- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.941
herkese günaydın kızlarrrr
günaydın canım
canım en kısa sürede hissedersin sende bakalım doktorun ne diyecek ayrıntılıya :44:
ayyy düşünmesi bile bir başkarabbim o günleride göstersin inşallah
günaydın canım gözünaydın ne güzel özledikçe izle bebişini
kızıma yeni ciciler aldım topiğe ekledim
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...beklerine-ciciler-aliyor-25.html#post23461567
hadi bakalım seninki yaklaşmış bende haftaya cumartesi gideceğim
Canım çok güzel cicişleriniz güzel günlerde giyin inşallah
Bizim de haftaya cumartesi randevumuzheyecan dorukta
kolay gelsn canım bızde kızmla ısteyız:)İyiyiz canım sabah erkenden kalktık bi bakalım dedik teyzelerimiz kardeşlerimiz nasıllarmış diye
Biraz oyalanıp temizliğe başlıcaz kızımla ben süpürcem kızımda tozları alcak(o günleri hayal etmek bile tuhaf geldi birden)
Siz nasılsıjnız bakalımm??
canim gunaydn gozun aydn darısı bızeGünaydın Annişler,
Uzun zamandır giremediğim için geçmişi pek okuyamadım umarım herkes iyidir. Biz pazartesi ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık.Çok şükür herşey iyi çıktı. Kızımız gayet hareketli içeride kıpır kıpır Ayrıntılıda bebişimizin heryerini tek tek gördük bu çok güzel bişeymiş meğer . Videomuzuda aldık şimdi hergün videomuzu izliyoruz
gozun aydn canım darısı bıze hemen bakıyorum:)herkese günaydın kızlarrrr
günaydın canım
canım en kısa sürede hissedersin sende bakalım doktorun ne diyecek ayrıntılıya :44:
ayyy düşünmesi bile bir başkarabbim o günleride göstersin inşallah
günaydın canım gözünaydın ne güzel özledikçe izle bebişini
kızıma yeni ciciler aldım topiğe ekledim
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...beklerine-ciciler-aliyor-25.html#post23461567
günaydınlar ....
doktordan güzel haberlerle dönen annişlere gözünüzaydın diyorum.
bizde c.tesi gidiciez bakalım...[/QUOTgunaydn canım guzel haberlerle gel ınsallah
Bizim de haftaya cumartesi randevumuzheyecan dorukta
evet çok heycanlı bide onu görünce dünya duruyor:) ben en son gittiğimde ayrıntılıya girdim. doktorum dediki bi şikayetin varmı..bende diyorum ben buraya gelince herşeyi unutuyorum..herkes güldü bana:) çıkıştada hormonlar tavan yaptı ağladım..eşimde alıştı bu halime yaa bide yavrularımızı kucağımıza alınca ne yapcaz? görünce bu kadar etkileniyoz
günaydın kızlar
sızde de oluyor mu aynı sey dogruyu soleyın nolur yaa
güüünaydınnnn:)
ya bbişe sorcam ben daha aşımı yaptırmadım..dün demişti aile hekimliği.bi kaç gün ertelesem olurmu aceba taşınıyoruz.şimdi kolum ağrırsa belki eşya toplayamam
Gerçekten haklısın canımBende ayrıntılıda bebişimi gördüğüm gün ağzım kulaklarımda gezdim resmen İzlerken gözlerimden yaşlar geldi Bebişlerimizi kucağımıza aldığımız gün hafızalarımızdan hiç çıkmayacak belkide ömrümüz boyunca yaşadığımız en mutlu günümüz olacak bence
bana doktorum 20. haftadan sonra bi ara gidip sağlık ocağında yaptırabilirsin demişti... Özellikle şu gün yaptır şeklinde bir şey demedi
bitirmiş kıyafet işini ohhh rahatlamışsındır canım.ben de aldıklarımı yazayım da eksiklerimi tamamlayayım artık bari. ben de kargoya verdim yeğenimin cicisini, beğenir umarım, biz de şimdiden teşekkür ederiz teyzesi cici için
ben masif istiyorum canım mobilyayı, maskoda alternatifler varmıydı canım masif olarak, aklımda bir model var gerçi ama yine de gezmekte fayda var, eşim de çok pahalı diyor :44: ama yapacak bişey yok, fiyatlar çok fazla değişmiyor zaten dediğin gibi.
ben bu takımı istiyorum; inşallah alabiliriz,
Eki Görüntüle 361502
fakat bu modelin yatağını büyüyen yatak olarak alacağım, çünkü çok pahalı uzun yıllar kullansın istiyorum
ıyıaksamlar tatlı teyzelerımızzzzz bısss geldııkkkk saglıkla cok şükürrrr sabah heycandan zor nefes alıyodum sonra sonra hafıfledı bugun ayrıntılı ultrasona gırdık renklıylede bakıldı bebısımın organ kontroluu cok sukur sorunsuzzz ıcım rahatladı korkuyodummm bıde cınsıyetımızı ögrensek dedık net bı pozısyon vermesede'' kızzzz gıbı dedıı'' tekrar bakalım dedı bı dahahakı geldııgınde dedııı kılomuzda gunumuze göre tam olması gerektıgı gıbıymıs şuan 432grmıss benım guzummmmm dıger ayrıntılıya gıren kardıslerımızde paylasırlarsa merak edııyorummm bugun doktora gıdecek olanllar vardıı nası gectı bakalım sıızn kıııı ıns guzel haberler vardır
Bende haftaya cumartesi göreceğim kuzumu daha çoook varAma bu haftasonu ailemi ziyarete gideceğim çabuk geçer zaman diye düşünüyorum.Rüyamda minik kızım doğmuş elleri ayakları havaya dikmiş hiçççç durmadan hareket ediyordu ayy nasıl tatlıydıı anlatamam..
Ciciler topiğine de baktım hepsi çok güzellerAllah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.. bende kızıma o fırfırlı dondan almaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?