2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bebegım tekme atmadı bugun hıc dun o kadar hareketlıydı ki.. bugun hıc tekme yokkk. karnım agrıyo bılmıyorumm

kotuuu nımet oğlum tekme atmıyorr karnım agrıyoooo
canım üzülme bu haftalarda böyle şeyler olması normalmiş bak bugün gördn oğluşunu üzülmeki oda üzülmesin annesiiiiii
pnrali canım kim ağlıyormuş merak ettim

zeynep ağlıyodu canım

oluo tabi canım dün mesela çok tepik yedim bugun yoktu normal bunlarrrr üzülmeeeeeee

canımsınız ya cok sa olun .. ıcım rahatladı ıyıkı varsınız .. valla sabah kalkıp doktura gıderdımm hıc tekme atmassa bende de azıcık delilik var ne yapayımm korkuyorummmm

oluo tabi canım dün mesela çok tepik yedim bugun yoktu normal bunlarrrr üzülmeeeeeee

canımsınız ya cok sa olun .. ıcım rahatladı ıyıkı varsınız .. valla sabah kalkıp doktura gıderdımm hıc tekme atmassa bende de azıcık delilik var ne yapayımm korkuyorummmm

zeynepcim üzülme bebişi düşün mutlu ol

ben bebişn hareketlerini hissetmiyorum doktora sordum normal dedi.
sızın kadar ıyı DESTEKCI ınsanlar gormedım ya Allah razı olsun sızdennn

iyi akşamlar kızımın teyzeleri,geçmişi anca okuyabildim

Zeynep için bende bişeyler yazayım üzülme canım gerçekten,hepimiz nerdeyse yeni yeni hissetmeye başladık bebişlerin tepiklerini, o da hergün olmuyo zaten,bi gün önce çok hareketli olunca bugün o yüzden endişelenmişsindir canım,stres yapınca da karın ağrısı olmuştur,yarın kendinin gösterir sana merak etme...

zeynepcim arkadaşların dediği gibi normal üzülme,karnındaki ağrılarda normal bu dönemde,içerdeki kaslarımız bu dönemde gerilip ağrı yaparmış,iyi şeyler düşün.ben de daha son iki üç gündür hissetmeye başladım tepiklerini doktoruma sordum neden bu kadar geç başladı diye,daha bu ne ki son aylarda bir vuracak seni duvara yapıştıracak demişti.

ıyıaksamlar tatlı teyzelerımızzzzz bısss geldııkkkk saglıkla cok şükürrrr sabah heycandan zor nefes alıyodum sonra sonra hafıfledı bugun ayrıntılı ultrasona gırdık renklıylede bakıldı bebısımın organ kontroluu cok sukur sorunsuzzz ıcım rahatladı korkuyodummm bıde cınsıyetımızı ögrensek dedık net bı pozısyon vermesede'' kızzzz gıbı dedıı'' tekrar bakalım dedı bı dahahakı geldııgınde dedııı kılomuzda gunumuze göre tam olması gerektıgı gıbıymıs şuan 432grmıss benım guzummmmm dıger ayrıntılıya gıren kardıslerımızde paylasırlarsa merak edııyorummm bugun doktora gıdecek olanllar vardıı nası gectı bakalım sıızn kıııı ıns guzel haberler vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…