- 2 Ocak 2012
- 369
- 32
- 98
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.981
Kızımla öğle yemeğimizi yedik şimdi ağırlı çöktü üstümüze uyumak istiyoruz ama iş yerinde maalesef öyle bir şansımız yok. Keşke evde olsaydık şimdi
Eki Görüntüle 362237 Eki Görüntüle 362238 Eki Görüntüle 362239 Eki Görüntüle 362240 Eki Görüntüle 362241 Eki Görüntüle 362242 Eki Görüntüle 362243 Eki Görüntüle 362244
Az önce Facebook'ta gördüm markasını bilmiyorum. hoşuma gitti çok paylaşmak istedim
Merhaba arkadaşlar,bugün renkli ultrasona girdim yaklaşık 30 dakika bebeğimi görme fırsatı yakaldım.Çok şükür doktor bir sürü ölçüm yaptıktan sonra herşeyinin sağlıklı olduğunu söyledi.Tek tek organları inceleyip yorum yapmasını dinlerken ki heyecanımı tahmin edersiniz.22 hafta 4 günlük olmuş kızım ve 528gr.Allah hepimize hayırlısıyla,sağlıkla kucagımıza almamızı da nasip eder inşallah.
Kızar selam. Sabahtan bu yana temizliğimi yaptım, 3 çeşit yemeğimi yaptım, şimdi popom yer gördü:) Birazdan İstanbul'dan misafirlerimiz bizde olacak, küçük eltim, kaynım ve 1 yaşındaki kızları Derinsu:) Biraz uzak kalabilirim sizlerden, bu kız nerede diye merak etmeyin :) Hepinizi öpüyorum, kendinize ve bebişlerinize dikkat edin. Fırsat buldukça girmeye çalışacağım. Mucxxx
evet zuhali bilmiyorumama nerden aldığımızı söyleyeyim hemen tünelin yanındaki cadde aşağı devam ediyor ya müzik aletleri dükkanları dolu işte onun en başındaki sağdaki ilk dükkandan aldık
duraktan yukarı sana bakmaya gelcem öğle yemeği yeriz ne dersin
inşallah beğenine uygundur canım :18:
canım zaten biz kıyafet işini hallettik ya o yüzden kumaş ve şeker almaya gidecez sadece
maşallah kuzuna cnm gözünaydın darısı bizlere inşlh
Kızlaarr DEMİR58 teyzemizin hediyeleri geldi ayy çok sevindirik oldum bebişte tepinip duruyo o da mı sevindi ne:) Kendim bişe aldığımda bu kadar sevinmiyorum:)
Ben kıyafet çok aldım başka bişe al demiştim o pek kıyafet hazırlamadığı için en kullanışlı 5'li set diye bende ona kendi kızçeme aldığımın en benzerini aldım ayrı şehirlerde bi örnek giyinsin cadılar:) Ama sağolsun o da benim gibi yanına bişeyler eklemiş:) Ciciler topiğine eklicem şimdi teşekkür ederiz teyzesiiiii:)))
kıyamam yaa.o öğle yemeği sonrası ağırlığını bilirim işteben şimdi çalışmadığım için çok şanslı hissediyorum kendimi..akşam güzel kızınla bol bol dinlenin canım..
Eki Görüntüle 362237 Eki Görüntüle 362238 Eki Görüntüle 362239 Eki Görüntüle 362240 Eki Görüntüle 362241 Eki Görüntüle 362242 Eki Görüntüle 362243 Eki Görüntüle 362244
Az önce Facebook'ta gördüm markasını bilmiyorum. hoşuma gitti çok paylaşmak istedim
Merhaba arkadaşlar,bugün renkli ultrasona girdim yaklaşık 30 dakika bebeğimi görme fırsatı yakaldım.Çok şükür doktor bir sürü ölçüm yaptıktan sonra herşeyinin sağlıklı olduğunu söyledi.Tek tek organları inceleyip yorum yapmasını dinlerken ki heyecanımı tahmin edersiniz.22 hafta 4 günlük olmuş kızım ve 528gr.Allah hepimize hayırlısıyla,sağlıkla kucagımıza almamızı da nasip eder inşallah.
slm güzel anneler ve çirkin yavruları (benimkide dahil olmak üzere )öyle dersek nazar degmezmiş...
çok güzel alışveriş yapılabilecek kaliteli bir site buldum ve hemennnn paylaşayım dedim ahanda adresi
dogum öncesi ve sonrası bebek ve anne için herşey var..
POPYMAM 2012 Esprili Hamile Tişörtleri, En Şeker Bebek Hediyeleri, Son Moda Hamile ve Bebek Kıyafetleri,2012 Anneler Günü Hediyeleri,En Modern Bebek Hediyeleri,Yeni Doğan Bebek Doğum Hediyeleri,Yeni Doğan Bebek Kıyafetleri,Bebek ve Bebek için Kıyafet
bir bakın bakalım
Kızar selam. Sabahtan bu yana temizliğimi yaptım, 3 çeşit yemeğimi yaptım, şimdi popom yer gördü:) Birazdan İstanbul'dan misafirlerimiz bizde olacak, küçük eltim, kaynım ve 1 yaşındaki kızları Derinsu:) Biraz uzak kalabilirim sizlerden, bu kız nerede diye merak etmeyin :) Hepinizi öpüyorum, kendinize ve bebişlerinize dikkat edin. Fırsat buldukça girmeye çalışacağım. Mucxxx
Kızlaarr DEMİR58 teyzemizin hediyeleri geldi ayy çok sevindirik oldum bebişte tepinip duruyo o da mı sevindi ne:) Kendim bişe aldığımda bu kadar sevinmiyorum:)
Ben kıyafet çok aldım başka bişe al demiştim o pek kıyafet hazırlamadığı için en kullanışlı 5'li set diye bende ona kendi kızçeme aldığımın en benzerini aldım ayrı şehirlerde bi örnek giyinsin cadılar:) Ama sağolsun o da benim gibi yanına bişeyler eklemiş:) Ciciler topiğine eklicem şimdi teşekkür ederiz teyzesiiiii:)))
canım oraya da el sallarım ben yani sağdaki ilk dükkana :))) beklerim canım her zaman gel, bana bir gün önceden haber vermen yeterli istediğin an yeriz yemeğimizi siz yeter ki gelin :))) çok da multu oluruz bu arada
hediyene şirkette herkes bayıldı
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet canım iyi olduu bittiği.. şimdi başka alacaklarıımıza yöneldimteşekkür ederiz cicimiz için çok komik bi ayrıntıyı paylaşayım canım bu arada sana aldığım cicinin aynısını luxxor teyzesi bize almış ben çok beğendim alırken 1 tane kalmıştı olsaydı kendimede alcaktım..temiz kalpliymişim ki aynısı geldi bana çok güldüm ama görünceeee umarım snde beğenirsin canım
model çok hoş canım bncede büyüyen beşiğini al... yanlız gerçekten çok pahalı o kadar para vermek bana pek mantıklı gelmiyor şöyleki; zaten uzun süre kullanılmıcak okula başlayana kadar en fazla okula başlam ayaşı da 6 ya geldiğine göretaş çatlasa 5-6 sene için o kadar pra sanki yazık gibi..bi daha alacaksın falan sonra.. ama bu tamamennnnnnn beniim fikrimm sizin bütçeniz zevkiniz mantığınız yatıyosa bana elma yemek düşer
maşallahhhhhhhhhh çok datluu
gözünaydın canım maşallahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?