- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.161
benım oglum cıkolotayaı sevmıyor galıba hayatımmm :) senın neden gebelık cızelgen yokkk?
bebegım ben sana dün ozelden msj attım cvp vermedınslm kızlar nasılsınız?
hahah alemsınn ben hamılelıkte acayıp deredece unutkanlık yasıyorum . topıkte 1000 defa soruyorum aynı kısıye cınsıyetı ne dıye ? sımdı sana da soruyorumm :) ayy kızlar unutuyorum ısteee ..yapmıstım bı arada sıldım sonra gun sayınca zaman gecmıyor gıbı geldı. 22+6 dayım canımm
merhaba sekercıgım hosgeldın nasılsın bakalım?iyi akşamlar :))))
zeynepcim msj almadan bilgisayarı kapatmıştım. msj bu gün gördüm. biraz başım ağrıyor.onun dışında herşey iyi.günümüz tv izlemekle,bilgisayar da ve aşkın gözyaşları isimli bir kitap okuyorum bunlarla vakit geçiyor.
bacım hamılelıkte antıdepresan kullanılır mı? ben hepsı gebelıkte d gurubunda oldugu ıcın kesınlıkle kullanılmaz bılıyorummmarkadaslar hamılelıkde anksıyete yasayan yada antıdeppresan ılaç kullanan varmı?
nolsun evdeyım kocam görevde bende oglumla pcde takılıyorumm ... ya bısey soracagım sıze ama azıcık utanıyorumm .. eşinizle kac gunde bır bırlıkte oluyorsunuzçok şükür iim canım sen naıslsın
neden adıyamanda yasıyorsunuz ? esın ne ıs yapıyorm?e vde çok sıkılıyorum zeynep ya tek başıma gezmekten hoşlanmıyorum.zaten adıyamanı hiç sevmedim bugün çöp atmaya bile gitmedim. işte hayatttt bu çalıştığım günlerin kıymetini bilememişim.
ne iş yapıyor kocan benım kocam polıs . dunya kadınlar gunu ya herkes eylem yapıyor benım kocıs sabaha kadar dısarda manyaklarla ugrasırrr :)benmde eşim sabah göreve gidecek :) ben 1.5 haftada bir felan :)
canım benım ne kadarlık hamılesın ..? neden kullanma gereksınımı duyuyorsun kii? içmen taraftarı degılımmmkullanıılmazmı ? c gurubunda ılaclar war amaaaa..nebılım ya cokda kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?