2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ahh sen bana sımdı dıyorsun kı taaa kucukcekmeceden emınonune gittt :) ayın 15 i kocıs maas alacak o zamana kadar rahat durmalıyız oğlumlaaa

kızlarr bebegımin hareketlerını pek hıssetmıyorum yaa benım gıbı olanlar varmı aranızda sadece kıpırtı gıbı oluo uzun bı surede olmuo hareket korkuyorum ama panıkte yapmak ıstemıyorum
kız panik yapma bende öyleyım sanki karnım gurulduyo gıbı hıssedııyorumm
benım aşık oldugum jınekoloj dr .kaan kocatepe diyor ki: bu ay bebegınızın hareketlerını hıssetmeye baslarsınız .. ama en cok glen soru dün kıpırdıyordu bugun kıpırdamıyor ! bebek her gun aynı sekılde egzersızler yapmaz ve kaslarını kullanmaz. uyur dinlenır genleşir beslenır ama tepiklemezz.. bu oldukca normaldir diyoo .. bende de aynı hayatımm .. rahat bırakalaım bebişleri onları rahatı yerındeeeeee

valla cnm benım 23 haftalık oldu ama ben 18 haftalıktan berıdır sert sert hıssedıyodum tekmelerını yumruklarını dun aksamdan berıdır tık yok bebısımde korkuyorum bıde bıseymı oldu dıe daha sert hıssetmem gerekıyoken artık azaldı tepıklerı

Sakın moralini bozma hiçbir sorun yoktur benimki de arada 1-2 gün sakin hiç hissettirmiyor sonra bir kendine geliyor sorma gitsin

sabahları kuru kayısı ye 3 4 tane üzerine ılık su dene bakalım
bende geçen hafta ishaldim doktora sordum kabızlıktansa ishal ii demişti

hoşgeldin :)
hadi git gez bakalım

he onlar konusunda anladım
aslında mesajımın devamında onlarımı içinmi diosun bende onlara ordan bakamam baksamda alıp taşıyamam diye yazıodum daha önce ofiste biri fenalştı kapadım hemen sayfayı kaldı öyle
dediğim gibi araba ordan bakamıcam ben çeşit çok die büyük e bebek varya libadiyede oraya gidip bakcam sonrada heryerde beğendiğim modelin fiyatını araştırcam nette fln ucuza bulursam alırım nede olsa gerçeğini orda görmüş olcam
ben tekstik eksikleri için gidicem gerçi onunda çoğunu indirim sitelerinden aldım mesela bi badi 2 3 liraya veya iştetakımlar 19,90 9,90 gbi fiyatlara
yarın annemle oturup bakcez ona göre alacaz artık haftaya
o dediğin mağazayada bakcem
adını unutrum ama alt kattaki büyük mağaza

ben ve pıtırcıgım geldık amnıo sonucum cıkmıs hersey normalmıs ne kadar mutlu oldum gercı bekledıgım bır sonuctu kızlar bılıyorsunuz ama dr lar ınsanın ıcıne kurt dusuruyor ıste sızde ne var ne yok

selam kızlar nasılsnz

iyiyiz seni sormalı

çok sevindim şekercim hoşgeldiniz
o niye oldu kaçırdım ama az öncede yazdım sana ii çıakcak die

iyiyiz seni sormalı

çok sevindim şekercim hoşgeldiniz
o niye oldu kaçırdım ama az öncede yazdım sana ii çıakcak die

uclu testde sorun cıkmıstı ya canım 1:301 mıydı neydı degerım ama cok sukur ıyıyız zaten bebegım pıtır pıtır bı dk durmuyor babası bıle hıssedıyorz guluyorz bılıosunuz mıde bulantısı yasamadıgım ıcın hamıle oldugumu artık anlamaya basladım cok zevklı o tekmelerı hısstmek

Yaa ben kilolu olduğum için iki göbekli gibi oldum valla aşağıdaki göbektemi yukarıdaki mi dersinizzz

Şaka bir yana ben kuvvetlice hissetsem bebişi kocam hala hissetmedi yav oysa gece hep elini karnımın üzerine koyarak uyuyor

kaçırmışım onu
en son başka şehire gitmen lazımdı fln onu biliyorum ama amniyosentez için deildi kanımca o
neyse şükür ii çıktı sonuc maşallah kuzuna :d

hıssedersın canım benımkı bıldıgın tekvandocu kızım senın bebısım cınsıyetı ne canım

kaçırmışım onu
en son başka şehire gitmen lazımdı fln onu biliyorum ama amniyosentez için deildi kanımca o
neyse şükür ii çıktı sonuc maşallah kuzuna :d

sorma arsımacım evet memlekete ızne gıtmıstık dogru hatırlıyorsun orda uclu test yaptı dr sonucta oyle cıkınca amnıo ıstedı cok sukur kı ıyı cıktı masallah hepımızın bebısı ıyı olsun kımsenın mutsuz olmasını ıstemem gercekten bu arada yarın da detayllı ıcın dr gıdecegız bakalım

selam kızlar nasılsnz

hoşgeldin canım :)

çok sevindim canım iyi sonuçlar almana hep böyle iyi sonuçlarla geliriz hepimiz inş :)

benim kuzu geceleri hayatta kımıldamaz :d
ne zamanki uyanim oda uyani D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…