2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet çok hareket ettiği zaman daha çok wc'ye çıkıyorum ve midem daha çok yanıyor bebişin etkisi var tabi

Vuuuu Maşallah
Bizde de sayı düştü biraz ama benden kaynaklı huysuz oldum galiba birazzzz
cok mu sık kızlar soyleyın bı zararı var mıdır ya .. ne bıleyım kızlar ısteksızlık gıbı bır durumum yokk ..
yapmamalı mıyım?

ben çok sık ve az yiyorum 19+1 im ama 3 kilo aldım :)

bende isteksizlik var çok huysuz .su ve dondurma çok istiyorummmmmm :))

Selam Arkadaşlar,
bugün ayrıntılı ultrasona girdik ama yarım kaldı doktor hiç konuşmadan bebekten kareler aldı ve kalbinin görüntüsünü alamıyorum duruşundan dolayı bir 10 gün sonra tekrar gelin dedi nasıl iş anlamadım en üstün teknolojiye giriyoruz sözde doktor diyorki 10 gün sonra gel öğrenebildiğim tek şey kilosu 454 gr boyu ise 25 cm bilemiyorum bu hafta için boy ve kilosu nedir..izmir kordon hastanesine gidiyorum doktorum Gonca hanım ayrıntılı ultrason için İbrahim bey'e gittik ama hiç memnun kalmadım..bakalım 10 gün sonra ne olacakk...

cok mu sık kızlar soyleyın bı zararı var mıdır ya .. ne bıleyım kızlar ısteksızlık gıbı bır durumum yokk ..
yapmamalı mıyım?

Günaydın canım
Ben okudum sordum tecrübeli bazı arkadaşlara düşük riski veya kanama tarzı şeyler oluşmuyorsa hiçbir sorun yokmuş hatta faydası bilem varmış sevmek sevilmek güzel bebeğe bu hissi verirmiş hem mutluluk hormonları sağolsun

Cnm bende kontrollerime Gonca Hn.'a gidiyorum. Beni de İbrahim Bey'e yönlendirdi. Randevu almak için yukarıya çıktığımda söylenen bir iki kişi gördüm. Aşırı sinirlenmişler para tuzağı hiçbir işe yaramadı falan diye söyleniyorlardı. Sekretere randevu alacağım dedim kartı uzattı 20.hafta ara dedi oda sinirli sinirli. Ben de bir daha da gelmem buraya dedim. Gitmiyorum 3 haftadır. Ama Gonca Hn. harika bir doktor o yüzden üzülmüyorda değilim. Bu arada cnm Gonca Hn. Sana da omega 3 / osteocare diye de bir ilaç verdi mi ekstra olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…