- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.861
bende kaygı anlamında anladım zaten .. hepımızde var ınanTabi canım kolay değil. Korku dedim tabi yanlış anlaşıldı. Kaygı diyelim. Ne zaman, nasıl olacak.Ben hazır olacakmıyım falan korkusu diyim. O kadar sabırsızlıkla bekliyorum ki. Acı çekmeye razıyım. :)
ben gördum besıgı hayatım gıttım konustumm buldum pazarlık da yaptımmm :) dokundum süperdicanım benm ben netten güvenemiyorum sen dokn al bende alimyaaa bu arada annem diyorki küçücük yatak alma çocuk hemen boy atar büyür yatamaz çok kullanışlı al diyor :44:
selam dünürüm dalmışım eski sayfaları okuyordum farketmedim :) herkese selamlar
benımde hep o gelıyor aklıma ..ama dayanamıyorum alacagımmmoo tamam yarın bendeeşime söyleyim :)
ya erken yada düşük yapanları görüyorumda inan 7 aydan öncd hiç bişe alasım yk :44:
dün aşı vuruldum ,bugun çok fena oldum ateşim çıktı yerimden kalkamadım.kol ağrısı zaten berbat. ateş düşürücü iç dedi doktor, içtim ama hala başım çatlıyorkolum çok ağrıyor ya uyuyamadım :2:
herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrr
gunaydn kizlar naslsnz
Günaydınnn kızlarİyiyiz çok şükür biz.Dün önce dr.amcamıza gittik. Rutin kontrolümüze. Herşey yolunda çıktı çok şükür. Ultrasonun probunu bam bam tekmeledi oğluşum . Bu arada 600 gr. olmuş. Çok iyi dedi dr.amcamız.Geçmeyen burun akıntımız ve öksürüğümüzü sorduk. Alacağın her ilaç bebek için risk o yüzden bitkisel çaylarla idare edeceksin dedi. Bir de boğaz spreyi verdi. Bir sonra ki kontrolümüz 14 nisan. Hem tekrar hemogramımıza bakılacakmış, hem de şeker yüklemesi yapılacakmış Oradan çıktık aile hekimliğimize gittik. Nst'de sesini dinledi hemşire teyzemiz. Sonra da tetanoz aşımızı vurulduk. Bir dahakini bir yıl sonra vurulacakmışız.Ondan da kurtulduk. Çok şükür bende ağrı sancı hiçbir şey yapmadı.O da bir daha ki dr kontrolünüzde sabahtan gelin testlerinizi bir de biz yapalım dedi. 14ünde çift test olacağız anlayacağınız. Siz nasılsınız kızlar? Keyifler nasıl?
Günaydınnn kızlarİyiyiz çok şükür biz.Dün önce dr.amcamıza gittik. Rutin kontrolümüze. Herşey yolunda çıktı çok şükür. Ultrasonun probunu bam bam tekmeledi oğluşum . Bu arada 600 gr. olmuş. Çok iyi dedi dr.amcamız.Geçmeyen burun akıntımız ve öksürüğümüzü sorduk. Alacağın her ilaç bebek için risk o yüzden bitkisel çaylarla idare edeceksin dedi. Bir de boğaz spreyi verdi. Bir sonra ki kontrolümüz 14 nisan. Hem tekrar hemogramımıza bakılacakmış, hem de şeker yüklemesi yapılacakmış Oradan çıktık aile hekimliğimize gittik. Nst'de sesini dinledi hemşire teyzemiz. Sonra da tetanoz aşımızı vurulduk. Bir dahakini bir yıl sonra vurulacakmışız.Ondan da kurtulduk. Çok şükür bende ağrı sancı hiçbir şey yapmadı.O da bir daha ki dr kontrolünüzde sabahtan gelin testlerinizi bir de biz yapalım dedi. 14ünde çift test olacağız anlayacağınız. Siz nasılsınız kızlar? Keyifler nasıl?
günaydınnnnn
mavicimm maşallah oğlunaa tosun gibi maşalalhh
cnm ben çapa modelini aldım oğluşuma...ben yakından gördüm gayet sağlam kaliteli duruyor.adamlar y.dışına bile ihraç ediyorlar.mdf benim aldığım modelin mobilyası ama daha uygun fiyata suntalemde var.kurşunsuz boyadan yapılma kansorejen madde içermiyor.ben netten araştırdım alan çok memnun birde ben büyüyen beşikten aldım 3 kapılı dolabını aldım birde içime sinerek allah inşlh kulanmayı nasip eder.forumdada belis ile ilgili yazılar vardı kullananlardan hiç olumsuz bir yazı yoktu.tercih sizin.bende bebek odasını belisten almayı düşünüyorum siz hangi modeli tercih ettiniz,ben su anda sadece katalogtan inceleyebiliyorum,ürünleri birebir gördünüz,kalitesi hakkında da bilgi verebilirseniz sevinirim,teşekkürler...
cnm gyilmaz arkadaşımada anlattım tabiki tercih meselesi.saolasınn teyzesiii teşekkür ederizz
canım yaa belisle ilgili aklım çk karıştı benim kalitesi nasıl odanın yani ortamı iyi mi diye mdf mi sunta mı boyası nasıl yapılmış falan.. ben bi modelini beğendim ama netten canlısını görmedim yani bunu alıp 2-3 sene kullancaksam almak istemem satış sonrası destekleri hakkında da ii şeler okumadım.. ya seninde aklını karıştırmak istemem canım yanlış anlama senin söleciklerin önemli o yüzden soruyorum sölüyorum endişelerimi:26:
gözünaydın canım oğlunda tosun gibigenelde bu haftalarda 450 gr 500 gr oluyorlar
tekmelerde atmıştetanoz aşısı için diğeri bir sene sonra demişler bize bir ay sonra dediler senin ikinci çocugun olduğu için mi acaba?
günaydınnnnn
mavicimm maşallah oğlunaa tosun gibi maşalalhh
masallah canım tosun pasa gelıyo he :)
Evet cnm şimdilik öyle. Son aylarda sıcaklardan falan etkilenmezse bildiğin tosun yani
günaydın canım ne yaptın video yükleyebiliyormuymuşsun??
günaydn hanımlar...
cnm ben çapa modelini aldım oğluşuma...ben yakından gördüm gayet sağlam kaliteli duruyor.adamlar y.dışına bile ihraç ediyorlar.mdf benim aldığım modelin mobilyası ama daha uygun fiyata suntalemde var.kurşunsuz boyadan yapılma kansorejen madde içermiyor.ben netten araştırdım alan çok memnun birde ben büyüyen beşikten aldım 3 kapılı dolabını aldım birde içime sinerek allah inşlh kulanmayı nasip eder.forumdada belis ile ilgili yazılar vardı kullananlardan hiç olumsuz bir yazı yoktu.tercih sizin.
cnm gyilmaz arkadaşımada anlattım tabiki tercih meselesi.
çok güzeller prenses güle güle giysin
Evet teyzesi çok şükür iyi gidiyor şimdilik.Allahım nazarladan saklasın paşam o benim tosun paşam))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?