oturmama ragmen bakmayı düşünmüyorum. Çunki evlenirken de Modokoya gittiğimze pişman olmuştuk, çok moralimiz bozulmuştu bu butce ile biz nasıl ev döşeyeceğiz diye.
Sonra maskodan almıştık eşyalarımızı, bebek odası için de bi Maskoya bakacağız inşallah. Ama asıl ramide mi varmış bir mobilya kenti, eyüp mü tam bilmiyorum. orası ucuzmuş, bir arkadaşım öyle demişti. Onun da yerini tam öğrenip oraya da bakmayı düşünüyorum.
Internetten baktıgım kadarı ile beğendiğim mobilyalar 2,5 - 3 bin arası. Ama eşim bu kadar para vermeye pek sıcak bakmıyor
Belki piyasada begendiğim tipte bebek odalarını daha ucuza bulabilirim diye umutlanıyorum, inşallah bulurum..
günaydın herkslere
teşekkür ederim :26:sağol canım
yapınca insan alışıyor gözn korkmasın :)
amin inşallah canım
hepsi diikildikten sınrada eklerim sizlere
inşallah canım :)
mavi ayıcıkta olmazki :) bence pembede olabilir basit birşey istersen şunuda önerebilirim
bir süredir sabah akşam ve nadiren bazı günler öğlen bebeğimi hissediyordum hep sağdan hissediyordum
dün 5. ayımızı kutladık kendisi ile ve sol taraftanda srekli hissettirdi kendini ve gün boyu burdayım dedi
şidmi burada size yazarken yine vurmaya başladı ve artık dışardan bakınca hareketi belli oluyor çok güzel ya :)
bugünde babasıyla nişan günümüzün 5. yıl dönümü onun için bu hediyeyi verdi herhalde :)
Kızlar hastane çıkışı kaç tane alıcaksınız?? 2 gün hastanede kalacağımızı varsayarsak 3 tane falan alıyım diyorum ben ama çok mu bilemedim:26:
canikom bak şimdi aldıklarımı yazıyorum..bunların arasında yenidoğan 0-3 3-6 var...şöyleki ;
hastane çıkışı
tek alt pijamalar ayaklı ayaksız toplam 6 tane
tek çıtçıtlı body ler kısa kollu uzun kollu toplam 10 tane
zıbın takımı 3 tane
penye yelek 2 tane
penye battaniye 3 tane
önlükler çoraplar ağız bezleri şapkalar eldivenler bunları rastgele aldım sayısını bilmiyorumama abartmadım
bu arada battaniye her daim gerekli canım ben 3 tane penye aldım ama örgüsüydü peluşuydu kalınıydı toplamda 8 tane oldugerekli bişi bnce
bu kadar aldım canım.. bide elbiseler almıştım gösterdim onlar büyük zaten :) ilk etap için bunlar yeterli olacaktır..3 aydan sonra gelişimine büyümesine gelen hediyelere göre lazım olanları alıcam ama şu an için alacağım başka giysi yok canım..yardımcı olabilmişimdir umarım
sizinde cicinizi yolladık teyzesi umarım beğenirsinizmasif odalar aynen dediğin gibi canım 6-8 bin arası çoooook pahalı gerçekten .. ama heryer aynıysa bu kalitede ve zevkte alıcaz yanii 2.5 -3 vercez artık napalım
evet canım gerçekten pahalı.. ama yapacak bişi yok eğer bu kalitede heryer aynıysa alıcaza artık 2.5-3 gözden çıkardıkAllah hepimisin gönlüne göre versin
canım benimm sinemcim rahatsızmış kaç gündür yok. ama bugün gelmş sana yazmış
arkadaşlar merhaba :) uzun süredir yakından takip ediyorum.ama çok fazla yazmaya fırsatım olmadı bende bi temmuz annesi olucam nasip olursa inşallah.bişey sormak istiyorum böyle bi sorunla karşılaşan ark. var mı acaba ? bebeğimin böbreğinde idrar birikmesi olduğunu söyledi dr. erkek bebeklerde bazen görülebiliyor,sünnet derisinden kaynaklanıyor dedi.Çok önemli bişey değilmiş gibi bahsetti ama bilmiyorum benim içim rahat değil aranızda var mı böyle bir sorun yaşayan? Allah herkese hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin bebişlerimizi...
Evet canım ben internetten aldım markası Doll alman markası kanz mağzaları satıyo ayrıca şunuda ekleyeyim kanzın arabalarını çok ucuza bulmanız gerekir çünkü araba fabrikası kapandı Doll markasını getirtiyo ve mağzalar ellerinden çıkarmak için ucuza vercekler yakında.
Biz kargo bedava 260 tlye aldık normalde fiyatı 370 tl sanırım kanzın sitesinden aldık tekerleklerinin şekli duruşu falan eşimin hoşuna gitti çokta ucuz olunca eşimi kırmak istemedim beğenmezsek sonra başka alırız diye düşündüm ama umduğumdan güzel çıktı görüntüsü kaliteli ve değişik duruyo tek eksisi ayak örtüsü yok ve tentesi tam kapanmıyo yani böyle kışlık hale girmiyo tam kapalı olarak ama yağmurluğu var bizim içinde yeterli hem çok soğukta çıkmayı sevmem hemde her yere arabayla gidiyoruz pek kullanmıcaz diğer herşeyi güzel yine indirim olsa tavsiye ederdim ama normal fiyatına yani 370'e daha özelliklileri bulunabilir.
bitirmiş kıyafet işini ohhh rahatlamışsındır canım.ben de aldıklarımı yazayım da eksiklerimi tamamlayayım artık bari. ben de kargoya verdim yeğenimin cicisini, beğenir umarım, biz de şimdiden teşekkür ederiz teyzesi cici için
ben masif istiyorum canım mobilyayı, maskoda alternatifler varmıydı canım masif olarak, aklımda bir model var gerçi ama yine de gezmekte fayda var, eşim de çok pahalı diyor :44: ama yapacak bişey yok, fiyatlar çok fazla değişmiyor zaten dediğin gibi.
ben bu takımı istiyorum; inşallah alabiliriz,
Eki Görüntüle 361502
fakat bu modelin yatağını büyüyen yatak olarak alacağım, çünkü çok pahalı uzun yıllar kullansın istiyorum
canım geçmiş olsun şimdiden, konu hakkında hiç bilgim yok ama sen dr.unun dediğine güvewn boşuna stres yapma canım, olumsuz bir durum olsaydı söylerdi zaten.
kızlar bişey soracağım, bu bebeklere bez bağlanıyor ya külot da kullanılıyor mu?:26:
ay bu çoookkk güzellll, bayıldım..
kaç para ki ?
canım geçmiş olsun şimdiden, konu hakkında hiç bilgim yok ama sen dr.unun dediğine güvewn boşuna stres yapma canım, olumsuz bir durum olsaydı söylerdi zaten.
kızlar bişey soracağım, bu bebeklere bez bağlanıyor ya külot da kullanılıyor mu?:26:
umarım bişey olmaz ama daha kaç ayımız var önümüzde o zamana kadar bi birikme söz konusu olabilir mi işte
ben bu takımı istiyorum; inşallah alabiliriz,
Eki Görüntüle 361502
fakat bu modelin yatağını büyüyen yatak olarak alacağım, çünkü çok pahalı uzun yıllar kullansın istiyorum
canım bence birikme dediğinde sonuna kadar birikme söz konusu değildir, yani mesela yaptığında hepsini yapmıyor olabilir, sağlığını tehdit eden bişey olsaydı mutlaka dr.unuz paylaşırdı bunu sizinle, bence size yein doğan sünnetini önerecek bu da kötü bişey değil, benim oğluşum olacak olsaydı ben öyle yapacaktım mesela. ama sen şimdiden sakın canını sıkma, gerçekten kötü bişey olsa sana niye söylemesin evde kendi eşine mi söyleyecek, artık tıp çok ilerledi üstelik bebişleri anne karnından çıkarıp ameliyat falan ediyorlar- Allah korusun- dolayısıyla bu çok tehlikeli bir durum olsaydı dr.un bunu sizin paylaşıp bir çözüm yolu önerirdi, içini ferah tut canım
canım bence birikme dediğinde sonuna kadar birikme söz konusu değildir, yani mesela yaptığında hepsini yapmıyor olabilir, sağlığını tehdit eden bişey olsaydı mutlaka dr.unuz paylaşırdı bunu sizinle, bence size yein doğan sünnetini önerecek bu da kötü bişey değil, benim oğluşum olacak olsaydı ben öyle yapacaktım mesela. ama sen şimdiden sakın canını sıkma, gerçekten kötü bişey olsa sana niye söylemesin evde kendi eşine mi söyleyecek, artık tıp çok ilerledi üstelik bebişleri anne karnından çıkarıp ameliyat falan ediyorlar- Allah korusun- dolayısıyla bu çok tehlikeli bir durum olsaydı dr.un bunu sizin paylaşıp bir çözüm yolu önerirdi, içini ferah tut canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?