2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm hanımlar biz geldikkk nasılsınızz ? yarın dr randevumuz varr mutluyum oğlumu görücem inşallah .. bende 6 kg aldım 44 le gebe kalmıştım bakalım yarın görücez kg takviyesi yaptıkmı kendimize diyee :)

tabiki takmıyorum ama hamile kıyafetlerina bakıyorum millet tuhaf bakıyor

bende xs giyiyrodum bugun lc den m beden gömlek aldım

ben 6 öğün yiyorum hedme ne bulursam bal tereyağ hele şu nutellanın küçük cam şişesini 2 günde yedim

eskiden günde 2 ekmek yiyorduk hatta kalıyordu son 1 haftadır 3 ekmek alıyoruz

ama kilo alamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ayy canım maşallah sen daha al bence kilo,çok zayıf başlamışsın zaten,bende 4 kilo aldım toplam ama ben 59 la kalmıştım...

benim 2 gebeliğim ilk gebeliğimde 13 kilo almıştım şimdi 22 haftalıgız 1 kilo aldım daha bilinçli beslenmeye dikkat ediyorum çünkü 70 kiloyla hamile kaldım 71 kiloyum şimdi ama bir karnım var görenler şaşıyor heran doğuracak gibiyim kocaman bir karnım oldu

ya hakkaten bunye meselesı demekkı. benımde sıs baya karnım

sana bişey diim mi? şuanda sana cok sinir oldum valla gıcık oldum napıyım. ben nefes bıle zor alıyom yaaaa

aynen canım bünye ben kilo almadım ama karnım çıktı sende kafana takma doğumdan sonra verirsin bebişin iyi olsunda öli olan o

haklısın ben de cogu zaman bunları soyluyorum kendıme. saglıkla doğsun yavrum da. halleder annesı kıloları çatlakları selulıtleri lekeleri tuyleri

canım o bünye meselesi boşver doğumdan sonra verirsin daha az ye bak netten metobolizmanı hızlı çalıştıracak şeyler bul. benim metabolizma çok hızlı 7 yıldır 50 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…