2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım lohusashopta gördm valla gecen aya kadar 1 kiloydu şimdi bilmiyorum canım
anladım kuzummm :) hemen netten lohusashopa bakıyorum

niye yapmam dedin canım ya epidural ağrısız oluyormuş diyorlar

bende trabzonluyum eşim de ,hatta ofluyuz hohoho:)ama annemler eşimin tarafı falan hepimiz samsundayız
kuzuucumm ben agrısını cekerım ya sorun degıl .. epıdural konusunda aılemde hayal kırıklıgına ugryanlar varda ondan dolayı .. ama insallah ıstedıgın gıbı bır dogum olur ofluu ... bende arsinliyimm . trabzonun arsin ilçesi ofa gıderken bızım ordan gecıyonn

emzirme atleti veya sütyeni alan varmıı kızlarr
kuzucum emzırme aleti ne? sutyenlere baktım 25 den baslıyor kompedanda ama almadım daha bugun bakırkoyde baktımmm

gulme kızz ne guluyorsun kafam dalgın 7 de kalkdım şark ınsallah ıyı yere dusersınız canım hayırlısı olsun polıslık her yerde zor ıstanbulda da
ayy ınan bende leylayım sızın neyınız oluyor kız erkek .. ay su ısımlerınızın altına yazın kız mı erkek mi bak bende y<zıyor .. saglıkla gel oglum dıye sende neyın varsa yazz

evet ama arsini hiç gezmedim , hatta uzun süre trabzon merkezi bile görmedim ben .direk of'a gider gelirdik. kucukken "trabzon=of" zannederdim
biraz açar mısın canım onu,Allah korusun bir terslik mi oldu epiduralde riski varsa yapmayayım ya çekeriz sancıyı sağlıkla doğsun da

kızımız olacak canım bızım sen yenı geldıgın ya ılk zamanlar baya yogundu burası sonra dagılmıslar ben memlekette ıken

kuzucugum benım kuzenım epıdural yaptı
şöyle anlatayım sana . büyükabdestimizi bıle yaparken bır baskı bır sancı hıssedıyoruz hafıften yada sıddetli? bu yuzden tuvalete cıkabılıyoruz ve kolayca ıhtıyacımızı goruyoruz .. suyun geldı epıdural dogum yapacaksın dıyelımki .. sancı agrı yokk ! pekii sen ortalama 3 kg dogan bır bebegı sancısız dogururken ne kadar ıkınabilirsinn .. kuzenım de epıdural yapmıstı dedim ya işte .. bebegın tam kafası cıkarken ıkınnn ıkın dıye bagırıyorlar ya orda ıkınamamıs ve bebek nefessız kaldı bazı saglık sorunları meydana geldı .. neyse öyle işteee

kızımız olacak canım bızım sen yenı geldıgın ya ılk zamanlar baya yogundu burası sonra dagılmıslar ben memlekette ıken
aa evet ben baska topıkten geldımde burası bayagı kalabalık olurdu bazen varya yazıyom buraya kımse bakmıyor

Son düzenleme:

evet ben telden cevrımdısı takıp edıyorum yazıyorsun genelde goruyorum senı

hahaha alemsın valla kız :) sakin ol bızım nereye dusecegımız belli mi bakarsın tunceli- sırnak -hakkari
:2::2::2::2::2:başa gelen cekilirrrrr
gerçekten eskiden ne kadar kalabalık olurdu bu topikkk ..şimdilerde terk edilmişş kasaba gibii hehehehe
sımdı siz girin sık sık canlansın da kuzummmm

Allahallah ama normal doğumda da oluyor öyle şeyler ,kadın fenalaşıyor bayılıyor ya da yoruluyor ıkınamıyor, o zaman vakumla alıyorlar bebeği. tecrübesiz bir doktora rast gelmiş demek ki ;araştırayım ben sağol canım

hahaha alemsın valla kız :) sakin ol bızım nereye dusecegımız belli mi bakarsın tunceli- sırnak -hakkari
:2::2::2::2::2:başa gelen cekilirrrrr
sımdı siz girin sık sık canlansın da kuzummmm

oyle bızde yenı evlıyken aradan cıkaralım dedık bebıs geldı olsun saglıkla gelsın de zaten eylulde evlendık bır ay adet oldum sonrası bebıs

şimdi kesınlıkle haklısın bak sana katılıyorumm ama ben hep normal yapacam falan dıyordum ... inşallahh tek nefeste bebıslerımızı dogururuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…