- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.641
bende 1 yada 2 defa adet oldum sonra hooooppp bebıs canımmm.. zaten ben 20 yasındayımmm esım 29oyle bızde yenı evlıyken aradan cıkaralım dedık bebıs geldıolsun saglıkla gelsın de zaten eylulde evlendık bır ay adet oldum sonrası bebıs
bende oldukca sevıyorum burda sohbetii. zaten gurbette kım var konusacakben fırsat buldukça sık sık giriyorumm ..hoşuma gidiyor burda sohbet etmekk ...
ben hepımızde var dıye dusunuyordum valla gece uykum cok bölünüyor gıcık oluyorummmkızlar ya kucuk tuvalete sık cıkma durumu sızde de var mı bu konudan cok muzdarıbım ben gece bes kere gıdyorum gunduz zaten sureklı wc deyım neden kı acaba dr sormak lazım
bende 1 yada 2 defa adet oldum sonra hooooppp bebıs canımmm.. zaten ben 20 yasındayımmm esım 29
bende oldukca sevıyorum burda sohbetii. zaten gurbette kım var konusacak
ben hepımızde var dıye dusunuyordum valla gece uykum cok bölünüyor gıcık oluyorummm
evet vallahı herkes oyle soyluyor :) 19 da evlendım zatenn .... bılmıyorum belki yükü cok agır olacak ama ne yapayımmm ... senın eşinin gorevı ne ? genel hızmet mi?20 yasında mısın canım ıyıymıs annem ılk duydugunda bana kucuk anne demıstı 25 yasında olmama ragmen bende sana kucuk anne dıyeyım
bez baglayalım ne güzel olur yaaasorma ya delı oluyorum yakında tuvaletın kapısında yatacagım
hosgeldın kuzum nasılsın bakalaım kızın nasıllslm kızlar ben geldim nasılsınız
hosgeldın kuzum gel bakalım yarım saat naptın haaoooo kızlar bi yarım saat bakmadım sohbetler ilerlemiş :) bi göz attım :)
benimde eşimin mesaisi vardı daha gelmedi kardeşim geldi yanıma ikimiz oturuyoruz bi taraftanda oğluşumun teyzelerini takip ediyoruz :)
hosgeldın kuzum nasılsın bakalaım kızın nasıll
hosgeldın kuzum gel bakalım yarım saat naptın haa
evet vallahı herkes oyle soyluyor :) 19 da evlendım zatenn .... bılmıyorum belki yükü cok agır olacak ama ne yapayımmm ... senın eşinin gorevı ne ? genel hızmet mi?
bez baglayalım ne güzel olur yaaa
slm kızlar ben geldim nasılsınız
hayatımmm o listeyı yayınlayamaz mısın ya .. hjamıslıkte cok kılo aldın da mı lıste verdı sana anlatsana kuzumyogaya başlamaya karar verdim. önce diyetisyenle görüştük. bana bir liste verdi. gunde hangı besınden ne kadar yemem gerektıgıne daır. aranızda yoga yapanınız var mı?
ayy beklıyoruz bakalım hadıoğluşumun cicilerinin fotosunu çektik teyzesiyle :) burdaki teyzelerimize gösterelim diye onları yükliycem canım becerebilirsem
bacak agrılarım benı öldürüyor gece ınan sagdan sola donemıyorum bacaklarımı hareket ettıremıommm .. idare ederız yaniii :) belim de cok agrıyorrrcanım gece bi uyandım sol tarafım artık böbrek mi nedir adını koyamadım çok ağrıyor. ağrı hala devam ediyor kızım da iyi sanırım sen de ne var ne yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?