- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.081
Rabbım hayırlısı ıle paşanı kucagına almayı nasıp etsın guzel arkadasım...cvp 1: hayır 20 mart ta çektirecem
cvp 2:gitmediğim için yok:)
cvp 3:benim durumum biraz farklı türkiyede doğum yapacam ama eşim doğuma yetişemeye bilir çünkü yurtdışındayız normalde.onun için sezeryan olabilir.çalışmıyorum bol bol geziyorum canım. durumlar bunlar:)))
Rabbım hayırlısı ıle paşanı kucagına almayı nasıp etsın guzel arkadasım...
sende benım gıbı gezıyoruz paşamla habi gayrett :) napalım kocam calısıyor.. reklı ultrasonda sende benım gıbı aglarsın varya kesın .. bı gorsen masumumu.. oyy kurban annesı onanazarlar degmesinn.. tekmelerle aran nasıl guzelımmm
hahah o ummalı calısmalar sonunda kopacak tekmeler .. duvara yapısacagız .. ömür koymak ıstıyorum oğlumun ısmını soyadım da aktaş .. ÖMÜR AKTAŞ .. güzel olur dıyorumm .. paşamın ömrü uzun olsun dıyorumm( tabı herkesın bebegının de omru uzun olsun)canım ne güzel anlatmışsın hislerini çok duygulandım gerçekten.inşallah bende yaşau-yacam.çok heyecanlıyım.vakit geçsin diye bayağı bir gezi programı hazırladım.rabbim kuzularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin.ben bişeyler hissediyorum ama neyin ne olduğunu pek kestiremiyorum. içerde ummaalı bir çalışma var ama) isim düşündünüzmü?
hahah o ummalı calısmalar sonunda kopacak tekmeler .. duvara yapısacagız .. ömür koymak ıstıyorum oğlumun ısmını soyadım da aktaş .. ÖMÜR AKTAŞ .. güzel olur dıyorumm .. paşamın ömrü uzun olsun dıyorumm( tabı herkesın bebegının de omru uzun olsun)
:) koy kız kız :) ben öle efe batuhan vs yenı nesıl ısımlere pek düşkün degılımm .. ömür dedım hemncecıkk .. kocamda olsun dedı .. bakalım ne olacak sonu.. ama kararımız kesın ! oğlum saglıklı sıhhatlı dogarsa nasıbıyle oglumun ısmı ömür olacak.ne ortak yön çıktı:)) bizim soyadımız TATLI,yiğenm var 11 yaşında kız.oda bana bu ismi söyledi ÖMÜR TATLI :))) ama henüz eşimden ses yok ben tuna isminide çok seviyorum. Ömür daha uyumlu.artık doğunca karar verecekmişiz eşimin tercihi:))
:) koy kız kız :) ben öle efe batuhan vs yenı nesıl ısımlere pek düşkün degılımm .. ömür dedım hemncecıkk .. kocamda olsun dedı .. bakalım ne olacak sonu.. ama kararımız kesın ! oğlum saglıklı sıhhatlı dogarsa nasıbıyle oglumun ısmı ömür olacak.
Tek dılegımmm oğluma kavusmak .. bak bugun foto cekıldım sısko kadın bole olur ..Eki Görüntüle 362707
3 tabak beyaz peynır yedım hem yıyırum hem bakıyorum topıge :) ınan konu ekşi ıse kendıme dur dıyemıyorummmmaşallah valla ikimizde aynıyız:)) adıyla yaşar inşallah canım.tatlı anne:))
3 tabak beyaz peynır yedım hem yıyırum hem bakıyorum topıge :) ınan konu ekşi ıse kendıme dur dıyemıyorummm
3 tabak beyaz peynır yedım hem yıyırum hem bakıyorum topıge :) ınan konu ekşi ıse kendıme dur dıyemıyorummm
bende ekşi elma:))
aynen sıfa olsun bebıslerımıze .. goguslerımden süt geliyor cıtosu senınde gelıyor mu sıkınca?afiyet olsun canım bebeğe vitamin olsun.bende ekşi elma:))
aynen sıfa olsun bebıslerımıze .. goguslerımden süt geliyor cıtosu senınde gelıyor mu sıkınca?
günaydınnn şekerlerimmmmmmmm hepimizinn KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun
sana bişey diim mi? şuanda sana cok sinir oldumvalla gıcık oldum napıyım. ben nefes bıle zor alıyom yaaaa
slm hanımlar biz geldikkk nasılsınızz ? yarın dr randevumuz varr mutluyum oğlumu görücem inşallah .. bende 6 kg aldım 44 le gebe kalmıştım bakalım yarın görücez kg takviyesi yaptıkmı kendimize diyee :)
:) koy kız kız :) ben öle efe batuhan vs yenı nesıl ısımlere pek düşkün degılımm .. ömür dedım hemncecıkk .. kocamda olsun dedı .. bakalım ne olacak sonu.. ama kararımız kesın ! oğlum saglıklı sıhhatlı dogarsa nasıbıyle oglumun ısmı ömür olacak.
Tek dılegımmm oğluma kavusmak .. bak bugun foto cekıldım sısko kadın bole olur ..Eki Görüntüle 362707
günaydınnn şekerlerimmmmmmmm hepimizinn KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun
günaydın canım seninde kadınlar günün kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?