2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydınlar kızlar. Hayırlı Cumalar olsun inşallah. Gell pazar gelll gelll gell... Uyumak istiyorumm. Hala iyileşemedim boğazlarım kupkuru, acıyor.Burnum deseniz ona keza. Bir de öksürük nöbetleri var ki off off... İyileşmek istiyorum artıkk ben.Siz de keyifler nasıl?İyisinizdir umarım hepiniz bebişlerinizle

günaydınlar hanımlar...

hayırlı cumalar...

tüm annişler ve melekleri iyilerdir inşlh.?

Son düzenleme:
annişler cok heyecan yaptım su an kardesım amnıo sonucumu almaya gıdıyor sabahtan berı kendımı yemekle oyaladım bırazdan gıdıp alacak kardesım neyse sonucu yazacagım bır arkadasımız ne sıklıkla ılıskıye gırıyorsunuz demıs valla bızım hıc bellı olmuyor bazen gun asırı bazen ıkı gunde bır ama sık ılıskı durumu bızdede var benım ılk uc ayım ıısteksızdı ama ıkıncı uc ayım gayet normalım bu da normalmıs zaten yenı evlıyız eylulde evlendık sadece bı kere adet oldum sonra bebıs geldı

günaydın canlar. hayırlı cumalar herkese. bu sayfayı inceleyin derim. http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...17-dogum-fiyatlarini-burada-paylasiyoruz.html
avrupa asya hastane doğum ücretlerini paylaşmışlar. bende araştırma yapıyorumda. bahçelievler medicana ya da medical park dedi doktorum. ama ücret 2500-300 arası. acaba bu işi yine iyi bi doktor ve hastane ile daha ucuza kapatabilirmiyiz diye bakıyorum.

ayy inşallah temiz çıkar. sen içini ferah tut.
ben ilişki konusunda çok fazla cesaret edemiyorum. bebeğimize bi zarar gelir diye korkuyorum. e tabi rahat olamıyorum. dolayısıyla bizimde ayda bir bazen 1buçuk ayda bir bile diyebilirim :26:

çoook geçmiş olsun. bende geçen hafta öyleydim. tam olarak geçmedi diyebilirim. hala burnum tıkalı öksürük azıcık kaldı ciğerden geliyo. hastayken zencefil,karabiber,bal,limon karıştırıp kaşıkladım. hatmi çiçeğini sütle kaynatıp içtim. özellikle öksürüğe çok iyi geliyomuş. bana bişi olmadı ama yine de bu otlar gebelikte risk oluşturur mu bilemiyorum. araştırmadan içme derim. bide sütü kaynatıp balla iç istersen oda iyi gelebilir.

günaydın kızlar

günaydın canım

günaydın herkeslere
hayırlı cumalar

beksucum sonuclar güzel çıksın inş.
ben kaçırdım gelemeyince neden yapıldı kuzum ?
içini ferah tut temiz çıkacak bence

bi arakdaşta havuzlu hana gitmiş hayal kırıklığı yaşamış
ne bekliodu acep bende gidicemde ona göre bende yaşamim :) kendimi hazırlim

günaydın kızlar nasılsınız?
geçmişi okuyamadım 2-3 gündür girememiştim , umarım herkesler iyidir ... bebişler nasıl....
ben biraz yorgunum aksam yatılı misafirlerim vardı sabah da onları uğurladıktan sonra 1 saat gecikmelide olsa geldim mesaime...
gecen gece uykumun arasında öle bir sancı girdiki karnıma bağırarak uyandım..iki gün zor durdum dün gittim aile hekimime dopplerle kalp sesini dinledim bebişimin içim rahatladı valla....allah korusun insan korkuyor aman bişi olacak diye..

ınsallah canım benım ıcım ferah hayırlısıyla saglıkla gelecek ınsallah bebegım dusuk tehlıkesı yoksa zarar olmaz sanırım

inşallah sağlıkla alalım kucağımıza, o güzel kokusunu çekelim içimize. düşük tehlikesi olmadıkça zararı yok diye biliyorum bende ama yinede içim rahat etmiyo
benimki yumuşak yumuşak tepiklio içerden :)) annesinin gülüüüü

herkese günaydınn.. lütfen birileri bana tavsiyede bulunsun.. 3-4 gündür karnım davul gibi şiş, gerildim iyice yaa. anlatamam çektiğim sıkıntıyı.. patlamak üzereyim artık.. kabızlık yaşıyorum ilk defa böyle oldum.. ılık sütle bal iç dediler yaptım geçmedi.. doktor magnesıum gibi bişeydi adını hatırlamıyorum ilaç vermişti suya karıştırıp içiyodum hazımsızlık içindi o da fayda etmiyor 3 gündür içiyorum.. ne yapacağımı şaşırdım.. şişkinlikten batıyor karnım artık, hareket edemez oldum yaa :2: :2: :2:

Kızlar bilin bakalım nerden yazıyorum? İstanbuldan:) Eşim bi toplanti için patronuyla gelcekti patronu yoğun diye gelmedi fırsat bu fırsat ben geldim onunla:) Kendi arbamızla gelsek sadece yol 200-300 tutardı o yüzden düşünmüyodum bile ilaç gibi geldi iyice şişip ağıtlaşmadan denk gelmeside süper oldu. Günübirlik geldik ama olsun iyice bi gezerim değişiklik olur hemde haşim işcan, havuzlu han vs gitcem bende gerçi yukarda yazmışsınız biri gitmiş hayal kırıklığına uğramış diye ama bide ben bakayım bakalım bikaç ihtiyacımı fazla bi fiyat olmadan alsam yeter:) Eşim şuan toplantıda ben arabada kaldım uzun sürmicek diye bu arada size yazayım dedim bana iyi gezmeler dileyin... Gerçi şuan hafiften tuvaletim gelmiş, hafiften acıkmış ve yolda bolca sarsılmış durumdayım ama olsun yavru kuşum arada oynuyo bana yetiyo:)

herkese merhabalar..yaa kızlar ben yine grip oluyorum dün gece uyku uyumadım doğru düzgün boğazlarımda şişicek gibi ne yapacağım bilmiyorum valla.daha 1 ay olmadı atlatalı ağır gribi.serumlarla kendimegelmiştim.inşallah yine öyle olmaz

Hayal kırıklığını bebek arabaları için yazmıştım... sadiyeyüce ile yazışmıştık geçenlerde onun da almak istediği bir araba vardı bikaç model inceleyip yazıcaktım nasıllar diye... ancak araba konusunda ürün çeşitliliği yok maalesef orada.. tabi ne almak için gittiğine bağlı.. tekstil tarafında çeşit çok her kalitede ürün var...

kızlarr bebegımin hareketlerını pek hıssetmıyorum yaa benım gıbı olanlar varmı aranızda sadece kıpırtı gıbı oluo uzun bı surede olmuo hareket korkuyorum ama panıkte yapmak ıstemıyorum

bende çoğunlukla öleyim kabızlık problemim feci şekilde karnımda acayip şiş ve gergin oluyor....suyu arttırdım o çok etkiliyor beni , gecen haftadan beri actıvıa yemeye basladım bir de gün kurusu yemeye çalışıyorum cok sevmesemde .... bunlara dikkat edersem rahatım.....

kızlarr bebegımin hareketlerını pek hıssetmıyorum yaa benım gıbı olanlar varmı aranızda sadece kıpırtı gıbı oluo uzun bı surede olmuo hareket korkuyorum ama panıkte yapmak ıstemıyorum
bende hissetmıyorum 21+3 olmama rağmen çok hafif kıpırtılar oluyor karnımda ama o bile anlaşılır değil yani... bende özellikle burayı okuyunca canım sıkılıyor ama yapacak bişi yok herkesde aynı olacak diye bişi yok sık sık kontrollerime gidiyorum dün dopplerle kalp atışlarını dınledım dr um da daha 1 ayı bile bulabilir dedi , daha napayım artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…