- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.261
benim kuzu geceleri hayatta kımıldamaz :d
ne zamanki uyanim oda uyani D:
benim kuzu geceleri hayatta kımıldamaz :d
ne zamanki uyanim oda uyani D:
her bebıs farklı olur kızlar nasıl her hamıle farkklı ıse benımkı gece gunduz hıc faretmıyor ama yorulmussam az tekme atıyor ve kasıyor kendını cok tatlı oluyor durdugu yerı o zaman cok rahat hıssedıyorum anamm kızım benım de bız ısım bulamadık kızıma ya kıza ısım bulmak cok zor aklımızdakı ısmı kımse begenmıo falan fılan ne yapacagız bılemedım vallahı dusunuyorum hala
yorulunca bizimkide tepkisiz kalıo D:
ya bide bazen günü gününü tutmuo insan panik oluo noldu die
önceden no tekme no panikti
ha kız ha erkek bence isim derdi büyük bişi
çocuk başlı başına büyük sorumluluk
kimseyi düşünmeyin siz beğenin
nedir sizin istediğiniz isim
valla cnm benım 23 haftalık oldu ama ben 18 haftalıktan berıdır sert sert hıssedıyodum tekmelerını yumruklarını dun aksamdan berıdır tık yok bebısımde korkuyorum bıde bıseymı oldu dıe daha sert hıssetmem gerekıyoken artık azaldı tepıklerı
bızım dusundugumuz ısım İDİL ama kımsecıkler begenmıyorkızlara ısım bulmak cok zor sevgılıyken hep DURU derdık sımdı dogu gorevındekı ılcemızın adı İDİL o yuzden koyacaktık herkes dıyor cok mu begendıgnz bu lanet yerı falan bılemedık oyle kaldı valla onerısı olanları dınlerız
sevdiysen koy kime ne
ama orayı hatırlatcak sana hep ki bildiğim kadarı ilepek haz etmion ordan D:
arkadaslar merhaba ben aranıza yenı katıldım:):ama nezamandır okuyodum forumu.benımde boncuk bır kızım olucak:):)20+1 deyim.aslında yazmaya üsenıyodum sızden gelenlerı okumak daha zevklı gelıyodu.bıde işyerinde oldugum ıcın okumak daha kolay gıbı ama bıkac seyı sızle paylasmak ıstedım.öncelıkle bulantı sorununu malesef asırı derecede bende yasadım. tam o bıttı eksıme bsladı rennie tabletten gunde 3 tane cok rahatlıkla ıcebılırsınız bole emın soluyorum cunku eşimde doktor.bu ılaç kana karsımayan sadece mıde asıdını notrlestıren bır ılaç.fazla ıcmenız bebege degıl sıze mıdenızızn asıt baz dengesını bozmak gıbı bı yan etkı yapabılır oda yarıömrü cok kısa bı ılac oldugundan önemsenecek bırsey degıl.oyuzden mıdesı eksıyen arkadaslara önce ayva yemeyı:)oda olmassa renniyi tavsıye edıyorum.cinsellik konusundada tabı o bıraz kısısel tercıg meselesi ama bızım haftada 3ü buluyo.herhangı bı sıkıntım yok.eşimde 8aya kadar sankı hamıle degılmıssın dusun dıyor.yanı bebısımıze hıc bır zararı yok.aksıne kocalarımızla bu sısko oldugumuz donemde ılgılenmelıyız bence:):)ben kontrollerıme acıbademe gıdıyorum ve cok memnunum bunuda belırtmek ıstedimmm.kızımın adınıda ırmak koyucammm:):):
ya kızlar ne dıcek cola ıcmek zararlı dıyorlar canım cok sekıyor ıcsem bır sey olur mu kı ya ıcen var mı ?
sağ tarafımda ağrıyla uyandım ve bacağıma vuruyor
öncelikle aramıza hoşgeldin canım verdiğin bilğiler için çok teşşekkür ederim şu miğde yanması benide mahvetti rennienin şurubunu kullanıyorum geçiçi bir rahatlık veriyor allah sağsağlim IRMAGANI kucagına almayı nasip etsin benimde 2 inci gebeliğim bitane 3,5 yaşında bir kızım var bir kızım daha olacak inşallah kesin kız demiyorlar ama bence kız adını AYBİGE koymayı düşünüyorum
Arkadaşlar ya yukarıda yeni gelen ark.ımızın açtığı konuda haftada 3ü buluyor cinsel ilişki demiş. Ben kendi adıma bu konudan muzdaribim çünkü eşim hamile kaldığımdan beri doktordan kendi kulaklarıyla duymasına rağmen çocuğa bir şey olur diye uzak duruyor benden yani 5 ayda 4-5 kez anca olmuştur bizimki. Bu sefer düşünüp duruyorum acaba beni mi çirkin buluyor beğenmiyor mu diyekendisine sordğumda olur mu öyle şey diyor ilgisi alakası yerinde ama ne bileyim insan korkuyor bu dönemde uzaklaşmasını istemezdim düşüncemi kendisiyle paylaşsam da bi sonuç alamadım Hamilesin hayatım diyip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?