- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.061
aynen öyle canım rahat ol dpoktorun nediyo şikayetçimi değilse hiççççç takmaaaaaaa
canım o bünye meselesi boşver doğumdan sonra verirsin daha az ye bak netten metobolizmanı hızlı çalıştıracak şeyler bul. benim metabolizma çok hızlı 7 yıldır 50 kiloyum
su tatlım bıtsın yarından ıtıbaren adam gıbı beslencem. aha da burdan söz veriyorum. 3 hafta sonra kılomu yazıcam. mesela 3 kılo alırsam atın benı forumdan
Çok tatlısın canım valla güldürdün beni,insanın canı çekince de feriştahı gelse yiyo dimi...Ama söz verdin bak özellikle ben takip edicem seni bakalım 1 ayın nasıl geçecek...Haberleşicez tamam mı...
midede genzinizde yanma varmı
bende 59 ıle hamıle kaldım sımdı 68 kıloyumm ..yapabılecegım bısey yok popomu pesıme cekemıyorummmslmlar kızlar bende geçen ay 69,5 tartıldım bu ay 68 olmuşum.60 la hamile kaldım.burdaki(yurtdışı Qatar) doktor kiloyla ilgili bişey demedi rejimmi yapıyosun dedi ama tabiki yapmıyorum.neden olduğunu anlamadım.türkiyedeki doktorumda 8 kilo almama fazla demiiş.şimdi sizleri görünce okuyunca türkiyedeki doğru diyormuş demekki diyorum.bu arada bendede mide yanması var.ağzımda geziyorum midem...
bende 59 ıle hamıle kaldım sımdı 68 kıloyumm ..yapabılecegım bısey yok popomu pesıme cekemıyorummm
bende 59 ıle hamıle kaldım sımdı 68 kıloyumm ..yapabılecegım bısey yok popomu pesıme cekemıyorummm
hele dogurduktan sonra logusa ıken almayacagı zsankii... sen kactın kac oldun ?kac jaftalıksın ve cınsıyetın ne ?bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi önemli değil emzirerek veririz artık:))
kac haftalıksın canım cınsıyetı ne ?eheheeeee aynıyız desene
hele dogurduktan sonra logusa ıken almayacagı zsankii... sen kactın kac oldun ?kac jaftalıksın ve cınsıyetın ne ?
kac haftalıksın canım cınsıyetı ne ?
20. haftanın ortasındayım benım de paşam olacak nasıp ederse Allahımm .. ultrason cekıldın mı renklı dolpler?ben 22 haftayı doldurdum. oğluşum olck inşallah. senın?
hele dogurduktan sonra logusa ıken almayacagı zsankii... sen kactın kac oldun ?kac jaftalıksın ve cınsıyetın ne ?
kac haftalıksın canım cınsıyetı ne ?
hemen hemen aynıyız canım soruları sıralıyorum60 tım 68 oldum. 20+4 üm.oğlum olacak. artık lohusalıkta aman süt olur diye tatlı yedirenlere inanmamakla geçirecez sanırım :)))
hemen hemen aynıyız canım soruları sıralıyorum
1-renklı dolpler cektırdın mı?
2- cektırdıyse bebegın boyu kılosu
3- nasıl dogum yapmayı dusunuyorsun ?cok konustumm ben ya . calısıyor musun bırdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?