- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.581
mrb canım biz iyiyiz sen nasılsın?
iyi akşamlar hoşgeldin canım
bende bugun esımle konusuyordum bu konuyu sabah kalktıgımda bacaklarım uyuşmuş ve acayıp agrı oluyor her 2 bacagımda da off ama ne agrıı .. wc ye kalkınca yuruyemıyorummkızlar bu aralar uyurken bacaklarımın sağ ve sol taraflarında müthiş bir ağrı oluyo.ya sağ tarafıma ya da sol tarafıma dönerek uyuduğum için bacaklarım cok ağrımaya başladı.dün gece inanın artık sabah olsa da kalksam diye bekledim ama gözümden uyku aktıgı için kalkıp evde dolanamıyorum da.size de oluyo mu sağlı sollu bu ağrı?
canım geçmiş olsun inşallah normale döner durumu..yalnız günde 10 defa hiçbirimiz hissetmiyoruz ki ,gunde 10 defayı çok fazla demiş sana doktor bence
slm kızlar. garip duygular içindeyim. az önce geldim hastaneden. ayrıntılıda kordonun bebeğin boynuna dolandığı görüldü.
doktorum, sık karşılaşılan bi durum olduğunu, kan akışını engellemediği sürece tehlikeli olmadığını söyledi.
belki de kurtulur, çıkar içinden dedi. ama bundan sonra sıkı takip yapılacak.
bunun için de, gün içinde bebeğin hareketlerini saymamı, hareket azlığında veya tamamen yokluğunda
acile gelmemi istedi. ben de şuan rutin ve istikrarlı hareketler olmadığını söyledim.
2 saatlik uyku periyotlarının olduğunu, günde en az 10 kez hareket etmesi gerektiğini söyledi,
uzun süre hareket hissetmezsen göbeğini sars, sol tarafının üzerine yat ya da tatı bi şey ye,
meyvesuyu iç bekle dedi. böylece her gün hareketleri takip edicem. ama endişelerim başladı. :26:
şuanda kızım tepikliyo, birazcık rahatlatıyo annesini..
Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın..
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkk kızlarrrr
aynen hayatım ya agırlasmaya basladık ya belkıde ondan bı de zaman hıc gecmıyor sankı gıcık oluyorum hep aynı temmuz gelse artık .. kacıncı haftanda memlekete gıdeceksın kuzucugummhamılelık ıyıce zorlaşmaya mı başladı ne artık bende keyıfsızlestım artık bır an once memleketıme gıtmek ıstıyorum yapacak bır seyler arıyorum hıcbır sey keyıf vermıyor dogum yaklassa da gıtsem artık
bebegım ben 21. haftadayım ınan bazen oluyor 3 hareketi zor duyuyorum bugun en az 20 defa tekme attı . şimdi cena arkadasın bebegı hareket etmesse nolacak ? kötüye mi yoracak bu durumucanım geçmiş olsun inşallah normale döner durumu..yalnız günde 10 defa hiçbirimiz hissetmiyoruz ki ,gunde 10 defayı çok fazla demiş sana doktor bence
hosgeldınız sayın prenses annesi ve prensesımızzzbiz geldikkkkkkkkkkkkkkkk kızlarrrr
aynen hayatım ya agırlasmaya basladık ya belkıde ondan bı de zaman hıc gecmıyor sankı gıcık oluyorum hep aynı temmuz gelse artık .. kacıncı haftanda memlekete gıdeceksın kuzucugumm
bebegım ben 21. haftadayım ınan bazen oluyor 3 hareketi zor duyuyorum bugun en az 20 defa tekme attı . şimdi cena arkadasın bebegı hareket etmesse nolacak ? kötüye mi yoracak bu durumu
hosgeldınız sayın prenses annesi ve prensesımızzz
hoşgeldiniz tatlımmmm :)
hoşgeldınız canım
aynen hayatım ya agırlasmaya basladık ya belkıde ondan bı de zaman hıc gecmıyor sankı gıcık oluyorum hep aynı temmuz gelse artık .. kacıncı haftanda memlekete gıdeceksın kuzucugumm
bebegım ben 21. haftadayım ınan bazen oluyor 3 hareketi zor duyuyorum bugun en az 20 defa tekme attı . şimdi cena arkadasın bebegı hareket etmesse nolacak ? kötüye mi yoracak bu durumu
slm kızlarrr nasılsınızz ? akşamdan beri midem çok ağırıyorrrşimdi biraz hafiflediii şükürr .eşimde dışarda canım çok sıkılıyooooooo
slm kızlarrr nasılsınızz ? akşamdan beri midem çok ağırıyorrrşimdi biraz hafiflediii şükürr .eşimde dışarda canım çok sıkılıyooooooo
ahh bacım 28. haftaya kadar sorunsuz alıyorlar sımdı netten arastırıyorum yasal olarak bılgılerı sana aktarırırm .. ben de esımı bırakmak ıstemıyorum ama mecbur bunalmaya basladım artıkkk
uçak bellı bır haftadan sonra almıyor ya onun ıcın erken gıdecegım ya da raporla bır sekılde halledecegım bılemıyorum hıc o kısımları dusunmek ıstemıyorum esımı cok fazla tek bırakmaya gonlum elvermıyor cunku bakacagım ıste durumlara göre
ahh tepık tepık kurban onaaa .hoşbulduk canikolarımmmmm nasılsınızzzz ben şu anda tepik yiyorumm:)))
bacak ve bel agrılarım da beni öldürüyor neden acabaslm kızlarrr nasılsınızz ? akşamdan beri midem çok ağırıyorrrşimdi biraz hafiflediii şükürr .eşimde dışarda canım çok sıkılıyooooooo
o kadarda dikkat ediyorumki .bu akşam biraz hızlı yedim ondan olabilirmi acaba ?
aa sende benden bı gun gerıdesın 25 temmuzda da sen d. yapcan canımm .. nasıl dogum yapmayı dusunuyorsun kafanda herhangı bır dusunce var mı?evet canım katılıyorum sana ,aynen ben de senin gibi bazen çok hissediyorum bazen az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?