2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu aralar uyurken bacaklarımın sağ ve sol taraflarında müthiş bir ağrı oluyo.ya sağ tarafıma ya da sol tarafıma dönerek uyuduğum için bacaklarım cok ağrımaya başladı.dün gece inanın artık sabah olsa da kalksam diye bekledim ama gözümden uyku aktıgı için kalkıp evde dolanamıyorum da.size de oluyo mu sağlı sollu bu ağrı?

bende bugun esımle konusuyordum bu konuyu sabah kalktıgımda bacaklarım uyuşmuş ve acayıp agrı oluyor her 2 bacagımda da off ama ne agrıı .. wc ye kalkınca yuruyemıyorumm ne bunun sebebi .. belim de acayıp agrımaya basladı

hamılelık ıyıce zorlaşmaya mı başladı ne artık bende keyıfsızlestım artık bır an once memleketıme gıtmek ıstıyorum yapacak bır seyler arıyorum hıcbır sey keyıf vermıyor dogum yaklassa da gıtsem artık

canım geçmiş olsun inşallah normale döner durumu..yalnız günde 10 defa hiçbirimiz hissetmiyoruz ki ,gunde 10 defayı çok fazla demiş sana doktor bence

aynen hayatım ya agırlasmaya basladık ya belkıde ondan bı de zaman hıc gecmıyor sankı gıcık oluyorum hep aynı temmuz gelse artık .. kacıncı haftanda memlekete gıdeceksın kuzucugumm

canım geçmiş olsun inşallah normale döner durumu..yalnız günde 10 defa hiçbirimiz hissetmiyoruz ki ,gunde 10 defayı çok fazla demiş sana doktor bence
bebegım ben 21. haftadayım ınan bazen oluyor 3 hareketi zor duyuyorum bugun en az 20 defa tekme attı . şimdi cena arkadasın bebegı hareket etmesse nolacak ? kötüye mi yoracak bu durumu
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkk kızlarrrr
hosgeldınız sayın prenses annesi ve prensesımızzz

uçak bellı bır haftadan sonra almıyor ya onun ıcın erken gıdecegım ya da raporla bır sekılde halledecegım bılemıyorum hıc o kısımları dusunmek ıstemıyorum esımı cok fazla tek bırakmaya gonlum elvermıyor cunku bakacagım ıste durumlara gör
e

hoşgeldiniz tatlımmmm :)

hoşgeldınız canım

hoşbulduk canikolarımmmmm nasılsınızzzz ben şu anda tepik yiyorumm:)))

slm kızlarrr nasılsınızz ? akşamdan beri midem çok ağırıyorrr şimdi biraz hafiflediii şükürr .eşimde dışarda canım çok sıkılıyooooooo

evet canım katılıyorum sana ,aynen ben de senin gibi bazen çok hissediyorum bazen az.

ahh bacım 28. haftaya kadar sorunsuz alıyorlar sımdı netten arastırıyorum yasal olarak bılgılerı sana aktarırırm .. ben de esımı bırakmak ıstemıyorum ama mecbur bunalmaya basladım artıkkk

hoşbulduk canikolarımmmmm nasılsınızzzz ben şu anda tepik yiyorumm:)))
ahh tepık tepık kurban onaaa .

slm kızlarrr nasılsınızz ? akşamdan beri midem çok ağırıyorrr şimdi biraz hafiflediii şükürr .eşimde dışarda canım çok sıkılıyooooooo
bacak ve bel agrılarım da beni öldürüyor neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…