2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bu istanbulu bende sevmiyorum ama inş seneye doğuya gideriz :) gerçi ALLah korusun daha kötü yerlere düşmekte var.

ne kadarlık evlisin ??

herkese iyi akşamlar nasılsnız :) bebişlerde iyi mi:)
ıyıyız sen nasılsın ? bebeıslerımız de Allaha SUKRU IYI .. ya sen nasıl gıdıyor

bu istanbulu bende sevmiyorum ama inş seneye doğuya gideriz :) gerçi ALLah korusun daha kötü yerlere düşmekte var.

ne kadarlık evlisin ??

ben 1 senelık evlıyım hayatımmm .. evet bende doguya gıtmek ıstıyorumm ınan .. bıtsede su ıstanbul gıtsek .. ıyı yerlere duserz ınsallah sen nerde yasıyorsunnn

istanbuldayımmmmm zeytinburnunda bende polisliğe hazırlanıyorum . . ama bebek vardı 3 sene sonraya kaldı ..

iyi akşamlar canım hoşgeldin bebişlr çok şükür iyide ben kötyüm mide yanması sen nasılsın

bizde iyiyiz oğluşumla.benimde oluyo ara ara canım çok şiddetli hemde doktor bi şurup verdi ama o dahada beter.içemiyorum çekiyorum artık napalım..

bende iyiyim canım..hep iyi olsunlarr tatlı bebişlerimiz inş.

istanbuldayımmmmm zeytinburnunda bende polisliğe hazırlanıyorum . . ama bebek vardı 3 sene sonraya kaldı ..

yaaa bende kucukcekmecede yasıyorumm hayatımm sefaköyde .. yakınız bayagıı ..bence uzun zamandır olıvıum alısverıs merkezıne gelmek ıstıyorummmm:) guselmiş orası

güzel tatlım :) ama bebeiş büyüdükçe ayda birkez gidiyorum aynı başka şeyleri 1,5 haftadabir yaptım gibi

siz kaç haftaya düştü

bende dayanılmaz olunca rennie mi ne bi ilaç var onu içiyorum kötü ama geçiriyor

bebişlerimizin saçı çıkıyormuş

ayy ınan bende çok kotüyümmm süreklı su ve dondurma :)

2 gundur mıdem eksıyor yanma yokta ekşime varr sizdede varmıııııııııııı
ahh bende yanıyorum ama ne yapalım hayatım cekecegız artıkkk

bebegım bızde 2 gunde bir oluyor .. yalan soleyemem sımdı rennie hamılelıkte kullanılabılıyor mu ? bak ilk defa duydum haaa..

Ya hep saç çıktığı için mide yanması olur derler ama onun aslında bir açıklaması var
Gebelikte (Hamilelikte) Mide Yanmas Ekimesi Gastrit lser lac Refl Hamilelikte Mide ikayetleri Gebelikte Refl Tedavisi Gastrit Mide Ars Midede Gaz ikayeti

bende de çok oluyor az ve sık yemek gerekiyormuş suyu da yemek sırasında içmemek gerek diye bir yerde okumuştum.bebek büyüdükçe artıyormuş birde

evet hayatım yazdıklarına kesınlıkle katılıyorum ama bız anneeler herseyı bebegımıze yoruyoruz.. napalım işteee

Vuuuu Maşallah
Bizde de sayı düştü biraz ama benden kaynaklı huysuz oldum galiba birazzzz

22+1deyım bende 6kılo almısmmm hatta bu ay 3kılo bırden almısım doktor ıyı gıdıyodun naptın dedı dıkkat et dedı kızdı acıkk

benim doktorum bu ay bişi demedi tartmadı bile beni..iyi gördüğü için mi bilmiyorum neden artık ben de 22+1 im ve 8 kilo aldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…