- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.921
ıyıaksamlar tatlı teyzelerımızzzzz bısss geldııkkkk saglıkla cok şükürrrr sabah heycandan zor nefes alıyodum sonra sonra hafıfledı bugun ayrıntılı ultrasona gırdık renklıylede bakıldı bebısımın organ kontroluu cok sukur sorunsuzzz ıcım rahatladı korkuyodummm bıde cınsıyetımızı ögrensek dedık net bı pozısyon vermesede'' kızzzz gıbı dedıı'' tekrar bakalım dedı bı dahahakı geldııgınde dedııı kılomuzda gunumuze göre tam olması gerektıgı gıbıymıs şuan 432grmıss benım guzummmmm dıger ayrıntılıya gıren kardıslerımızde paylasırlarsa merak edııyorummm bugun doktora gıdecek olanllar vardıı nası gectı bakalım sıızn kıııı ıns guzel haberler vardır
ıyıaksamlar tatlı teyzelerımızzzzz bısss geldııkkkk saglıkla cok şükürrrr sabah heycandan zor nefes alıyodum sonra sonra hafıfledı bugun ayrıntılı ultrasona gırdık renklıylede bakıldı bebısımın organ kontroluu cok sukur sorunsuzzz ıcım rahatladı korkuyodummm bıde cınsıyetımızı ögrensek dedık net bı pozısyon vermesede'' kızzzz gıbı dedıı'' tekrar bakalım dedı bı dahahakı geldııgınde dedııı kılomuzda gunumuze göre tam olması gerektıgı gıbıymıs şuan 432grmıss benım guzummmmm dıger ayrıntılıya gıren kardıslerımızde paylasırlarsa merak edııyorummm bugun doktora gıdecek olanllar vardıı nası gectı bakalım sıızn kıııı ıns guzel haberler vardır
Canım gözün aydınn, çok sevindimbir prenses daha geliyor demek ki
Canım hayırlı olsun önce sağlığı sonra da cinsiyeti,bence de kız senin bebişin çünkü baya büyümüşsünüz 21. haftada göstermediğine göre nazlı bi kız bu,benim de kızım olacak nasipse,bu arada biz de yarın ayrıntılıya giricez ve şeker yüklemesi de yaptırcaz yarın haberlerimizi yazarım size,kızımı çok özledim 3 haftadır görmüyoruz bakalım yarın buluşma var...
canımm yeni geldim eve vee hemen nete girip güzel haberlerini almak istedimm.çok şükürde öyle olduçok sevindim iyi sonuçlar almanaa..bi prenses geliyor desene oğluma arkadaş
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canımm
ohh ne guzelll yıne bı bulusma varr beklemek cok zor demı yaaa canım benımle aynı olan bı arkadasım var aramızda 2gun var onunla onun bebısde göstermıyodu yenı ögrendı erkekmısss o yuzden kesın de demedı doktor ıcım tam huzura ermedı cınsıyet acısından hanı alısverıste rahat davramıcam yıne ama onun dısında cok sukur edıyorum rabbıme saglıgı yerınde kıpır kıpır dedı doktor kılosuda ıyı dedı suyun ıyı dedı esım asagıdaydı benım 12.haftalarda sımdı duzelıyo cok ıyı yakında böyle bı sorun kalmıcak gıbı ıyı dedı sevıdnı doktorumzda hadı bakalım darısı basına bekloıyouz senıde hayırlı haberlerde ve dıger heyecanlı annıııslerımızıııı
iyi akşamlar kızımın teyzeleri,geçmişi anca okuyabildim
Zeynep için bende bişeyler yazayım üzülme canım gerçekten,hepimiz nerdeyse yeni yeni hissetmeye başladık bebişlerin tepiklerini, o da hergün olmuyo zaten,bi gün önce çok hareketli olunca bugün o yüzden endişelenmişsindir canım,stres yapınca da karın ağrısı olmuştur,yarın kendinin gösterir sana merak etme...
zeynepcim arkadaşların dediği gibi normal üzülme,karnındaki ağrılarda normal bu dönemde,içerdeki kaslarımız bu dönemde gerilip ağrı yaparmış,iyi şeyler düşün.ben de daha son iki üç gündür hissetmeye başladım tepiklerini doktoruma sordum neden bu kadar geç başladı diye,daha bu ne ki son aylarda bir vuracak seni duvara yapıştıracak demişti.
Merhaba bayanlar, ben de 5 Temmuz da 3. bebeğimi bekliyorum. 40 yaşındayım, Allah'ın bu yaşımda verdiği hediyeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Karnımda sürekli hareket eden bir bebişle hayat daha güzel geçmeye başladı. Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
canim guzel haberlerle gel ınsallahGünaydııııııın herkeseeeeeeBu aralar işler çok yoğun, fazla bişiler yazamasamda yazdıklarınızı takip ediyorum, güzel haberler benide mutlu ediyo, benimle aynı şeyleri yaşayanları görüncede içime su serpiliyo ii geliyo yanlız olmadığımı hissetmek
Bende henüz bişi hissedemedim, ya da ilk gebelik olduğu için henüz nasıl bişi olduğunu ayırt edemiyorum çünkü hamileliğimin başından beri gaz vb sorunlarım var zaten. Mide bağırsak hareketimi bebiş mi ayırt edemiyo da olabilirim. İnş yakında emin olurum ben de yazarım tepik yedim diye
Bu arada biz bugün doktora gidiyoruz, ayrıntılıyı sorcaz yapılcak mı diye, doktorumun önceki hastalarına sordum o ne ki falan dediler, bakalım bize ne diycek doktor, herkese farklı davranıyo anladığım kadarıyla. Memnun olduğum bi doktor vardı ama hastaneyi bırakınca değiştirmek zorunda kaldım
Bize dua edinde güzel haberlerle gelelim
nasılsn canım
gunaydın kızlar
Günaydııııııın herkeseeeeeeBu aralar işler çok yoğun, fazla bişiler yazamasamda yazdıklarınızı takip ediyorum, güzel haberler benide mutlu ediyo, benimle aynı şeyleri yaşayanları görüncede içime su serpiliyo ii geliyo yanlız olmadığımı hissetmek
Bende henüz bişi hissedemedim, ya da ilk gebelik olduğu için henüz nasıl bişi olduğunu ayırt edemiyorum çünkü hamileliğimin başından beri gaz vb sorunlarım var zaten. Mide bağırsak hareketimi bebiş mi ayırt edemiyo da olabilirim. İnş yakında emin olurum ben de yazarım tepik yedim diye
Bu arada biz bugün doktora gidiyoruz, ayrıntılıyı sorcaz yapılcak mı diye, doktorumun önceki hastalarına sordum o ne ki falan dediler, bakalım bize ne diycek doktor, herkese farklı davranıyo anladığım kadarıyla. Memnun olduğum bi doktor vardı ama hastaneyi bırakınca değiştirmek zorunda kaldım
Bize dua edinde güzel haberlerle gelelim
İyiyiz canım sabah erkenden kalktık bi bakalım dedik teyzelerimiz kardeşlerimiz nasıllarmış diye
Biraz oyalanıp temizliğe başlıcaz kızımla ben süpürcem kızımda tozları alcak(o günleri hayal etmek bile tuhaf geldi birden)
Siz nasılsınız bakalımm??
Günaydın Annişler,
Uzun zamandır giremediğim için geçmişi pek okuyamadım umarım herkes iyidir. Biz pazartesi ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık.Çok şükür herşey iyi çıktı. Kızımız gayet hareketli içeride kıpır kıpır Ayrıntılıda bebişimizin heryerini tek tek gördük bu çok güzel bişeymiş meğer . Vidyomuzuda aldık şimdi hergün vidyomuzu izliyoruz
günaydınlar ....
doktordan güzel haberlerle dönen annişlere gözünüzaydın diyorum.
bizde c.tesi gidiciez bakalım...
günaydınlar ....
doktordan güzel haberlerle dönen annişlere gözünüzaydın diyorum.
bizde c.tesi gidiciez bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?