2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oyy canım benimm çok sağol. Allah hepimizinkine uzuuun uzun ömürler versin sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah kuzumm
canım kıyafetler çok güzel allahım iyi günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin

çok sağol canımm

zeynepcim niye o kadar erken evlendin ?
ya kuzum ne bıleyım lıseyı bıtırdım universıt sınavına da gırdım kazandım ama babam yollamadı bende dogrusu cok ısrar etmedımm .. nebıleyım kuzum esımde polıs olmustu ıstanbula tayini cıkmıstı bende hopp hemencecık evlendımm

oyy canım benimm çok sağol. Allah hepimizinkine uzuuun uzun ömürler versin sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah kuzumm

çok sağol canımm
ben varya nasıl 9 ayı bıtırecegım onu merak edıyor herkes annem dıyor kı sen kafayı yedınn .. oglumun renklı ultrason resmını gunde 10000 defa öpüyorum sevgılım askım ömrüm dünyam dıyorum .. nıluferin e bebegım sarkısını dınlıyorum aglıyorumm ben cok hassasım yaa

canım benimm çok iyi anlıyorum seni.bende aynı durumdayımm.çok büyük aşk yaşıyoruz oğlumla :) kıyafetlerini bile çıkarıp çıkarıp öpüyorum kokluyorum walla

canım benimm çok iyi anlıyorum seni.bende aynı durumdayımm.çok büyük aşk yaşıyoruz oğlumla :) kıyafetlerini bile çıkarıp çıkarıp öpüyorum kokluyorum walla
ayy ınan zmana sanki gecmıyor bana ıstanbul kazan ben kepce hep gezsem tozsam ogluma kıyafet alsam falan dfılannnn .. gormedıgım bıseyı ozlemek cok garıp bır duyguu
ayy kızlar ya ben çok korkuyorum canım acıyacak diye d oğumdan
ahh ahh dogum deme bana

oyyy kıyamam:) maşallah hemen hamile kaldığın halde kıymetini biliyorsun, çoğu insan evladının kıymetini bilmiyor.
ben 2yıl uğraştım ancak kavuştum oğluma Allaha şükür,heyecanım tarifsiz..sağlıkla doğduklarını da görürüz inş.

kımıne gore cok erken yasta evlenmıs evlılıgın ve cocuk yükünü kaldıramayacak kadar kucuk bır anneyım ama ınan renklı ultrasona gırdım ya doktor bıle güldü bana neden aglıyorsun guzelım dedi ne bıleyım aglıyorum ıste ... kocamda aglamaya basladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…