2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynen öyle canım rahat ol dpoktorun nediyo şikayetçimi değilse hiççççç takmaaaaaaa

benım ozel doktorum yok malesef kac tanesıne gıttıysem hepsı yanlıs teshıs koydular bana. karnımdan ıgne yaptırdılar. baya sıkıntılı zamanlar gecırdım. o yuzden sımdı unıversıte hastanesıne gıdıyorum. kıme denk gelırse ona gırıyorum muayeneye onlar da kıloya hıc bakmıyorlar.

su tatlım bıtsın yarından ıtıbaren adam gıbı beslencem. aha da burdan söz veriyorum. 3 hafta sonra kılomu yazıcam. mesela 3 kılo alırsam atın benı forumdan

Çok tatlısın canım valla güldürdün beni,insanın canı çekince de feriştahı gelse yiyo dimi...Ama söz verdin bak özellikle ben takip edicem seni bakalım 1 ayın nasıl geçecek...Haberleşicez tamam mı...

Hamileliğin 19. Haftasında midenizdeki kaslara etki eden hormonlarınız yüzünden mide yanması ve ekşimesi yaşamanız normaldir. Yağlı, baharatlı, ağır, sindirimi zor yiyecekleri fazla tüketmemeniz mide problemlerinizi gidermenize yardımcı olacaktır. Doktorunuza danışmadan mide ilaçları içmemelisiniz. Uyurken iki yastık kullanıp yağsız ılık süt midenize iyi gelecektir.

slmlar kızlar bende geçen ay 69,5 tartıldım bu ay 68 olmuşum.60 la hamile kaldım.burdaki(yurtdışı Qatar) doktor kiloyla ilgili bişey demedi rejimmi yapıyosun dedi ama tabiki yapmıyorum.neden olduğunu anlamadım.türkiyedeki doktorumda 8 kilo almama fazla demiiş.şimdi sizleri görünce okuyunca türkiyedeki doğru diyormuş demekki diyorum.bu arada bendede mide yanması var.ağzımda geziyorum midem...

Egzersiz yapıp aşırı kilo alımını engelleyebilirsiniz. Sağlıklı ve dengeli beslenin. Canınızın istediği her şeyden az miktarda yemeniz aşırı kilo almanızı engeller.
Bol su içmeye devam etmelisiniz.
Demir oranı yüksek yeşil yapraklı bitkiler, lifli gıdalar, tahıllar, taze meyve, süt ve süt ürünleri tüketmenizde yarar var.

bende 59 ıle hamıle kaldım sımdı 68 kıloyumm ..yapabılecegım bısey yok popomu pesıme cekemıyorummm

hele dogurduktan sonra logusa ıken almayacagı zsankii... sen kactın kac oldun ?kac jaftalıksın ve cınsıyetın ne ?

kac haftalıksın canım cınsıyetı ne ?

60 tım 68 oldum. 20+4 üm.oğlum olacak. artık lohusalıkta aman süt olur diye tatlı yedirenlere inanmamakla geçirecez sanırım :)))

60 tım 68 oldum. 20+4 üm.oğlum olacak. artık lohusalıkta aman süt olur diye tatlı yedirenlere inanmamakla geçirecez sanırım :)))
hemen hemen aynıyız canım soruları sıralıyorum
1-renklı dolpler cektırdın mı?
2- cektırdıyse bebegın boyu kılosu
3- nasıl dogum yapmayı dusunuyorsun ? cok konustumm ben ya . calısıyor musun bırdeee

cvp 1: hayır 20 mart ta çektirecem
cvp 2:gitmediğim için yok:)
cvp 3:benim durumum biraz farklı türkiyede doğum yapacam ama eşim doğuma yetişemeye bilir çünkü yurtdışındayız normalde.onun için sezeryan olabilir.çalışmıyorum bol bol geziyorum canım. durumlar bunlar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…