2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbım hayırlısı ıle paşanı kucagına almayı nasıp etsın guzel arkadasım...
sende benım gıbı gezıyoruz paşamla habi gayrett :) napalım kocam calısıyor.. reklı ultrasonda sende benım gıbı aglarsın varya kesın .. bı gorsen masumumu.. oyy kurban annesı ona nazarlar degmesinn.. tekmelerle aran nasıl guzelımmm

canım ne güzel anlatmışsın hislerini çok duygulandım gerçekten.inşallah bende yaşau-yacam.çok heyecanlıyım.vakit geçsin diye bayağı bir gezi programı hazırladım.rabbim kuzularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin.ben bişeyler hissediyorum ama neyin ne olduğunu pek kestiremiyorum. içerde ummaalı bir çalışma var ama) isim düşündünüzmü?

hahah o ummalı calısmalar sonunda kopacak tekmeler .. duvara yapısacagız .. ömür koymak ıstıyorum oğlumun ısmını soyadım da aktaş .. ÖMÜR AKTAŞ .. güzel olur dıyorumm .. paşamın ömrü uzun olsun dıyorumm( tabı herkesın bebegının de omru uzun olsun)

amin canım.allah onlar huzurlu sağlıklı uzun ömürler versin.ne ortak yön çıktı:)) bizim soyadımız TATLI,yiğenm var 11 yaşında kız.oda bana bu ismi söyledi ÖMÜR TATLI :))) ama henüz eşimden ses yok ben tuna isminide çok seviyorum. Ömür daha uyumlu.artık doğunca karar verecekmişiz eşimin tercihi:))

Son düzenleme:
:) koy kız kız :) ben öle efe batuhan vs yenı nesıl ısımlere pek düşkün degılımm .. ömür dedım hemncecıkk .. kocamda olsun dedı .. bakalım ne olacak sonu.. ama kararımız kesın ! oğlum saglıklı sıhhatlı dogarsa nasıbıyle oglumun ısmı ömür olacak.
Tek dılegımmm oğluma kavusmak .. bak bugun foto cekıldım sısko kadın bole olur ..Eki Görüntüle 362707

maşallah valla ikimizde aynıyız:)) adıyla yaşar inşallah canım.tatlı anne:))

aynen sıfa olsun bebıslerımıze .. goguslerımden süt geliyor cıtosu senınde gelıyor mu sıkınca?

yok canım.ama sıkınca gelir yani.buda çok normalmiş benim akıntım çoğaldı.sanki altıma kaçırır gibi geliyor o derece yani,oda normalmiş.ben normal normal gidyorum.tek anormal olan göğüslerim büyük olduğu için dahada büyüdü ve taşımak zor hemde ağrım çok oluyor canım.oda alıştım artık.biz uyuyacaz oğluşumla çünkü yarın sabah kahvaltıya gidecez arkadaşıma.Buradan herkesin Dünya Emekçi Kadınlar günümüz kutlu olsun. İyi geceler canım.

sana bişey diim mi? şuanda sana cok sinir oldum valla gıcık oldum napıyım. ben nefes bıle zor alıyom yaaaa

Sonucta herkesin bunyesi farklı, farklı etki yapıyor yedikleri de, hamilelik de.
Bence cok takılmamak lazım, önemli olan bebeğin sağlığı. Ama eğer aldığın kilolardan rahatsız isen o zaman yediklerine dikkat etceksin.

:) ne kadar güzel zayıf baslamışsın, 6 kilo almana ragmen ortalama bir kiloya gelmiş olmuşsun, maşallah

maşallah canım, çok şeker çıkmışsn

günaydın herkese

tüm dünya emekçi kadınların kadınlar günü kutlu olsun...

herkes iyidir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…