2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok güzel cicişleriniz güzel günlerde giyin inşallah

kolay gelsn canım bızde kızmla ısteyız:)
canim gunaydn gozun aydn darısı bıze
gozun aydn canım darısı bıze hemen bakıyorum:)
günaydınlar ....

doktordan güzel haberlerle dönen annişlere gözünüzaydın diyorum.

bizde c.tesi gidiciez bakalım...[/QUOTgunaydn canım guzel haberlerle gel ınsallah

Pnarali teşekkür ederim. Amin canım darısı henüz detaylı ultrasona girmemiş tüm annişlerimize güzel haberlerini bekliyorum

Bizim de haftaya cumartesi randevumuz heyecan dorukta

evet çok heycanlı bide onu görünce dünya duruyor:) ben en son gittiğimde ayrıntılıya girdim. doktorum dediki bi şikayetin varmı..bende diyorum ben buraya gelince herşeyi unutuyorum..herkes güldü bana:) çıkıştada hormonlar tavan yaptı ağladım..eşimde alıştı bu halime yaa bide yavrularımızı kucağımıza alınca ne yapcaz? görünce bu kadar etkileniyoz

Gerçekten haklısın canım Bende ayrıntılıda bebişimi gördüğüm gün ağzım kulaklarımda gezdim resmen İzlerken gözlerimden yaşlar geldi Bebişlerimizi kucağımıza aldığımız gün hafızalarımızdan hiç çıkmayacak belkide ömrümüz boyunca yaşadığımız en mutlu günümüz olacak bence

Bende haftaya cumartesi göreceğim kuzumu daha çoook var Ama bu haftasonu ailemi ziyarete gideceğim çabuk geçer zaman diye düşünüyorum.Rüyamda minik kızım doğmuş elleri ayakları havaya dikmiş hiçççç durmadan hareket ediyordu ayy nasıl tatlıydıı anlatamam..
Ciciler topiğine de baktım hepsi çok güzellerAllah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.. bende kızıma o fırfırlı dondan almaya karar verdim

Günaydın kızlar nasılsınız? Ayrıntılı ultrason farklı oluyo tabi ben biraz erken 18,5 haftalıkken girmiştim hatta henüz hareketlerini hissetmiyodum bile orda insana iyice benzemiş olarak gördüğümde ve cinsiyetini öğrendiğimde inanmıştım gerçekten hamile olduğuma:) Şimdi çok şükür bol bol tepinip ben burdayım diyo:)
Bu arada hediyeleşmeler başladımı bakalım biz cicileri alıp yolladık teyzemize şansımıza kendimiz gibi prensesle eşleştik pembeli kırmızılı şeyler aldık yine:)

güüünaydınnnn:)
ya bbişe sorcam ben daha aşımı yaptırmadım..dün demişti aile hekimliği.bi kaç gün ertelesem olurmu aceba taşınıyoruz.şimdi kolum ağrırsa belki eşya toplayamam

bana doktorum 20. haftadan sonra bi ara gidip sağlık ocağında yaptırabilirsin demişti... Özellikle şu gün yaptır şeklinde bir şey demedi

ben çok sabırsızlanıyorum günler hiç geçmio bi taraftan korkuorum. nette sezeryanla normal doğumları izliyorum.çok korkunç ama ikisininde sonu çok güzel

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet canım iyi olduu bittiği.. şimdi başka alacaklarıımıza yöneldim teşekkür ederiz cicimiz için çok komik bi ayrıntıyı paylaşayım canım bu arada sana aldığım cicinin aynısını luxxor teyzesi bize almış ben çok beğendim alırken 1 tane kalmıştı olsaydı kendimede alcaktım..temiz kalpliymişim ki aynısı geldi bana çok güldüm ama görünceeee umarım snde beğenirsin canım

model çok hoş canım bncede büyüyen beşiğini al... yanlız gerçekten çok pahalı o kadar para vermek bana pek mantıklı gelmiyor şöyleki; zaten uzun süre kullanılmıcak okula başlayana kadar en fazla okula başlam ayaşı da 6 ya geldiğine göre taş çatlasa 5-6 sene için o kadar pra sanki yazık gibi..bi daha alacaksın falan sonra.. ama bu tamamennnnnnn beniim fikrimm sizin bütçeniz zevkiniz mantığınız yatıyosa bana elma yemek düşer

hamişlerrr ve bebıslerıı renklı ult. fotomuzzzzzzzzzzzzzzzEki Görüntüle 361645

maşallahhhhhhhhhh çok datluu

gözünaydın canım maşallahhhhhhhh

canım bizimde haftaya cumartesi bu hafta ailenin yanında olurssan çabuk geçer zaman
all all ben bir tanede pembesinden alacağım çok güzel oluyor

hly günaydın canım

evet kalbim temizmiş bak sana gelmiş aynısı güle güle giysin
sen eminönüne ne zaman gidiyorsun mart demiştirn??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…