- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.621
hayır degılım boyum kısa 53 mu yazdım 63 yazacaktım hahaha kendıme guldum su an pardon kafam gıtmıs
ıstanbul bayram pasada cevık kuvvet
bı dahaki sene sark gorevimiz:26:
:)
hehehe kaç kilo aldın peki
anladım kuzummm :) hemen netten lohusashopa bakıyorumcanım lohusashopta gördm valla gecen aya kadar 1 kiloydu şimdi bilmiyorum canım
kuzuucumm ben agrısını cekerım ya sorun degıl .. epıdural konusunda aılemde hayal kırıklıgına ugryanlar varda ondan dolayı .. ama insallah ıstedıgın gıbı bır dogum olur ofluu ... bende arsinliyimm . trabzonun arsin ilçesi ofa gıderken bızım ordan gecıyonnniye yapmam dedin canım ya epidural ağrısız oluyormuş diyorlar
bende trabzonluyum eşim de ,hatta ofluyuz hohoho:)ama annemler eşimin tarafı falan hepimiz samsundayız
emzirme atleti veya sütyeni alan varmıı kızlarr
kuzucum emzırme aleti ne? sutyenlere baktım 25 den baslıyor kompedanda ama almadım daha bugun bakırkoyde baktımmmemzirme atleti veya sütyeni alan varmıı kızlarr
gulme kızz ne guluyorsun kafam dalgın 7 de kalkdım şark ınsallah ıyı yere dusersınız canım hayırlısı olsun polıslık her yerde zor ıstanbulda da
anladım kuzummm :) hemen netten lohusashopa bakıyorum
kuzuucumm ben agrısını cekerım ya sorun degıl .. epıdural konusunda aılemde hayal kırıklıgına ugryanlar varda ondan dolayı .. ama insallah ıstedıgın gıbı bır dogum olur ofluu ... bende arsinliyimm . trabzonun arsin ilçesi ofa gıderken bızım ordan gecıyonn
kuzucum emzırme aleti ne? sutyenlere baktım 25 den baslıyor kompedanda ama almadım daha bugun bakırkoyde baktımmm
ayy ınan bende leylayım sızın neyınız oluyor kız erkek .. ay su ısımlerınızın altına yazın kız mı erkek mi bak bende y<zıyor .. saglıkla gel oglum dıye sende neyın varsa yazz
kuzucugum benım kuzenım epıdural yaptıevet ama arsini hiç gezmedim , hatta uzun süre trabzon merkezi bile görmedim ben .direk of'a gider gelirdik. kucukken "trabzon=of" zannederdim
biraz açar mısın canım onu,Allah korusun bir terslik mi oldu epiduralde riski varsa yapmayayım ya çekeriz sancıyı sağlıkla doğsun da
aa evet ben baska topıkten geldımde burası bayagı kalabalık olurdu bazen varya yazıyom buraya kımse bakmıyor
kızımız olacak canım bızım sen yenı geldıgın ya ılk zamanlar baya yogundu burası sonra dagılmıslar ben memlekette ıken
kuzucugum benım kuzenım epıdural yaptı
şöyle anlatayım sana . büyükabdestimizi bıle yaparken bır baskı bır sancı hıssedıyoruz hafıften yada sıddetli? bu yuzden tuvalete cıkabılıyoruz ve kolayca ıhtıyacımızı goruyoruz .. suyun geldı epıdural sezeryan yapacaksın dıyelımki .. sancı agrı yokk ! pekii sen ortalama 3 kg dogan bır bebegı sancısız dogururken ne kadar ıkınabilirsinn .. kuzenım de epıdural yapmıstı dedim ya işte .. bebegın tam kafası cıkarken ıkınnn ıkın dıye bagırıyorlar ya orda ıkınamamıs ve bebek nefessız kaldı bazı saglık sorunları meydana geldı .. neyse öyle işteee
aa evet ben baska topıkten geldımde burası bayagı kalabalık olurdu bazen varya yazıyom buraya kımse bakmıyor
evet ben telden cevrımdısı takıp edıyorum yazıyorsun genelde goruyorum senı
gör beni bebısım butun gun evde vallaha canım sıkılıyor ancak net ancak net
gerçekten eskiden ne kadar kalabalık olurdu bu topikkk ..şimdilerde terk edilmişş kasaba gibii hehehehe
hahaha alemsın valla kız :) sakin ol bızım nereye dusecegımız belli mi bakarsın tunceli- sırnak -hakkaribır de benı dusun sen ıst dasın ben ne yapım burdasıyırmıs bır sekılde gıtmesem ıyı memlekete yapacak bır sey yok ama burda gezecek yerı gectım dısarı cıkmak bıle sorun korku neyse uzatmım
gerçekten eskiden ne kadar kalabalık olurdu bu topikkk ..şimdilerde terk edilmişş kasaba gibii hehehehe
Allahallah ama normal doğumda da oluyor öyle şeyler ,kadın fenalaşıyor bayılıyor ya da yoruluyor ıkınamıyor, o zaman vakumla alıyorlar bebeği. tecrübesiz bir doktora rast gelmiş demek ki ;araştırayım ben sağol canımkuzucugum benım kuzenım epıdural yaptı
şöyle anlatayım sana . büyükabdestimizi bıle yaparken bır baskı bır sancı hıssedıyoruz hafıften yada sıddetli? bu yuzden tuvalete cıkabılıyoruz ve kolayca ıhtıyacımızı goruyoruz .. suyun geldı epıdural dogum yapacaksın dıyelımki .. sancı agrı yokk ! pekii sen ortalama 3 kg dogan bır bebegı sancısız dogururken ne kadar ıkınabilirsinn .. kuzenım de epıdural yapmıstı dedim ya işte .. bebegın tam kafası cıkarken ıkınnn ıkın dıye bagırıyorlar ya orda ıkınamamıs ve bebek nefessız kaldı bazı saglık sorunları meydana geldı .. neyse öyle işteee
hahaha alemsın valla kız :) sakin ol bızım nereye dusecegımız belli mi bakarsın tunceli- sırnak -hakkari
:2::2::2::2::2:başa gelen cekilirrrrr
sımdı siz girin sık sık canlansın da kuzummmm
Allahallah ama normal doğumda da oluyor öyle şeyler ,kadın fenalaşıyor bayılıyor ya da yoruluyor ıkınamıyor, o zaman vakumla alıyorlar bebeği. tecrübesiz bir doktora rast gelmiş demek ki ;araştırayım ben sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?