- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.221
selam kızlar. bende hamile kaldığımda 65 tim ilk 3 ay bişi yiyemedim pek. 59a düştüm. şuan 66 yım :s yani bende 7 kilo almış oluyorum. son 1 aydır acayip açıldı boğazım.
cok mu sık kızlar soyleyın bı zararı var mıdır ya .. ne bıleyım kızlar ısteksızlık gıbı bır durumum yokk ..
yapmamalı mıyım?
annişler cok heyecan yaptım su an kardesım amnıo sonucumu almaya gıdıyor sabahtan berı kendımı yemekle oyaladım bırazdan gıdıp alacak kardesım neyse sonucu yazacagım bır arkadasımız ne sıklıkla ılıskıye gırıyorsunuz demıs valla bızım hıc bellı olmuyor bazen gun asırı bazen ıkı gunde bır ama sık ılıskı durumu bızdede var benım ılk uc ayım ıısteksızdı ama ıkıncı uc ayım gayet normalım bu da normalmıs zaten yenı evlıyız eylulde evlendık sadece bı kere adet oldum sonra bebıs geldı
ınsallah canım benım ıcım ferah hayırlısıyla saglıkla gelecek ınsallah bebegım dusuk tehlıkesı yoksa zarar olmaz sanırım
Herkese günaydınlar kızlar. Hayırlı Cumalar olsun inşallah. Gell pazar gelll gelll gell... Uyumak istiyorumm. Hala iyileşemedim boğazlarım kupkuru, acıyor.Burnum deseniz ona keza. Bir de öksürük nöbetleri var ki off off... İyileşmek istiyorum artıkk ben.Siz de keyifler nasıl?İyisinizdir umarım hepiniz bebişlerinizle
günaydın kızlar
ınsallah canım benım ıcım ferah hayırlısıyla saglıkla gelecek ınsallah bebegım dusuk tehlıkesı yoksa zarar olmaz sanırım
günaydın herkeslere
hayırlı cumalar
beksucum sonuclar güzel çıksın inş.
ben kaçırdım gelemeyince neden yapıldı kuzum ?
içini ferah tut temiz çıkacak bence
bi arakdaşta havuzlu hana gitmiş hayal kırıklığı yaşamış
ne bekliodu acep bende gidicemde ona göre bende yaşamim :) kendimi hazırlim
herkese günaydınn.. lütfen birileri bana tavsiyede bulunsun.. 3-4 gündür karnım davul gibi şiş, gerildim iyice yaa. anlatamam çektiğim sıkıntıyı.. patlamak üzereyim artık.. kabızlık yaşıyorum ilk defa böyle oldum.. ılık sütle bal iç dediler yaptım geçmedi.. doktor magnesıum gibi bişeydi adını hatırlamıyorum ilaç vermişti suya karıştırıp içiyodum hazımsızlık içindi o da fayda etmiyor 3 gündür içiyorum.. ne yapacağımı şaşırdım.. şişkinlikten batıyor karnım artık, hareket edemez oldum yaa :2: :2: :2:
bende hissetmıyorum 21+3 olmama rağmen çok hafif kıpırtılar oluyor karnımda ama o bile anlaşılır değil yani... bende özellikle burayı okuyunca canım sıkılıyor ama yapacak bişi yok herkesde aynı olacak diye bişi yok sık sık kontrollerime gidiyorum dün dopplerle kalp atışlarını dınledım dr um da daha 1 ayı bile bulabilir dedi , daha napayım artık....kızlarr bebegımin hareketlerını pek hıssetmıyorum yaa benım gıbı olanlar varmı aranızda sadece kıpırtı gıbı oluo uzun bı surede olmuo hareket korkuyorum ama panıkte yapmak ıstemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?