- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.901
iyiym canım sen nasılsınnslm canım nasılsın
selam annişlerr
bebegım tekme atmadı bugun hıc dun o kadar hareketlıydı ki.. bugun hıc tekme yokkk. karnım agrıyo bılmıyorummiyiym canım sen nasılsınn
selam canım neden ağlıyosunkiiiiiii
slm zeynepcim nasılsın
canım üzülme bu haftalarda böyle şeyler olması normalmiş bak bugün gördn oğluşunu üzülmeki oda üzülmesin annesiiiiiibebegım tekme atmadı bugun hıc dun o kadar hareketlıydı ki.. bugun hıc tekme yokkk. karnım agrıyo bılmıyorumm
kotuuu nımet oğlum tekme atmıyorr karnım agrıyoooo
pnrali canım kim ağlıyormuş merak ettim
sızde de oluyor mu aynı sey dogruyu soleyın nolur yaacanım üzülme bu haftalarda böyle şeyler olması normalmiş bak bugün gördn oğluşunu üzülmeki oda üzülmesin annesiiiiii
zeynep ağlıyodu canım
sızde de oluyor mu aynı sey dogruyu soleyın nolur yaa
sızde de oluyor mu aynı sey dogruyu soleyın nolur yaa
bizim senle günlerimiz aynı canım bende de oluyor aynısı zaten hareketlerini bile yeni yeni hissetmeye başladım ben...
hem sen daha bugün gördün bebişini maşallah gayet iyiydi...üzme kendini böyle lütfen annesi bebişin de üzülür
oluo tabi canım dün mesela çok tepik yedim bugun yoktu normal bunlarrrr üzülmeeeeeee
bizim senle günlerimiz aynı canım bende de oluyor aynısı zaten hareketlerini bile yeni yeni hissetmeye başladım ben...
hem sen daha bugün gördün bebişini maşallah gayet iyiydi...üzme kendini böyle lütfen annesi bebişin de üzülür
oluo tabi canım dün mesela çok tepik yedim bugun yoktu normal bunlarrrr üzülmeeeeeee
zeynepcim üzülme bebişi düşün mutlu ol
ben bebişn hareketlerini hissetmiyorum doktora sordum normal dedi.
zeynepcim arkadaşların dediği gibi normal üzülme,karnındaki ağrılarda normal bu dönemde,içerdeki kaslarımız bu dönemde gerilip ağrı yaparmış,iyi şeyler düşün.ben de daha son iki üç gündür hissetmeye başladım tepiklerini doktoruma sordum neden bu kadar geç başladı diye,daha bu ne ki son aylarda bir vuracak seni duvara yapıştıracak demişti.iyi akşamlar kızımın teyzeleri,geçmişi anca okuyabildim
Zeynep için bende bişeyler yazayım üzülme canım gerçekten,hepimiz nerdeyse yeni yeni hissetmeye başladık bebişlerin tepiklerini, o da hergün olmuyo zaten,bi gün önce çok hareketli olunca bugün o yüzden endişelenmişsindir canım,stres yapınca da karın ağrısı olmuştur,yarın kendinin gösterir sana merak etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?