2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

1 kıloyu toplamda mı sadece bugun mu aldın? bı de olcumler hata verıyo bazen cıdden. 1 gunde ınsan bı kılo almaz bence.

yok canım toplamda 1 kilo aldım[/QUOTE]

toplamda mı? e super ıste ohhh mıs gıbı rahatsındır ne guzel. benm bı tanıdık toplamda 5 kıloyla doğum yamıstı. demekkı yapan yapıyor

yok canım toplamda 1 kilo aldım

toplamda mı? e super ıste ohhh mıs gıbı rahatsındır ne guzel. benm bı tanıdık toplamda 5 kıloyla doğum yamıstı. demekkı yapan yapıyor[/QUOTE]

evet canım şimdilk süper rahatım ama benim bulantım çok oldu ilk zamanlarda kilo vermiştm sonra 1 kilo almışım bakalım haftaya gidicem doktora neler oldu:)

böyle ii eşim çok üzülüyor çocuğumuz okula başlayınca ne güzel annesi var ablasımı diyecekler diyor

50 kiloyla hamiş kaldım bi ara 53 oldum geri düştüm gözlerim altı felan çöktü eminim

yaaa nasıl engel olucam? ne yapmam lazım bılmıyorumkı. çok da yemıyorum aslında. bişey diyin nolurrrr

Canım bol su iç sana tavsiyem ,çok su içince hem insan tıkanıyor hem de çok sık wc ye gidiyor.Bi de hamur işlerinden pohaça pizza ekmek vs uzak dur biraz,tadına bak ama doyana kadar yeme bence,ben az kilo almama rağmen yemeklerden sonra çok tıkanıyorum nefes nefese kalıyorum bazen,o yüzden pek doymadan kalkmaya çalışıyorum sofradan...Ama bol su işe yarıyor bence...

evet yaaa çok mantıklı. ben kola mayonez cay kahve pızza hamburger zararlı ne varsa tuketıyorum. dıkkat edıcem artık :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…