2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

o kadarda dikkat ediyorumki .bu akşam biraz hızlı yedim ondan olabilirmi acaba ?
olabilir canım

aynen canım kurban olurum onaaaaa

raporlu olunca sure uzatılıo dıye duydum aama arastırmadım valla bazen sınırlenıyorum dıyorum burda doguracagım sonra bır telefon trafıgı sen kafayı mı yedın orda dogurulur mu falan fılan

olabilir canım

aynen canım kurban olurum onaaaaa
ben oğlumu ozledımmmmm dogsun artıkkkkkkkkkkk
raporlu olunca sure uzatılıo dıye duydum aama arastırmadım valla bazen sınırlenıyorum dıyorum burda doguracagım sonra bır telefon trafıgı sen kafayı mı yedın orda dogurulur mu falan fılan
hahah aynısını ben yapıyorum bı ıstanbulda burda dogurcam dıyom bi trabzona gıdecegım dıyorum annemde hemen trıp atıyor kocan bakar bezler seni doyorr

hahah aynısını ben yapıyorum bı ıstanbulda burda dogurcam dıyom bi trabzona gıdecegım dıyorum annemde hemen trıp atıyor kocan bakar bezler seni doyorr

aynen trabzonlusun demek ıyıymıs bende ordu-fatsa esım samsun ama su an şırnakda dogu gorevındeyız canım

emin misin hayatım ? bu kararı vermendeki sebep ne ?ben normal yaparım ama epidural yapmam !!ama ıcımde sezeryana mecbur kalacagım gıbı bır his var

niye yapmam dedin canım ya epidural ağrısız oluyormuş diyorlar

bende trabzonluyum eşim de ,hatta ofluyuz hohoho:)ama annemler eşimin tarafı falan hepimiz samsundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…