2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oy yerım o pasayı ben:) benımkı nasıl sızce gecen hafta 436 grmdı

Gayet iyi cnm. Daha ne olsun. Allahım nazarlardan saklasın prensesimizi.Zaten şimdiden hiçbir şey belli olmuyor ki cnm. Benim ilk oğlumda hep böyle öndeydi. Dr.5 kiloya yakın gelecek herhalde bu diyordu. Son aylar kilo alımı durdu.3550 gr doğdu. Sağlıkları yerinde olsunda kilo hiç önemli değil

günaydın canım hoşgeldinn :)

şeker yüklemesi 24-28. haftlar arası yapılıyo sen yaptırabilirsin yani.. tetanoz aşısı da bi 18- 20 de bide 24-26 arasında yapılıyo canım..

günaydın canlarrr. bugünlerde misafirimiz var pek ilgilenemiyoruz burayla. kendinize cici bakın. öptükkk.

Günaydınlarrrr kızımın teyzeleri,yaa bu aşı konusu benim de kafama takıldı,özeline gittiğim dk önermedi zaten doğumu özel hastanede yaptıracaksın gerek yok boşuna yaptırma dedi seneye bebeğin doğunca beraber aşı olursunuz dedi,biraz da korkumdan dolayı işime geldi,acaba yaptırsam mı derken bebekcim 24 haftalık oldu napsam bilemedim???

hepinize günaydın güzel hamişler ben yeni kalktım, kahvaltı yaptım. topikte sayfalar epey ilerlemiş.. maşallah

maşallah, kuvvetli bi oğlan ocak bu annesiii

tabi özellerde risk faktörü daha az, ama yok değil. aşı da tedbiren.. benim doktorum da kesinlikle falan demedi. ama yönlendirdi ve sonra yaptırdın mı diye sordu.. inş bi şeycikler olmaz.. 20. haftada yapılıyormuş ilk doz, benim sağlık ocağı 24e gün verdi. doktoruma sordum. 5. aydan itibaren yapılabilir. haftanın çok çok önemi yok dedi.

Uzun zamandır giremiyordum ama şuan çok ihtiyacım var yazışmaya bana lütfen yazın.
Cumartesi kontrolüm vardı ve bebeğimin dudağında yarık olduğu tespit edildi ilk duyduğumda resmen bitmiştim dünya başıma yıkılmıştı ama allah başka bi sağık problemi vemesin diye kendimi rahatlattım teselli ettim çünki ben üzülünce bebeğimde çok üzülüyor biliyorum neyapacağımıda hiç bimiyorum doğduktan sonra neler yaşayacağız nasıl olacak hiç bilmiyorum ama bildiğim tek bişey var bu yüzden bebeğimden vazgeçmeyeceğim((

canım bende senin gibi uzun süredir yazmayanlardanım ama hergün takip ediyorum burayı yazdıklarını görünce kayıtsız kalamadım ne olur sıkma o tatlı canını ve biricik yavrunu herşey yoluna girer allahın izni ile birazcık sabır biliyorum çok zor inan ki doğum sürecini kadar kafam karışmasın diye ikili testin dışında diğer testleri yaptırmadım ikilide sorun çıkmayınca doktorda mecbur tutmadı zaten sebep ne olursa olsun ben bebeğimden vazgeçemezdim çünkü o yüzden allahın izni ile inşallah herşey yoluna girecek üzme kendini ne olur doğar doğmaz estetik operasyon la düzeltilir biliyorum demesi kolay ama bu günlerde geçeçek allah başka dert keder vermesin bu yaşadığın son acı olur inşallah

canım zor biliyorum ama canını sıkma..
bebişler hemen hissettiriyor..
rabbim dermanı olan dert versin..
ya dermansız dert verseydi...

canım geçmiş olsun muhakkak onun bir tedavisi vardır üzülme.Allah başaka sıkıntı vermesin.. Normal kontroldemi görüldü yoksa renkli ultrasondamı??

günaydın güzel anneler ve bebişleri

sizleri yakından takip ediyorum. ama yazmaya çok da fırsatım olmuyor. biraz canım sıkkın, pazartesi ayrıntılı ultrason yaptırdık.o zaman 22+5günlüktüm. organ gelişimi, anatomisi herşeyi çok normal çıktı. sadece karın çevresi olması gerekenden küçük çıktı. 2hafta sonra tekrar gideceğiz ultrason için. doktor ailesel olabileceğini de söyledi. aslında kaygılandıracak hiçbir şey demedi. Ama ben kaygılı olduğum için araştırdım durdum. ultrason sonucunda böyle bişey çıkanınız var mı aranızda????? diğer tüm gelişimlerinin SAT'a göre uyumlu olduğunu rapora yazdı ve bize de söyledi. boyu 28cm ama kilosu 450gr. doktor normal dedi fakat burda bakıyorum ya da başka yerlrde araştırıyorum. sanki az gibi. ayyyyy kafayı yiycem.

canını sıkma demek yeterli olmuyor çözüm aramak ve nasıl bir yol izleyeceğinizi bilmek çok önemli. dediğiniz gibi allah başka sağlık problemi vermesin. bunu şimdi öğrenmeniz fayda sağlar belki. bu alanda iyi uzmanları araştırmak için zamanınız var. artık bu alanda plastik cerrahi çok gelişmiş durumda. estetik ameliyatlarla sanki hiç böyle bir problem yokmuş gibi bir görünüm sağlanabiliyor. bizim bir yakınımızda var aynı problem. şimdi yaşı 50,2lerde ama taa o zaman ki ameliyatı bile gayet iyi sonuç vermiş.

günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız bakalım.biz kahvaltı yaptık oğlumla hemen geldik bi bakalım diye :)

günaydın güzel anneler ve bebişleri :)

biz daha yeni kafvaltımızı yapcaz önce ilacımızı içcez :)

ama sabah sudan midemiz bulanıyor yada bugun mide bulantım var bana öle geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…