- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.661
senin oğlunun gözüne kulaguna o ıyafetleri gıynecek vucuduna pipisine gurbannnnn :) içim kıpır kıpır oldu .. Rabbım uzun ömürler versin büyüsün de hıcbır kıyafetı olmasın ona :) masallah suphanallahh
senin oğlunun gözüne kulaguna o ıyafetleri gıynecek vucuduna pipisine gurbannnnn :) içim kıpır kıpır oldu .. Rabbım uzun ömürler versin büyüsün de hıcbır kıyafetı olmasın ona :) masallah suphanallahh
canım kıyafetler çok güzel allahım iyi günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
ya kuzum ne bıleyım lıseyı bıtırdım universıt sınavına da gırdım kazandım ama babam yollamadı bende dogrusu cok ısrar etmedımm .. nebıleyım kuzum esımde polıs olmustu ıstanbula tayini cıkmıstı bende hopp hemencecık evlendımmzeynepcim niye o kadar erken evlendin ?
ben varya nasıl 9 ayı bıtırecegım onu merak edıyor herkes annem dıyor kı sen kafayı yedınn .. oglumun renklı ultrason resmını gunde 10000 defa öpüyorum sevgılım askım ömrüm dünyam dıyorum .. nıluferin e bebegım sarkısını dınlıyorum aglıyorummoyy canım benimm çok sağol. Allah hepimizinkine uzuuun uzun ömürler versin sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah kuzumm
çok sağol canımm
ya kuzum ne bıleyım lıseyı bıtırdım universıt sınavına da gırdım kazandım ama babam yollamadı bende dogrusu cok ısrar etmedımm .. nebıleyım kuzum esımde polıs olmustu ıstanbula tayini cıkmıstı bende hopp hemencecık evlendımm
ben varya nasıl 9 ayı bıtırecegım onu merak edıyor herkes annem dıyor kı sen kafayı yedınn .. oglumun renklı ultrason resmını gunde 10000 defa öpüyorum sevgılım askım ömrüm dünyam dıyorum .. nıluferin e bebegım sarkısını dınlıyorum aglıyorummben cok hassasım yaa
ayy ınan zmana sanki gecmıyor bana ıstanbul kazan ben kepce hep gezsem tozsam ogluma kıyafet alsam falan dfılannnn .. gormedıgım bıseyı ozlemek cok garıp bır duyguucanım benimm çok iyi anlıyorum seni.bende aynı durumdayımm.çok büyük aşk yaşıyoruz oğlumla :) kıyafetlerini bile çıkarıp çıkarıp öpüyorum kokluyorum walla
ahh ahh dogum deme banaayy kızlar ya ben çok korkuyorum canım acıyacak diye d oğumdan
kızlar sizi de sıcak basıyor mu? ev bana çok sıcak geliyor
oyyy kıyamam:) maşallahya kuzum ne bıleyım lıseyı bıtırdım universıt sınavına da gırdım kazandım ama babam yollamadı bende dogrusu cok ısrar etmedımm .. nebıleyım kuzum esımde polıs olmustu ıstanbula tayini cıkmıstı bende hopp hemencecık evlendımm
ben varya nasıl 9 ayı bıtırecegım onu merak edıyor herkes annem dıyor kı sen kafayı yedınn .. oglumun renklı ultrason resmını gunde 10000 defa öpüyorum sevgılım askım ömrüm dünyam dıyorum .. nıluferin e bebegım sarkısını dınlıyorum aglıyorummben cok hassasım yaa
oyyy kıyamam:) maşallahhemen hamile kaldığın halde kıymetini biliyorsun, çoğu insan evladının kıymetini bilmiyor.
ben 2yıl uğraştım ancak kavuştum oğluma Allaha şükür,heyecanım tarifsiz..sağlıkla doğduklarını da görürüz inş.
ben geçen sene kızıma hamileyken almıştımemzirme atleti veya sütyeni alan varmıı kızlarr
tamam yawrum ıyı geceler kendıne ve meleğine ıyı bak :) Rabbım evlatlarımızı korusunkızlar ben çıkıyorum iyi geceler bayyy
yaa arka arkaya gelıyorlar ha :) Rabbım evlatlarını hayırlı evlat eylesınnn .. nasıl kullanıslı mı hayatımmmben geçen sene kızıma hamileyken almıştım
yaa arka arkaya gelıyorlar ha :) Rabbım evlatlarını hayırlı evlat eylesınnn .. nasıl kullanıslı mı hayatımmm
emzırme aletı ne arkadasım anlatırsan sevınırımmmevet canım kızım 9 aylıkkken hamile kaldım sürpriz oldu bize
evet canım memnun kaldım.doğuumum kışa geldiği için hele emzirme atleti çok iyi olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?