2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızımla öğle yemeğimizi yedik şimdi ağırlı çöktü üstümüze uyumak istiyoruz ama iş yerinde maalesef öyle bir şansımız yok. Keşke evde olsaydık şimdi

kıyamam yaa.o öğle yemeği sonrası ağırlığını bilirim işte ben şimdi çalışmadığım için çok şanslı hissediyorum kendimi..akşam güzel kızınla bol bol dinlenin canım..

Merhaba arkadaşlar,bugün renkli ultrasona girdim yaklaşık 30 dakika bebeğimi görme fırsatı yakaldım.Çok şükür doktor bir sürü ölçüm yaptıktan sonra herşeyinin sağlıklı olduğunu söyledi.Tek tek organları inceleyip yorum yapmasını dinlerken ki heyecanımı tahmin edersiniz.22 hafta 4 günlük olmuş kızım ve 528gr.Allah hepimize hayırlısıyla,sağlıkla kucagımıza almamızı da nasip eder inşallah.

slm güzel anneler ve çirkin yavruları (benimkide dahil olmak üzere ) öyle dersek nazar degmezmiş...

çok güzel alışveriş yapılabilecek kaliteli bir site buldum ve hemennnn paylaşayım dedim ahanda adresi
dogum öncesi ve sonrası bebek ve anne için herşey var..

POPYMAM 2012 Esprili Hamile Tişörtleri, En Şeker Bebek Hediyeleri, Son Moda Hamile ve Bebek Kıyafetleri,2012 Anneler Günü Hediyeleri,En Modern Bebek Hediyeleri,Yeni Doğan Bebek Doğum Hediyeleri,Yeni Doğan Bebek Kıyafetleri,Bebek ve Bebek için Kıyafet

bir bakın bakalım

Kızar selam. Sabahtan bu yana temizliğimi yaptım, 3 çeşit yemeğimi yaptım, şimdi popom yer gördü:) Birazdan İstanbul'dan misafirlerimiz bizde olacak, küçük eltim, kaynım ve 1 yaşındaki kızları Derinsu:) Biraz uzak kalabilirim sizlerden, bu kız nerede diye merak etmeyin :) Hepinizi öpüyorum, kendinize ve bebişlerinize dikkat edin. Fırsat buldukça girmeye çalışacağım. Mucxxx

maşallah kuzuna cnm gözünaydın darısı bizlere inşlh

hamarat anne :) dikkat et çok yorma kendini :) bizde seni öpüyoruz

canım oraya da el sallarım ben yani sağdaki ilk dükkana :))) beklerim canım her zaman gel, bana bir gün önceden haber vermen yeterli istediğin an yeriz yemeğimizi siz yeter ki gelin :))) çok da multu oluruz bu arada

hediyene şirkette herkes bayıldı

Kızlaarr DEMİR58 teyzemizin hediyeleri geldi ayy çok sevindirik oldum bebişte tepinip duruyo o da mı sevindi ne:) Kendim bişe aldığımda bu kadar sevinmiyorum:)
Ben kıyafet çok aldım başka bişe al demiştim o pek kıyafet hazırlamadığı için en kullanışlı 5'li set diye bende ona kendi kızçeme aldığımın en benzerini aldım ayrı şehirlerde bi örnek giyinsin cadılar:) Ama sağolsun o da benim gibi yanına bişeyler eklemiş:) Ciciler topiğine eklicem şimdi teşekkür ederiz teyzesiiiii:)))

canım güle güle kullanın hepsi birbirinden şeker şeyler..DEMİR58 pek bi zevkliymiş.

kıyamam yaa.o öğle yemeği sonrası ağırlığını bilirim işte ben şimdi çalışmadığım için çok şanslı hissediyorum kendimi..akşam güzel kızınla bol bol dinlenin canım..

Sağol canım öyle yapcaz artık napalım...

Bunlar çok güzelmiş bende çok beğendim

Hayırlı olsun canım çok sevindim

Canım bende çirkn ördek diye seviyorum kızımı...Büyüyünce kuğu olacak ya o bakımdan

Sana kolay gelsin canım...Söyle misafirlerine çok yormasınlar seni ve bebişini

canım çok sevindim beğendiğinize iyi günlerde kullanın

du bakiim havalar accık daha ısnısın gelirim ayol evimin önünden direk taksime dolmuş var atlar geliriz haberleşiriz canım zaten gelmeden önce bizde sizi görmekten mutluluk duyarızzz

ayy çok sevindim gerçekten

tesekkur ederz teyzessııı öpuyoruzz senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…