2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim canım

Benimde dünden beri sağ bel boşluğumda ağrı var üşüttüm acaba ondanmı yoksa iltihap falanmıdır. Böyle bir durum yaşayan varmı??:44:

Slm kızlaaar, bi kaç gündür yazılanları okuyamadım ama inşallah herkes iidir Sonunda oğluşumu hissettiğimden emin oldum, artık tekmeler daha kuvvetli, inanılmaz bi duygu Süper süper

Bu arada asıl paylaşmak istediğim mama sandalyesi bakan arkadaşlar varsa onlar için fikir olması açısından bişiler söyliycem. Bizim sandalyemiz bugün geldi, inş evde kurduktan sonra resmini çekerim paylaşırım sizinle de

Ben çok araştırdım piyasadaki bütün mama sandalyeleri 6 ay ve üzeri, sadece iki modelde yenidoğan özelliği gördüm, onlardan da biri chicco diğeride yanlış hatırlamıyorsam kraft. Ben arkadaşımda chicconunkini gördüm çok memnundu. Özellikle mutfakta iş yaparken malum yenidoğanlar ikide bi uyuyup uyanıyo, yatırıyo onu mama sandalyesine işine bakıyo, ikide bi odasına gitmek zorunda diil. Sürekli tabiki yatırılmaz orda ama bazen annenin yanında yatabilmesi de güzel olur diye bende ondan istedim. Baktığım mağazalar şu anda stoklarda yok getirirsekte bu yılki yeni sezon fiyatı 400 civarı dediler. Ama onun yerine 6 ay ve üzeri olan modeli olan pollyde de yatar nolcak falan dediler ve verdikleri fiyatta 300 civarı. Ben 300 liraya yenidoğan özellikli olan polly magic i aldım. Fiyat şu an çok uygun ve aynı gün kargoya veriyorlar. Düşünen varsa dijitall . com diye bi site.

Almak isteyenler varsa bi bakabilirler.

http://www.youtube.com/watch?v=gKTVOr7DXOY bu da tanıtım videosu

Son düzenleme:
canım bebegının tekmelerı hayırlı olsun dıyeyımm . Rabbım sana bagıslasın benımkide tepişiyor vallahi nazarlar degmesın bebeklerımızeyenı dogan sandalyesınde bebek nasıl oturacak ? 5 aya kadar oturtmayın dıyorlar yoksa tanıtım vıdeosunu mu ızleyeyımm ?:44:

cnm bu arkaya tam yatıyor, hemde yenidoğan için ekstra yatabilmesi için bi arka kılıf var, videoya bakabilirsin güsel anlatmış

canım besık konusunda ne dusunuyorsun park yatak mı ? mobılya besık mı?

Ben ilk yıl kendi yatak odamda istiyorum, o yüzden kocaaaa beşikle uğraşmayım, biraz rahat itilip çekilebilir bişi olsun istedim ve park yatak aldım. Yeğenim 3 buçuk yaşında hala kullanıyo, o yüzden bende çocuk yatağı alana kadar idare edebilecek ölçülerde bişi aldım. Eşimle kurduk, o bile kurarken farketti, gerçekten ii bi işçiliği var malzeme güzel. Ayrıca genelde park yatarlar iki seviye oluyomuşi bunda 3 seviye var.

Pierre Cardin PS 132 L Oyun Parkı Beşik

Bazı park yataklara oranla biraz tuzlu ama ben uzun vadeli kullansın diye ii bişi olsun istedim.

canım bak bende bugun baktım esım polıs oldugu ıcın sürekli tayin cıkıyor evimde küçük kıracıyım maglum ben bunu alacagım kraftın ürünü 2012 model işik-tıtresım-sallanma -dönence hersey var muzık calıyor vs nasıl sence?Eki Görüntüle 365957 Eki Görüntüle 365957

Çok güselmiş cnm, hemde dönenceside var, bizimkinde dönence yok sadece müzik kutusu var. Bende kraft bakmıştım, kraftında kalite vs çok güzel ama pierre cardinin turkuaz mavisi aklımı çeldi :26: İnşallah güzel günlerde kullanır senin bebişinde benim bebişimdeee

begendıgıne cok sevındım hayatımm. 349 tl normalde ama nakıtte 315 e vereckler .. su anda ogluma alabılecegım en ıyı besık bu .. anneannemız alacak besıgımızı onun ıcınde bıraz uygununa kacmayı dusundum ama kraft işte ...

cnm geçmiş olsun diyorum öncelikle durumun az görülen bir durum fakat endişe duyma sakın..aynı olay kuzenimin başına geldi ki senin kordon dolanması erken teşhis edilmiş erken aylarda olduğu için bebeğin kordondan çıkması kurtulması çok fazla yüksek...ha en kötüyü düşünürsen de zaten senin anne karnında kordon onu sıkıp bir zarar vermiyecektir sıvının içerisinde olduğu için, yeterki kordon boyun çok kısa olmasın ki kısa kordonda çok çok nadir görülen bir durum....kuzenimin doğuma kadar kordon bebeğinin boynundaydı sezeryan oldu ve maşallah kiloluda bir bebek dünyaya getirdi...herkes aman kilolu olursa kordon daha çok dolanır falan dedi ama o hep kalbini serin tuttu onun için kendini strese sokup bebeğide istemsiz bur durumun içerisine itme...ben inanıyorum ki doğum öncesinde bebeğin kordonundan kurtulacak....dualarımız seninle yeterki kendini üzme..sağlıklı günler...

amin canım.. inş.. iyi düşünmeye çalışıyorum ben de. yapılacak bi şey yok çünkü. dua ediyorum, çıkar içinden inş.
doktorum kan akımını engellemediği sürece sorun yok, normal doğuma da engel olmaz dedi. doğumun şekli sonraki mesele zaten.
herşey gibi, biz gibi, bebeklerimiz de Rabbime emanet

cnm nasılsınnnnn

Ben de öğretmenim canım ve ben de temmuzun ilk haftasında bebek bekleyenlerdenim.Herkes doğum iznini başından tam kullan çünkü doğum sonrası işine yaramıyo dediler bana.ama tabi temmuzun kacında dogum yaptıgının da önemi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…