2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim kuzu geceleri hayatta kımıldamaz :d
ne zamanki uyanim oda uyani D:

her bebıs farklı olur kızlar nasıl her hamıle farkklı ıse benımkı gece gunduz hıc faretmıyor ama yorulmussam az tekme atıyor ve kasıyor kendını cok tatlı oluyor durdugu yerı o zaman cok rahat hıssedıyorum anamm kızım benım de bız ısım bulamadık kızıma ya kıza ısım bulmak cok zor aklımızdakı ısmı kımse begenmıo falan fılan ne yapacagız bılemedım vallahı dusunuyorum hala

yorulunca bizimkide tepkisiz kalıo D:
ya bide bazen günü gününü tutmuo insan panik oluo noldu die
önceden no tekme no panikti
ha kız ha erkek bence isim derdi büyük bişi
çocuk başlı başına büyük sorumluluk
kimseyi düşünmeyin siz beğenin
nedir sizin istediğiniz isim

selam hanımlar öncelikle bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almanızı diler.Allah dan hayırlı ömürler vermesini dilerim.yarın aylık kontrolume gidiceğim her ayın 10 nu heyecanla sabırsızlıkla bekliyorum cünkü kücük kızım hakkında bilgi almak onun kıpırdanıslarını görmek beni mutlu ediyor huzur buluyorum. yarın olsa zaman gecmek bilmiyor.doktor amcasının küçük kızımız cok iyi demesi bile bana yetiyor.bir ohh diyorum.sizlerinde aynı duyguları yasadıgını biliyorum. küçük kızımın kucagımda olacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum..

bızım dusundugumuz ısım İDİL ama kımsecıkler begenmıyor kızlara ısım bulmak cok zor sevgılıyken hep DURU derdık sımdı dogu gorevındekı ılcemızın adı İDİL o yuzden koyacaktık herkes dıyor cok mu begendıgnz bu lanet yerı falan bılemedık oyle kaldı valla onerısı olanları dınlerız

ben de 17 - 18 haftalıkken ilk hissetmeye basladıgımda daha sık hissediyordm.
Artık daha az sıklıkla hissediyorum, ama bence telaşlanmaya gerek yok. nedense içim bi rahat, doktorlar filan normal olabilir boyle şeyler dediği için sanırım

sevdiysen koy kime ne
ama orayı hatırlatcak sana hep ki bildiğim kadarı ilepek haz etmion ordan D:

arkadaslar merhaba ben aranıza yenı katıldım:):ama nezamandır okuyodum forumu.benımde boncuk bır kızım olucak:):)20+1 deyim.aslında yazmaya üsenıyodum sızden gelenlerı okumak daha zevklı gelıyodu.bıde işyerinde oldugum ıcın okumak daha kolay gıbı ama bıkac seyı sızle paylasmak ıstedım.öncelıkle bulantı sorununu malesef asırı derecede bende yasadım. tam o bıttı eksıme bsladı rennie tabletten gunde 3 tane cok rahatlıkla ıcebılırsınız bole emın soluyorum cunku eşimde doktor.bu ılaç kana karsımayan sadece mıde asıdını notrlestıren bır ılaç.fazla ıcmenız bebege degıl sıze mıdenızızn asıt baz dengesını bozmak gıbı bı yan etkı yapabılır oda yarıömrü cok kısa bı ılac oldugundan önemsenecek bırsey degıl.oyuzden mıdesı eksıyen arkadaslara önce ayva yemeyı:)oda olmassa renniyi tavsıye edıyorum.cinsellik konusundada tabı o bıraz kısısel tercıg meselesi ama bızım haftada 3ü buluyo.herhangı bı sıkıntım yok.eşimde 8aya kadar sankı hamıle degılmıssın dusun dıyor.yanı bebısımıze hıc bır zararı yok.aksıne kocalarımızla bu sısko oldugumuz donemde ılgılenmelıyız bence:):)ben kontrollerıme acıbademe gıdıyorum ve cok memnunum bunuda belırtmek ıstedimmm.kızımın adınıda ırmak koyucammm:):):

ya kızlar ne dıcek cola ıcmek zararlı dıyorlar canım cok sekıyor ıcsem bır sey olur mu kı ya ıcen var mı ?

cola iki günde bir bi bardağı geçmicek şekilde bende içiyorum sende iç ama abartma şekerim........... beksu bu arada senden amnio neden istediler bende yaştan dolayı yaptırdım benimkide temiz çıktı ama beklemek zordu haketen bişi çıkacakmı diye çok şükür temiz çıkmasına sevindim

öncelikle aramıza hoşgeldin canım verdiğin bilğiler için çok teşşekkür ederim şu miğde yanması benide mahvetti rennienin şurubunu kullanıyorum geçiçi bir rahatlık veriyor allah sağsağlim IRMAGANI kucagına almayı nasip etsin benimde 2 inci gebeliğim bitane 3,5 yaşında bir kızım var bir kızım daha olacak inşallah kesin kız demiyorlar ama bence kız adını AYBİGE koymayı düşünüyorum

ya kızlar ne dıcek cola ıcmek zararlı dıyorlar canım cok sekıyor ıcsem bır sey olur mu kı ya ıcen var mı ?

kimileri hiç içmeyin dio direk bebeğin suyuna karışıyormuş çünkü
kimileride günde 1 bardakçay 1 bardak kahve 1 bardak kola 3ünden birini tüketebilrisiniz diyorlar
ben normalde sevmem asitli içecekleri fln rahatım ama gel gelelim görünce canım meyveli gazoz çok çekiyor :d
yarım bardağında yarısı kadar içiom ayda 1 fln

hoşgeldin ipekkkk

sağ tarafımda ağrıyla uyandım ve bacağıma vuruyor

canım hiç korkma olağan bişey bende ilk gebeliğimde 1 ay sürmüştü sağ ayak bel ve sağ kasık bazen olabiliyomuş şimdiki gebeliğimdede var aynı sorun ben 21+4 günlük hamileyim dün başladı benimde sağ bacağımın ağrısından uyuyamıyorum dr normal olabilir gebelerde sık karşılaşıyoruz dedi bilmem koca karı hurafelerine inanırmısın annanem hep bebeğimin gazlı olacağını söğlerdi ayagım belim agrıyo dediğimde ilk kızımda öğleydi gaz problemimiz vardı bunda olmaz inş ama gerçekse şayet buda gazlı bebiş olacak

Son düzenleme:
Arkadaşlar ya yukarıda yeni gelen ark.ımızın açtığı konuda haftada 3ü buluyor cinsel ilişki demiş. Ben kendi adıma bu konudan muzdaribim çünkü eşim hamile kaldığımdan beri doktordan kendi kulaklarıyla duymasına rağmen çocuğa bir şey olur diye uzak duruyor benden yani 5 ayda 4-5 kez anca olmuştur bizimki. Bu sefer düşünüp duruyorum acaba beni mi çirkin buluyor beğenmiyor mu diye kendisine sordğumda olur mu öyle şey diyor ilgisi alakası yerinde ama ne bileyim insan korkuyor bu dönemde uzaklaşmasını istemezdim düşüncemi kendisiyle paylaşsam da bi sonuç alamadım Hamilesin hayatım diyip duruyor

Benim de düşündüğüm isimlerden biri Aybige birde Defne adını seviyorum bakalım belki başka isimler gelir aklımıza ...
Bende şu sıralara Aftlarla ve faranjitle mücadele ediyorum.Aftımın biri geçiyor 2 si başlıyor onlar iyileşiyor başka bir tane çıkıyor. Üstelik demir+folik asit+b12
içeren bir ilaç kullanıyorum. Bıktım ya canım da hep ekşi şeyler istiyor ama yiyemiyoruuuum

Haklısın zor bir durum.Bazı baba adayları zarar veririm diye düşünürmüş o nedenle istekleri azalırmış.aslında bu dönemde bunları paylaşmak lazım sayı önemli değil tabi de insan sevip sevildiini bu yollardan da hissediyor bir çeşit bağ kuruluyor. Önemli bir konu belkide onunla bu konuyu konuşmalısın:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…