2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım gözün aydınn, çok sevindim bir prenses daha geliyor demek ki

Canım hayırlı olsun önce sağlığı sonra da cinsiyeti,bence de kız senin bebişin çünkü baya büyümüşsünüz 21. haftada göstermediğine göre nazlı bi kız bu,benim de kızım olacak nasipse,bu arada biz de yarın ayrıntılıya giricez ve şeker yüklemesi de yaptırcaz yarın haberlerimizi yazarım size,kızımı çok özledim 3 haftadır görmüyoruz bakalım yarın buluşma var...

ohh ne guzelll yıne bı bulusma varr beklemek cok zor demı yaaa canım benımle aynı olan bı arkadasım var aramızda 2gun var onunla onun bebısde göstermıyodu yenı ögrendı erkekmısss o yuzden kesın de demedı doktor ıcım tam huzura ermedı cınsıyet acısından hanı alısverıste rahat davramıcam yıne ama onun dısında cok sukur edıyorum rabbıme saglıgı yerınde kıpır kıpır dedı doktor kılosuda ıyı dedı suyun ıyı dedı esım asagıdaydı benım 12.haftalarda sımdı duzelıyo cok ıyı yakında böyle bı sorun kalmıcak gıbı ıyı dedı sevıdnı doktorumzda hadı bakalım darısı basına bekloıyouz senıde hayırlı haberlerde ve dıger heyecanlı annıııslerımızıııı

canımm yeni geldim eve vee hemen nete girip güzel haberlerini almak istedimm.çok şükürde öyle oldu çok sevindim iyi sonuçlar almanaa..bi prenses geliyor desene oğluma arkadaş
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canımm

canım bızde senı heycanla beklemıstık cok sagol cok hosuma gıttı bu sekılde duyarlı olman hayırlısıyla netlesırse daha ıyı hıssetcezzz baklaım

tabi canım önemli olan sağlığı yarın haberleşiriz benim kız tepikliyo sanırım uykusu geldi,size iyi geceler kızlar...

vursun vursun duvara duvaraa .. gece saat 01:11 ve tekmesını attı .. vee uyuyayımm bendeee

imeziiimmm canım güzel hamişdaşım :))

Günaydııııııın herkeseeeeee Bu aralar işler çok yoğun, fazla bişiler yazamasamda yazdıklarınızı takip ediyorum, güzel haberler benide mutlu ediyo, benimle aynı şeyleri yaşayanları görüncede içime su serpiliyo ii geliyo yanlız olmadığımı hissetmek

Bende henüz bişi hissedemedim, ya da ilk gebelik olduğu için henüz nasıl bişi olduğunu ayırt edemiyorum çünkü hamileliğimin başından beri gaz vb sorunlarım var zaten. Mide bağırsak hareketimi bebiş mi ayırt edemiyo da olabilirim. İnş yakında emin olurum ben de yazarım tepik yedim diye

Bu arada biz bugün doktora gidiyoruz, ayrıntılıyı sorcaz yapılcak mı diye, doktorumun önceki hastalarına sordum o ne ki falan dediler, bakalım bize ne diycek doktor, herkese farklı davranıyo anladığım kadarıyla. Memnun olduğum bi doktor vardı ama hastaneyi bırakınca değiştirmek zorunda kaldım

Bize dua edinde güzel haberlerle gelelim

canim guzel haberlerle gel ınsallah

Günaydın Annişler,

Uzun zamandır giremediğim için geçmişi pek okuyamadım umarım herkes iyidir. Biz pazartesi ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık. Çok şükür herşey iyi çıktı. Kızımız gayet hareketli içeride kıpır kıpır Ayrıntılıda bebişimizin heryerini tek tek gördük bu çok güzel bişeymiş meğer . Videomuzuda aldık şimdi hergün videomuzu izliyoruz

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlarrrr

gunaydın kızlar

günaydın canım

canım en kısa sürede hissedersin sende bakalım doktorun ne diyecek ayrıntılıya :44:

ayyy düşünmesi bile bir başka rabbim o günleride göstersin inşallah

günaydın canım gözünaydın ne güzel özledikçe izle bebişini

kızıma yeni ciciler aldım topiğe ekledim

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...beklerine-ciciler-aliyor-25.html#post23461567

günaydınlar ....

doktordan güzel haberlerle dönen annişlere gözünüzaydın diyorum.

bizde c.tesi gidiciez bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…