- 13 Kasım 2011
- 591
- 161
- 83
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.041
anlamadımkı ben senı. ne guzel ıste keyfını cıkar bence. bak ben sana daha 4 aylıkken kı resmımı eklıyorumEki Görüntüle 362594
Gecmisi pek okumadim sen kac kilo aldin?
canım hiç yok senin göbüşş
slm hanımlar biz geldikkk nasılsınızz ? yarın dr randevumuz varr mutluyum oğlumu görücem inşallah .. bende 6 kg aldım 44 le gebe kalmıştım bakalım yarın görücez kg takviyesi yaptıkmı kendimize diyee :)
Canım çok güzel çıkmış göbüşün maşallah...
slm hanımlar biz geldikkk nasılsınızz ? yarın dr randevumuz varr mutluyum oğlumu görücem inşallah .. bende 6 kg aldım 44 le gebe kalmıştım bakalım yarın görücez kg takviyesi yaptıkmı kendimize diyee :)
benim 2 gebeliğim ilk gebeliğimde 13 kilo almıştım şimdi 22 haftalıgız 1 kilo aldım daha bilinçli beslenmeye dikkat ediyorum çünkü 70 kiloyla hamile kaldım 71 kiloyum şimdi ama bir karnım var görenler şaşıyor heran doğuracak gibiyim kocaman bir karnım oldu
ya hakkaten bunye meselesı demekkı. benımde sıs baya karnım
ben 6 öğün yiyorum hedme ne bulursam bal tereyağ hele şu nutellanın küçük cam şişesini 2 günde yedim
eskiden günde 2 ekmek yiyorduk hatta kalıyordu son 1 haftadır 3 ekmek alıyoruz
ama kilo alamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
aynen canım bünye ben kilo almadım ama karnım çıktı sende kafana takma doğumdan sonra verirsin bebişin iyi olsunda öli olan o
şimdikı halı bunun bı bucuk kat fazlası şiştim ben şiştimmmm
haklısın ben de cogu zaman bunları soyluyorum kendıme. saglıkla doğsun yavrum da. halleder annesı kıloları çatlakları selulıtleri lekeleri tuyleri
Valla tatlı yiyorum diyosun canım at tabağı bi kenara bence meyve ye,ayyy sen durduramıycaksın kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?