- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.805
- 598
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.121
iyi akşamlar hanımlar. kendimi camış gibi hissediyorum. 9 kilo aldım daha 22 haftalığım. siz ne alemdesiniz?
60 tım 68 oldum. 20+4 üm.oğlum olacak. artık lohusalıkta aman süt olur diye tatlı yedirenlere inanmamakla geçirecez sanırım :)))
ne bilim çoğu özel doktor gerek yok dedi
kesin soyluyorlar bebek gostermese bıle acıyı degıstırıyo bı andA benım oğlanın pipi resmını bır gorsen !! masallah dersin yaniii23. haftamda canım nisan 4 de randevüm var renkli dopl mu ne diyorlar inşallah söylerler :)
ben bugun tartıldım tam 10 kılo almısım 5 aydaaa 30 kılo alırım artık dogurana kadarben de utanıyordum yazmaya. ben de 9 kilo aldım ne olacak bu halim bilmiyorum.tekrar sigara içmek bile geliyor aklıma( herkes 2 kilo 3 kilo 5 kilo diyo, moralim bozuluyo (
ben oldum hayatım 4 gun geberdım agrısındaaaaannnnnnbenim doktorum da gerek yok dedi.
bir de kuzenim olmuş çok canı yanmıştı, keşke olmasaydım kaç gun agrıdı demişti.
kızlas asımızı oldu geldk hersey normalms:)
ohhh gözünaydın kurtuldun bende yarın gideceğim
kesin soyluyorlar bebek gostermese bıle acıyı degıstırıyo bı andA benım oğlanın pipi resmını bır gorsen !! masallah dersin yaniiipeçeleri kapatın erkek varrr
ben bugun tartıldım tam 10 kılo almısım 5 aydaaa 30 kılo alırım artık dogurana kadarben sıgarayı 3 bucuk aylıktı bebegım o zaman bıraktımmm.. bazen sızlıyor cıgerım sıgara ıcmek ıcın ama napayımmm!!
ben oldum hayatım 4 gun geberdım agrısındaaaaannnnnn
şurdan bakabilirsin canım http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...1014-profilime-bebek-cizelgesi-eklemek-4.htmlarkadaşlar bu msjlarınızın altındaki resimleri nasıl yapdınız pro uye olupdamı
zeynep benmkinede senn gibi kız dediler ilk 14 15 haftada şimdi 19 haftalık oldu 20de bidaha baktırcam %50 kzı dediler 3 doktor baktı göremedi
ası olanlara amsallah dıyım barı ıns ıyısınızdır bebıslerınızle bırlıkte ası olmayanlarda olun lutfen ozeller solemıo cunku. bende tavsıye uzerıne gıttım ıyıkı gıtmısım el kesmek de dahıl butun yaralı seyler mıkrop anında yapabılıyormus bızde 23 olduk cok sukur kızlar kızımla..sureklı tepınıo masallah sızde ne var ne yok bajkalımm
ası olanlara amsallah dıyım barı ıns ıyısınızdır bebıslerınızle bırlıkte ası olmayanlarda olun lutfen ozeller solemıo cunku. bende tavsıye uzerıne gıttım ıyıkı gıtmısım el kesmek de dahıl butun yaralı seyler mıkrop anında yapabılıyormus bızde 23 olduk cok sukur kızlar kızımla..sureklı tepınıo masallah sızde ne var ne yok bajkalımm
evet canım bende olacağım yarın doğru diyorsun olmak lazım zaten özeller bu aşıyı parayla yapıyor olsalarda kesinlikle zorunlu derlerdi
aynen cnm hak verıorum sana :)) ondan demıolar zaten bu arada 18 haftalıkken baslıomus saglık ocakları bayada ılgılenıolar vallatelefonla bıle aradılar benı sordular sadece ası yapmakla kalmıolar hamıleyım dedıgınız anda sızı bı ablukaya alıolar
slm anneler bu site okadar iii oldu ki bana 2 hamileliğim ama ilkmiş ğibi herşey heyecanlı sizlerle bir konu paylaşmak istiyorum ben ilk hamileliğimde eskişehirde ozaman kadın doğum üzerine olan tek hastaneye gitmiştim her ğittiğimde 200 tl aşşağı bir fiyat ödemezdik ama memnundum her seferinde bebeğimi çok net görürdüm ilk hayal kırıklığım cinsiyet oldu ayrıntılıda bide erkek dendi ama 7 aylıkken kızza döndü benim tahmini doğum tarihim haziran 27 idi ama sancım olmadı ve doktorum 42 haftaya kadar bekletirim ben dedi meyve olgunlaşmadan düşermi bekle sancını dedi ama temmuz oldu bende sancı yok ben ve tüm aile stresliydik 42 haftamın içinde sancım yokken hasteneye yatırdı konturol altında tutalım dedi temmuz 4 idi ve ben o gece sancılandım normal doğuma girdim herşey başta çok güzeldi ama malesef bebeğim gelmiyordu ebem okadar tecrübeli bir bayandı ki çok gençti ama tecrübeliydi bir onormallik var hangi zihniyet bu ğüne bıraktı seni ben bunu göze alamam dr çağır dedi ve dr ortada yok gece 3 ulaşılmıyor nbt dr doğuma girdi ve beni sezeryana aldı iykide almış çoçuk çok beklediği için defalarca kordonu boynuna dolanmış bir kaç kez kakasını yemiş en az 1 hafta geçmiş günü dedi günü geçmeden kaka yapmazmış miğdesi
yıkandı minicik prensesimin ama bebeğimi yanıma getirdiklerinden sonrası sanki cennetteymişim gibiydi o güzel kokusu ömrünüzde hiç duymadığınız bir koku bebek kokusu derlerya işde o ben çok çabuk ii oldum ilk ğün ayaklandım şimdiyse dr doğum tarihi olarak 17 temmuzu veriyor ama ben israr ediyorum temmuzun 5 olsun ablasıyla aynı ğün olsun hem benim içim rahat olsun ama kararsızım dün haberlerde bir konu vardı bebeklerin sezeryanla 1 hafta erken alındığı buda ii olmadığı sancılanmadan sezeryana alınmamalı hastalar diyordu bebek nezaman gelmek isterse ozaman gelmeli diyordu haklıydı da bilmiyorum çok kararsızım dr daha ilk gittiğimde temmuzun 1 ile 17 arasında bir tarih seçersin alırız dedi çok kararsızım sancımı beklemeliyim günmü seçmeliyim çok zor.
ben de utanıyordum yazmaya. ben de 9 kilo aldım ne olacak bu halim bilmiyorum.tekrar sigara içmek bile geliyor aklıma( herkes 2 kilo 3 kilo 5 kilo diyo, moralim bozuluyo (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?