2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya kucuk tuvalete sık cıkma durumu sızde de var mı bu konudan cok muzdarıbım ben gece bes kere gıdyorum gunduz zaten sureklı wc deyım neden kı acaba dr sormak lazım

oyle bızde yenı evlıyken aradan cıkaralım dedık bebıs geldı olsun saglıkla gelsın de zaten eylulde evlendık bır ay adet oldum sonrası bebıs
bende 1 yada 2 defa adet oldum sonra hooooppp bebıs canımmm.. zaten ben 20 yasındayımmm esım 29

ben fırsat buldukça sık sık giriyorumm ..hoşuma gidiyor burda sohbet etmekk ...
bende oldukca sevıyorum burda sohbetii. zaten gurbette kım var konusacak

bende 1 yada 2 defa adet oldum sonra hooooppp bebıs canımmm.. zaten ben 20 yasındayımmm esım 29

bende oldukca sevıyorum burda sohbetii. zaten gurbette kım var konusacak

20 yasında mısın canım ıyıymıs annem ılk duydugunda bana kucuk anne demıstı 25 yasında olmama ragmen bende sana kucuk anne dıyeyım

20 yasında mısın canım ıyıymıs annem ılk duydugunda bana kucuk anne demıstı 25 yasında olmama ragmen bende sana kucuk anne dıyeyım
evet vallahı herkes oyle soyluyor :) 19 da evlendım zatenn .... bılmıyorum belki yükü cok agır olacak ama ne yapayımmm ... senın eşinin gorevı ne ? genel hızmet mi?
sorma ya delı oluyorum yakında tuvaletın kapısında yatacagım
bez baglayalım ne güzel olur yaaa

oooo kızlar bi yarım saat bakmadım sohbetler ilerlemiş :) bi göz attım :)

benimde eşimin mesaisi vardı daha gelmedi kardeşim geldi yanıma ikimiz oturuyoruz bi taraftanda oğluşumun teyzelerini takip ediyoruz :)

slm kızlar ben geldim nasılsınız
hosgeldın kuzum nasılsın bakalaım kızın nasıll

oooo kızlar bi yarım saat bakmadım sohbetler ilerlemiş :) bi göz attım :)

benimde eşimin mesaisi vardı daha gelmedi kardeşim geldi yanıma ikimiz oturuyoruz bi taraftanda oğluşumun teyzelerini takip ediyoruz :)
hosgeldın kuzum gel bakalım yarım saat naptın haa

yogaya başlamaya karar verdim. önce diyetisyenle görüştük. bana bir liste verdi. gunde hangı besınden ne kadar yemem gerektıgıne daır. aranızda yoga yapanınız var mı?

canım gece bi uyandım sol tarafım artık böbrek mi nedir adını koyamadım çok ağrıyor. ağrı hala devam ediyor kızım da iyi sanırım sen de ne var ne yok ?

canım gece bi uyandım sol tarafım artık böbrek mi nedir adını koyamadım çok ağrıyor. ağrı hala devam ediyor kızım da iyi sanırım sen de ne var ne yok ?

yogaya başlamaya karar verdim. önce diyetisyenle görüştük. bana bir liste verdi. gunde hangı besınden ne kadar yemem gerektıgıne daır. aranızda yoga yapanınız var mı?
hayatımmm o listeyı yayınlayamaz mısın ya .. hjamıslıkte cok kılo aldın da mı lıste verdı sana anlatsana kuzum

oğluşumun cicilerinin fotosunu çektik teyzesiyle :) burdaki teyzelerimize gösterelim diye onları yükliycem canım becerebilirsem
ayy beklıyoruz bakalım hadı

bacak agrılarım benı öldürüyor gece ınan sagdan sola donemıyorum bacaklarımı hareket ettıremıommm .. idare ederız yaniii :) belim de cok agrıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…