2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım seninde kadınlar günün kutlu olsun

Günaydınnnn kızlarrr sizlerin de dünya kadınlar günü kutlu olsun

Bütün annelerimizin Kadınlar günü kutlu olsun

Günaydın güzel anneler güzel bir geleceğin yetiştiricileri...
Günümüz kutlu olsun herkese selamlar sevgiler

günaydın herkese

tüm dünya emekçi kadınların kadınlar günü kutlu olsun...

herkes iyidir umarım.

gunaydn kızlar naslsnz

günaydın kızlar
kadınlar gününüz kutlu olsun

inşallahhhh tüm günlerimiz güzel geçerrr

selam kızlarrr

nasılsınızz, benim kız 2 gündür deli gibi haraketliydi hele dün öyle sert vuruyordu ki şaştım kaldım, büyüyorlar artık =)

slm kızlar uzun zamandır yazmıyordum buraya
bizde geçen pazartesi 2. tetanoz aşımızı olduk bitti şükür
salı günüde ayrıntılı usg ye girdik kızımla 4 boyutluydu herşey normal çıktı çok şükür
kzıımı çok net görme fırsatı buldum süper bişey bi mucize resmen maşallah
bizden haberler böyle

Canım 2.tetenoz aşını olmuşsun maşallah bitmiş kurtulmuşsun.2.dozu 28 haftada alınmasının uygun olduğunu biliyordum.Ben daha 1.dozu bile alamadım geçen gün sağlık ocağı aramıştı o günde eşim şehir dışında diye gidememiştim.Bugün gitiğimde ise bitmiş aşı haber verecekler..Sanırım gebelik konusunda rekor kırıyoruz bizim aile hekimine kayıtlı 52.gebeyim :) Doğum patlaması yaşıyor bizim semt:) Ayrıca bugün saat 4 te ise ayrıntılı ultrasona girip oğlumu görücem umarım herşey yolundadır...Tüm çağdaş emekçi kadınların kadınlar günün kutluyorum..Sevgiler...

bugun tam 19 haftalık olduk kızmlaaaaaaaaaa :)

aşı oldunuzmu ben olmayı düşünmüyorum

ne bilim çoğu özel doktor gerek yok dedi

benim doktorumda zorunlu değilsin dedi ama insanın içininde rahat etmesi açısından yaptıracağım
allah korusun olur ya özel hastanede de olsa bir aksilik olur sonradan pişman olmak istemem
sonuçta aşının bir zararı yok ekstra korumuş olacak seni o kadar
ami tabi genede sen bilirsin

Son düzenleme:
bugun tam 19 haftalık olduk kızmlaaaaaaaaaa :)

aşı oldunuzmu ben olmayı düşünmüyorum

walla bende olmadım benmde doktorum gerek yok dedi.cünkü artık her sey o kadar steril ortamda gelişioki bide özel hastane olunca iyi bi hastane olunca bncede gerek yok eskiden aşımı wardıki :26:

evet aşının zararı yok
ayrıca sadece doğumda geçmiyor ki tetanoz , topraktan bile geçiyor

zeynep benmkinede senn gibi kız dediler ilk 14 15 haftada şimdi 19 haftalık oldu 20de bidaha baktırcam %50 kzı dediler 3 doktor baktı göremedi

devlet hastanesinden mennun olanda var olmayanda ama ben asla gitmem neden derseniz hamileligim ilk dönemlerinde sancılandım acil götürdü benim eşim devlete günü dolmus bi bayan vardı alttan muayene ediyolardı kadın canının acıdıgını söyledi bir güzelde fırca yedi ebe den. biride koridorda dogum sancısı cekiyordu bir güzelde o fırca yedi çok bagırma die.valla ben hem sancı cekip hem azar işitemem. hepsi aynımıdır bilmem ama mehmet akif ersoy devlet hastanesini tavsiye etmem..

ben kayseride yapcam doğumumu istanbulda yaşıyorum burdaki devletler çok kötü ama kayseride tanıdığım doğum yaptı ve özel gibiydi diyorlar

zeynep benmkinede senn gibi kız dediler ilk 14 15 haftada şimdi 19 haftalık oldu 20de bidaha baktırcam %50 kzı dediler 3 doktor baktı göremedi
canım 18 ıle 22 haftalar arasında renklı ultrason var ya hanii ona gıdıyorsunn bebegın organ kontrollerı yapılırken zaten sana cınsıyetını kesin soyluyor ben tam 20 haftalık oldum 20+0 da cektırdım renklıyı sen ne zaman cektıreceksınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…