2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar biz de çok iyiyiz

Gündüz çalışınca bu vakitlerde anca kendime geliyorum,bugün bebişimi gördümmm ayrıntılı ultrasona girdik ve aynı zamanda şeker yüklemesi yapıldı,kızım 2 gün öne geçmiş sat a göre.Allaha çok şükür herşey yolunda dedi doktorumuz.573 gr, 27 cm çıktı ölçümlerimiz,bu arada şeker yüklemesi sonucumuz da 114 çıktı,doktorumuz beğendi sonuçlarımızı şeker yüklemesinde sonuç 140 ın altında olması gerekiyormuş yaptırmayanlar için bilgilendirme olsun diye yazıyorum.Öyle işte biz mutluyuz yani...Sizler yaptırdınız mı ayrıntılı ya da şeker yüklemesi...

iyi akşamlar hanımlar. kendimi camış gibi hissediyorum. 9 kilo aldım daha 22 haftalığım. siz ne alemdesiniz?

Son düzenleme:

selammmm. senin bebişe maşallah. kilosu birçok bebeğe nazaran daha yüksek. tabi herkesin bunyesı farklı nıhayetınde. ben de ayrıntılı yaptırdım. sonuc iyi çıktı çok şükür. şeker yaptırıcam 2 hafta sonra.

iyi akşamlar hanımlar. endimi camış gibi hissediyorum. 9 kilo aldım daha 22 haftalığım. siz ne alemdesiniz?

Canım dikkat et bence biraz hızlı kilo almışsın,ben 22+6 yım bugün gittim doktora toplamda 4 kilo almışım.Ama kilo çok zor hareket ettiriyo insana,son aylarda daha zor olacak bence ekmeği filan kes canım,ama önemli olan bebişlerin sağlığı sonra veririz kiloları...

selam ne güzel haberler almışsın canım

yaaa nasıl engel olucam? ne yapmam lazım bılmıyorumkı. çok da yemıyorum aslında. bişey diyin nolurrrr

Evt canım bana da tombiş geldi ama ben tombiş bebekleri çok severim sağlıklı doğsun da inş bebeklerimiz,senin de şeker sonucun iyi çıkar inş.

bu ara midem yanıyor ve çok çirkinleştim yemek yemekten sıkıldım doymuyorum ben çok yemek yiyince zayıflarım

canım gözün aydın maşallah bebişine:)
iyi akşamlar hanımlar. kendimi camış gibi hissediyorum. 9 kilo aldım daha 22 haftalığım. siz ne alemdesiniz?

canım öyle deme yaaaaa ben 21+1m bugün 1 kilo aldım

canım öyle deme yaaaaa ben 21+1m bugün 1 kilo aldım[/QUOTE]

1 kıloyu toplamda mı sadece bugun mu aldın? bı de olcumler hata verıyo bazen cıdden. 1 gunde ınsan bı kılo almaz bence.

kızlar çok kilo sağlıklı bebek değil arkdşm dün doğum yaptı 2,50 kilo dourdu 85 kiloydu 16 kilo almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…