- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.881
Çok geçmiş olsun canım ama kendini üzme sakın erkek bebeklerde böbrekte idrar birikmenin olabildiğini bende duymustum daha önce önemsenecek bişi değil diye duymuştum seninki de öledir tahminimce çünkü aksi bir durum olsa muhakkak seninle paylaşırdı doktorun
Kendini de bebişini de üzme sakın
oğlum 22 cm olmuzCanım Allah analı babalı büyütsün ne kadar ne maşallah çok masum bicibici çıkmış yerim onu bennnn
Çok geçmiş olsun canım ama kendini üzme sakın erkek bebeklerde böbrekte idrar birikmenin olabildiğini bende duymustum daha önce önemsenecek bişi değil diye duymuştum seninki de öledir tahminimce çünkü aksi bir durum olsa muhakkak seninle paylaşırdı doktorun
Kendini de bebişini de üzme sakın
korkma benım arkadasın bebısınde vardı hıc bısey olmadı paşalarda bazen oyle sorunlar oluyorrrr ... stres yapma sakınnninşallah canım çok sağol biraz daha içim rahatladı çok iyi şeyler duymadım.herkes telaş yapınca malum bende biraz stres oldum ama bişey olmayacak oğlum çok güçlü maşşallahh :)
Maşallah bebişine nasıl masumm masumm poz vermiş gerçekten
arkadaşlar merhaba.uzun yaklaşık on beş gündür falan giremiyorum,geçmişi okumaktan daha bugüne gelemedim. 22+4 olduk kızımla.şubatın 22 sinde ilk aşımızı olduk,bir iiki gün kolumda çok hafif kas ağrısı gibi ağrı oldu o kadar. cumarteside kontromüze gittik,haftaya p.tesi renkli ultrasona giriyoruz,doktorumuz maşallah iyi bakmışsın dedi,22 haftaya yeni girmiştik o gün.bebeğimin kilosu 470 gr çıktı .sizce nasıl kilosu iyi mi?
arkadaşlar merhaba.uzun yaklaşık on beş gündür falan giremiyorum,geçmişi okumaktan daha bugüne gelemedim. 22+4 olduk kızımla.şubatın 22 sinde ilk aşımızı olduk,bir iiki gün kolumda çok hafif kas ağrısı gibi ağrı oldu o kadar. cumarteside kontromüze gittik,haftaya p.tesi renkli ultrasona giriyoruz,doktorumuz maşallah iyi bakmışsın dedi,22 haftaya yeni girmiştik o gün.bebeğimin kilosu 470 gr çıktı .sizce nasıl kilosu iyi mi?
20+4 de 360 gr. dı bizimki de anneyle babanın doğduğu kiloya yakın doğarmış zaten dr. um öyle söylemişti ama maşşallah gayet iyi kilo gelişimi :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tosunlarımızı :)
amin canım herkese de bana da Rabbım hayırlısı ıle saglıkla dogurmayı cümle annelere nasıp eylesinnnekadar net maşallah allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım
teyzesı cok masumdur benım oğlusum ne canlar yakacakkkkcanımmm cok masummm masallah
senın bebegının boyu benım karınım senın karnından buyıuk vs .. bunları mukayese edıyoruz ..maşallah bebişlere
kağan kocatepe'den dinledim. bebekler 20. haftaya kadar boy ve ağırlık bakımından standartlarda oluyor.
ama 20. haftadan sonra bebek, doğumdaki kilo ve boyuna yönelik gelişiyor. bunda anne babanın genetiği,
kendi doğum ağırlıkları gibi etkenler devreye giriyor.
yani 38. haftada doğum yapan iki hamileden birinin bebeği 30. haftada 1400 gramken, diğeri aynı haftada 2 kiloya yakın olabilir.
ikisi de normal. netice-i kelam; kıyaslamak pek doğru değil. ama hamile olunca bunu pek beceremiyoruz
slm citosu nasılsın? neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?