- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.601
olabilir canımo kadarda dikkat ediyorumki .bu akşam biraz hızlı yedim ondan olabilirmi acaba ?
ahh bacım 28. haftaya kadar sorunsuz alıyorlar sımdı netten arastırıyorum yasal olarak bılgılerı sana aktarırırm .. ben de esımı bırakmak ıstemıyorum ama mecbur bunalmaya basladım artıkkk
ahh tepık tepık kurban onaaa .
bacak ve bel agrılarım da beni öldürüyor neden acaba
ahh bacım 28. haftaya kadar sorunsuz alıyorlar sımdı netten arastırıyorum yasal olarak bılgılerı sana aktarırırm .. ben de esımı bırakmak ıstemıyorum ama mecbur bunalmaya basladım artıkkk
ahh tepık tepık kurban onaaa .
bacak ve bel agrılarım da beni öldürüyor neden acaba
aa sende benden bı gun gerıdesın 25 temmuzda da sen d. yapcan canımm .. nasıl dogum yapmayı dusunuyorsun kafanda herhangı bır dusunce var mı?
ben oğlumu ozledımmmmmolabilir canım
aynen canım kurban olurum onaaaaa
hahah aynısını ben yapıyorum bı ıstanbulda burda dogurcam dıyom bi trabzona gıdecegım dıyorum annemde hemen trıp atıyor kocan bakar bezler seni doyorrraporlu olunca sure uzatılıo dıye duydum aama arastırmadım valla bazen sınırlenıyorum dıyorum burda doguracagım sonra bır telefon trafıgı sen kafayı mı yedın orda dogurulur mu falan fılan
Eki Görüntüle 366136 kızlar nasıl sizce pijama takımı
ben oğlumu ozledımmmmmdogsun artıkkkkkkkkkkk
hahah aynısını ben yapıyorum bı ıstanbulda burda dogurcam dıyom bi trabzona gıdecegım dıyorum annemde hemen trıp atıyor kocan bakar bezler seni doyorr
neresınden acılıyorkı pnrali bu emzırmek ıcın hanı alttan acmak zor olmaz mı
yandanmış canım çok hoşuma gitti fiyatıda süpermiş 35 tl ama bedeni yok sadece s beden var
ıyıymıs dogumdan sonra s olur zaten canım ben cok kılo almadım ama alamaya dogru gıdıyorum valla
emin misin hayatım ? bu kararı vermendeki sebep ne ?ben normal yaparım ama epidural yapmam !!canım tercihim epidural normal doğumdan yana ama tabi herşey normal giderse ,ya sen?
hehe bende öyle şişiyorum artık:))))))))
o kdr olacak pazar tartıldım 53 dun ama mont bot falan haha
süper nerden buldun bunu canımmmEki Görüntüle 366136 kızlar nasıl sizce pijama takımı
yaaaa esın polıs mı kuzum .. benım eşim polis de..aynen trabzonlusun demek ıyıymıs bende ordu-fatsa esım samsunama su an şırnakda dogu gorevındeyız canım
kac kılo aldın kuzum sennnnhehe bende öyle şişiyorum artık:))))))))
süper nerden buldun bunu canımmm
yaaaa esın polıs mı kuzum .. benım eşim polis de..
kac kılo aldın kuzum sennnn
sen çok zayıfsn ozaman canımm
süper nerden buldun bunu canımmm
yaaaa esın polıs mı kuzum .. benım eşim polis de..
kac kılo aldın kuzum sennnn
ıstanbul bayram pasada cevık kuvvetevet canım polis
:)hayır degılım boyum kısa 53 mu yazdım 63 yazacaktım hahaha kendıme guldum su an pardon kafam gıtmıs
emin misin hayatım ? bu kararı vermendeki sebep ne ?ben normal yaparım ama epidural yapmam !!ama ıcımde sezeryana mecbur kalacagım gıbı bır his var
ben oğlumu ozledımmmmmdogsun artıkkkkkkkkkkk
hahah aynısını ben yapıyorum bı ıstanbulda burda dogurcam dıyom bi trabzona gıdecegım dıyorum annemde hemen trıp atıyor kocan bakar bezler seni doyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?