- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.961
ben çok sabırsızlanıyorum günler hiç geçmiobi taraftan korkuorum. nette sezeryanla normal doğumları izliyorum.çok korkunç ama ikisininde sonu çok güzel
tamam canım sağol çok ağrıyomu peki sonra
Günaydın kızlar nasılsınız? Ayrıntılı ultrason farklı oluyo tabi ben biraz erken 18,5 haftalıkken girmiştim hatta henüz hareketlerini hissetmiyodum bile orda insana iyice benzemiş olarak gördüğümde ve cinsiyetini öğrendiğimde inanmıştım gerçekten hamile olduğuma:) Şimdi çok şükür bol bol tepinip ben burdayım diyo:)
Bu arada hediyeleşmeler başladımı bakalım biz cicileri alıp yolladık teyzemize şansımıza kendimiz gibi prensesle eşleştik pembeli kırmızılı şeyler aldık yine:)
hly günaydın canım
evet kalbim temizmiş bak sana gelmiş aynısı güle güle giysin
sen eminönüne ne zaman gidiyorsun mart demiştirn??
Anne olmak bu yüzden özel bir şey yaaaa fatmazracım... Şu dokuz ay boyunca vücudumuzda olan tüm değişikliklere, rahatsızlıklara hatta acılara rağmen sonunda bebişini kucağına aldığında mutlu olabilmek ve hiç yakınmamak bundan
Canım bende yaptırmadım daha haftaya gitmeyi düşünüyorum. Ama yaptıranlar genelde biraz ağrıdığını söylüyor.
Biz hediyemizi hafta sonu aldık kızımla bu gün yolladık. LaMe umarım begenirsin canım
amin canım ınsallah cok ozldm kızımıPnarali teşekkür ederim. Amin canım darısı henüz detaylı ultrasona girmemiş tüm annişlerimizegüzel haberlerini bekliyorum
gunaydn canim nasılsngünaydın kızlar
Günaydın kızlarrrrrr,günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet canım iyi olduu bittiği.. şimdi başka alacaklarıımıza yöneldimteşekkür ederiz cicimiz için çok komik bi ayrıntıyı paylaşayım canım bu arada sana aldığım cicinin aynısını luxxor teyzesi bize almış ben çok beğendim alırken 1 tane kalmıştı olsaydı kendimede alcaktım..temiz kalpliymişim ki aynısı geldi bana çok güldüm ama görünceeee umarım snde beğenirsin canım
model çok hoş canım bncede büyüyen beşiğini al... yanlız gerçekten çok pahalı o kadar para vermek bana pek mantıklı gelmiyor şöyleki; zaten uzun süre kullanılmıcak okula başlayana kadar en fazla okula başlam ayaşı da 6 ya geldiğine göretaş çatlasa 5-6 sene için o kadar pra sanki yazık gibi..bi daha alacaksın falan sonra.. ama bu tamamennnnnnn beniim fikrimm sizin bütçeniz zevkiniz mantığınız yatıyosa bana elma yemek düşer
Günaydın kızlarrrrrr,
Canım ya ben de sana hediye alacağım diye arkadaşımla mağazaya gittim, sonra ben beğendim senin için arkadaşım da benim bebiş için aynı elbiseyi beğenmiş o dedi ben Aden'e alacağım, ben dedim olmaz ben Hülya'yanın kızına alacağım, ben galip geldim ama inşallah beğenirsin canım. sonradan bir türlü emin olamadım çünkü, istersen değiştiririz ama sorun değil
Bu arada ne kadar fedakar bir insansın canım yaaaa, maşallah zaten içinin temizliği yüzüne vurmuş, zaten her zaman diyorum insan bir şeyi kalpten isterse olur diye, seninki de olmuş canım ve beğendiğin şey senin olmuş.
Mobilyaya gelince canım ben mobilyayı ilkokula başladığı zaman değiştirmeyi düşünmüyorum, belki ilerde bu modelin çok parçası var, ne bileyim ders çalışma masası falan onlardan ek yapılabilir ama böyle bir model alırsam kolay kolay değiştirmem yani. Masif olduğu için sorun da olmaz ileride isterse rengini falan da değiştirebiliriz. ama okula başladığı zaman ders çalışma masasını alırım, ilerde isterse yine kullanmak tuvalet masasını falan alırım ama tümüyle çok yakın bir zamanda değiştirmem canım, yani düşüncem buuutabii alabilecek miyiz bilmiyorum benim ki masum bir istek şu an için
bebegım tekme atmadı bugun hıc dun o kadar hareketlıydı ki.. bugun hıc tekme yokkk. karnım agrıyo bılmıyorumm
kotuuu nımet oğlum tekme atmıyorr karnım agrıyoooo
selam kızlarrr nasılsınızzz
canım benim sen beğendiysenn tamamdır çok zevkli bi insan olduğun her halinden belliteşekkür ederim şimdidenn hiççç de değiştirmem ayrıcaaa bana gelen hediyeyiiii hiç de değiştirilmesinden hoşlanmam (yanlış anlaşılmasın lüffen) ama onu almak benim gönlümden geçmiş o sinmiş içime giydirmezsin istemezsen ama değiştirlmesinden hoşlanmam.. genel olarak yani kuzum senle alakalı değel
ayrıcaa çok teşekkür ederim utandımmben bir şeyi gerçekten çoooook kalpten istersemm şu ana kadar olmamış bişi yoktur gerçekten özellikle yemek konusunda canım bişi istesin ahh keşke olsa dediğim bişi ya gittiğim yerde ya gelenin elinde muhakakk olur
mobilya hakkında dediklerinde haklısın canım.. herkesin düşüncesi farklı ama bu mantık da yattı aklımaumarım seninde gönlüne göre olur canım
benim de dün akşam öyle karnım ağrıdı ki, bi de banyoda akıntımın rengini biraz farklıydı.
( daha doğrusu hemen kötü düşünüp, rengini farklı yorumladım) gece de uyu uyuyabilirsen..
ama kıpır kıpırdı. dedimki, bi aksilik olsa hareket etmezdi. artık saat kaçtı bilmiyorum, uyuyakalmışım.
kötü rüyalar gördüm hep. ama hareketleri hissettikçe içimdeki korku geçiyo.. elhamdülillah..
cuma ayrıntılıya bi girsem, bir buçuk ay oldu neredeyse.. tamamen rahatlayacağım..
günaydın tatlımmmvalla sormaa o kadar aradım ki talan ettim başka bulamadım saolsunn kalp kalbe karşı luxxorcuğumm almışş
canım biz bu c.tesi adapazarına gidicez beşiğim hazır onu alcaz.. annemler bi kaç gün kalcak sonra gelecekleri güne göre ya önümüzdeki hafta içi duruma göre yada diğer haftanın p.tesi günü gideez
benim de dün akşam öyle karnım ağrıdı ki, bi de banyoda akıntımın rengini biraz farklıydı.
( daha doğrusu hemen kötü düşünüp, rengini farklı yorumladım) gece de uyu uyuyabilirsen..
ama kıpır kıpırdı. dedimki, bi aksilik olsa hareket etmezdi. artık saat kaçtı bilmiyorum, uyuyakalmışım.
kötü rüyalar gördüm hep. ama hareketleri hissettikçe içimdeki korku geçiyo.. elhamdülillah..
cuma ayrıntılıya bi girsem, bir buçuk ay oldu neredeyse.. tamamen rahatlayacağım..
Biz geldiiiiik, doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi, ayrıntılı ultrasona kendisi baktıAma bizim ufaklık hiç yüzünü dönmedi, güzel bi poz çektiremedik yaniiii 20+2 olarak görüntü ultrasonda ama doktorumuz illaki satı baz alıyo doğum için onda da 19+5 e denk geliyo 330 gram olmuşuz, öyle güzel bişi ki onu öyle kıpır kıpır görmek. Rabbim kimseye yokluğunu vermesin. Henüz hissetmediğimi sordum bi iki hafta içinde hissedersin dedi, bekliyoruz artık yapcak bişi yok
hepimizin gönlüne göre olsun canım dilerim. benim de öyledir ve gerçekten hep olmuştur ama istediğim bişey olsun diye dua ederken çok içten ederim, herkesin de olacağına inanıyorum ilk önce insan kendine inanmalı tabii ki :)
canım hediye değiştirme olayında da şimdiye kadar bana alınan hiçbir hediyeyi değiştirmedim hepsi benim için özledir ama benim aldıklarım hediyelerini değiştirebilirler bu onların tercihi, herkes farklı tabiii napacaksın
iyi az kalmış o zaman gitmenize şansınıza havalarda düzeliyor bol bol gezersiniz
aminn canikombnde değiştirmedim değiştirmem canım ay biz c.tesi taksimdeydik tünele indik ordan eşime "ney" aldık seni andım içimden nerede işyeri acaba diye
Biz geldiiiiik, doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi, ayrıntılı ultrasona kendisi baktıAma bizim ufaklık hiç yüzünü dönmedi, güzel bi poz çektiremedik yaniiii 20+2 olarak görüntü ultrasonda ama doktorumuz illaki satı baz alıyo doğum için onda da 19+5 e denk geliyo 330 gram olmuşuz, öyle güzel bişi ki onu öyle kıpır kıpır görmek. Rabbim kimseye yokluğunu vermesin. Henüz hissetmediğimi sordum bi iki hafta içinde hissedersin dedi, bekliyoruz artık yapcak bişi yok
aminn canikombnde değiştirmedim değiştirmem canım ay biz c.tesi taksimdeydik tünele indik ordan eşime "ney" aldık seni andım içimden nerede işyeri acaba diye
evet canım havaların düzelmesine çok seviniyorum gezebilmek içinbakmamı araştırmamı istediğin bişi var mı ?
benim de eşim hafta sonu geldi, biz de cumartesi taksime ufacık bir çıkış yaptık ama çok kalmadık.
canım ney aldıysanız Zuhal'e falan da baktıysanız Zuhal'in üstü zaten , yok Zuhal'i bilmiyorsan nostaljik tramvay durağında tramvay beklediğini farzet kafanı kaldırdığında camdan sana el sallayabilirim
ayyyy bizim hediyemiz geldi, daha açamadan yazıyorum heyecanlandım
sağol canım yok ama daha sonra bebek şekeri için tekrar gideceğiz sende bak mutlaka bebek şekerlerine çok güzel değişik seyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?