2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selamlar
umarım tüm anneler ve cici yavrular iyidir
ben gelemiyorum çokta özlüyor ve merak ediyorum sizleri :)
kendinize iyi bakın

selam kızlar. bende hamile kaldığımda 65 tim ilk 3 ay bişi yiyemedim pek. 59a düştüm. şuan 66 yım :s yani bende 7 kilo almış oluyorum. son 1 aydır acayip açıldı boğazım.

bu haftalardan ıtıbaren lutfen su içmeyı ıhmal etmeyın gunde 10 bardak ıcın en az :) hem suan ıcın cocugun rahatlıgı hemde ılerde sutumuz bol olsun dıye:)
bırde bu aşı olayı nedır ben tam anlamadım ozel doktorlar bısey demıyor devlettende gebe kaldıgımda ebe aramıstı arada bır arayıp bılgı alıyorr ben sızı gerektıgınde yıne arıyacagım demıstı en son 1 bck ay once bırdaha aramadı yani bızmı arıyacagız soracagız onlar mı arayacak yada bu asının mecburıyetı var mı

Selam annişler biz bugün sonunda havuzlu han a gittik öncelikle şunu söyleyeyim ben sanırım çok büyük beklentilerle gitmişim havuzlu han a ancak çok da abartılacak bir şey yok. En alt katta bebeçeyizsarayı diye büyük bir mağaza var alt katı tamamen kapatmışlar onun haricinde kalanlar küçük küçük mağazalar. bebeçeyizsarayına gittiğinizde size bir alışveriş arabası ve mağaza çalışanlarından birini veriyorlar ürün tanımı vs. konusunda size alışverişiniz boyunca destek oluyor ki bu gerçekten hoşuma gitti çünkü oraya girdiğimizde ne yapacağımızı nerden başlayacağımızı bilemez durumdaydık

Tekstil tarafında hastane çıkışı, tulum, çıtçıtlılar, havlu, çorap, ağız mendili, yelek hırka, battaniye bir çok eksiğimizi hallettik bugün şimdi çok yorgunuzu cicişlerimizi en kısa zamanda eklicez topiğe... fiyatlara gelince fena değil her kalitede ürün var, seçenek de var tabii...

tekstil harici ürünlerde biberon vs. fiyatlar çok farketmiyormuş o nedenle hiç bakmadım... eve yakın ebebek mağazası var onları da daha sonra ordan hallederim diyorum

Bu arada bebek arabalarını inceleyeğim konusunda söz vermiştim ancak en çok hayal kırıklığına bu noktada uğradım ki doğru düzgün bir model yoktu kraftın mesela sadece bir modeli vardı katalogtan tanıtıolar bende dedim internette daha detaylı bilgiler alıorum zaten önemli olan gözümle görebilmek

Graco Mirage Travel Sistem Bebek Arabası nı inceledim gösterebilecekleri en yi model olarak tanıttılar araba fena değil hafif tek elle açılıp kapanailior, oto koltuğunu takmak çıkarmak rahat arabayı beğendim ama emin olamadığım için almadım biraz daha incelemek istedim ... gelinde netten bakıtım dedim Graco Mirage Travel Sistem Bebek Arabas Mode Noir bu sitede fiyat aynı nakit 500tl şimdilik araba için biraz daha belklicez

bebek şekeri kapı süsü vs. satan yerlerde var ama çok yorulmuştuk çok fazla bakamadık oralara

havuzlu han maceralarımız şimdilik bu kadar en kısa zamanda ciciş topiğimize de eklicez

:) yorulmussundur bayagı hayatımm sorularımı sıralıyorum sımdı sana sırayla
1-havuzlu han nerde ve nasıl gıdılıyor
2- bebe ceyızı sarayında neler var mesela besık falan var mı tekstıl gurubunun fıyatları nasıl ?
3- bebek sekerı kapı susu vs onları satan yerler de havuzlu handa mı :) cevap v erırsen sevınırımmmm

hem de çooook yoruldumm ama değdi prensesim için

1- havuzlu han eminönünde sahilden mahmutpaşaya doğru yürüyerek gidebilirsin çok yakın
2- park yatak vs. vardı ama ben bakmadım onlara tekstilde de fiyatlar iyi hastane çıkışı 50-60 tl civarı 10lu setler ve penyeleri çok güzel, kaliteli. Tulumlar 15-20 tl arası, yelekler 3 ten başlıo 20 ye kadar var, havlu aldım mesela başlıklı keseli 18 tl, birde girmişken ne gerekli ise alıosun o güzel
3- evet canım ordalar biz çok incelemedik ama şekerlerden mesela tanesi 1 tl ye olanlar vardı gayette güzeldi kapı süsleri de 20 -30 tl arası değişiyor

bu arada nakitte %10-15 indirim yapıolar mümkünse nakit alışveriş yapmak iyi olur

kuzucuk bak sen bunlara yeterlimi sence bu kadar kıyafet

bizde fatmagül izliyoruz canikom prensesim iyi maşallahhh şu anda feci tepikliyoo:)))) acıktıysan ye hadi paşamız aç kalmasın:))
bızde fatmagulu ızlıyoruz paşam tepik tepik yıyor annesini:) candır o balım kaymagımdır o :) ınan varya her tekme atısında zevkten 4 köşe oluyorumm .. aşk mı bu ? ne bılmıyorumm .. kocam kafayı yıyor .. ben sımdıden yok oldum gözünde dıyor :) bende o bızım askımızın meyvesı ılk aşk sensın dıyorummm .. ama yalan soyluyorummm

ehehhhe kıskanmış bebişini hee:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…