- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.881
oy yerım o pasayı ben:) benımkı nasıl sızce gecen hafta 436 grmdı
maşallahhhh canım benimmm nazar değmesin yavrularımızaaa
Gunaydin kizlar, cok uzun zamandir giremedim intenete, ya da yazamadim cogu zaman.
Umarim beni unutmamissinizdir :)
Kizlar sizden bir ricam olacak, ben Bakude yasiyorum ve burdaki doktorlar beni hiiccc bilgilendirmiyorlar. Ozel hastaneye gitmeme ragmen ben kendi arastirmalarimla doktordan bazi seyleri talep ediyorum.
Kizlar, benim geceleri dilim sisiyor ve nefes almakta cok zorlaniyorum, acaba sekerim mi yukseliyor, seker testi ve ve tetenoz asisi ne zaman yapiliyor, bazilarinin doktoru asiyi 1 ay sonra bir daha yapalim demis, bazilarinin ki de 1 sene....
Beni bu konuda bilgilendirebilirseniz coookkk sevinirim...
Günaydınnn kızlarİyiyiz çok şükür biz.Dün önce dr.amcamıza gittik. Rutin kontrolümüze. Herşey yolunda çıktı çok şükür. Ultrasonun probunu bam bam tekmeledi oğluşum . Bu arada 600 gr. olmuş. Çok iyi dedi dr.amcamız.Geçmeyen burun akıntımız ve öksürüğümüzü sorduk. Alacağın her ilaç bebek için risk o yüzden bitkisel çaylarla idare edeceksin dedi. Bir de boğaz spreyi verdi. Bir sonra ki kontrolümüz 14 nisan. Hem tekrar hemogramımıza bakılacakmış, hem de şeker yüklemesi yapılacakmış Oradan çıktık aile hekimliğimize gittik. Nst'de sesini dinledi hemşire teyzemiz. Sonra da tetanoz aşımızı vurulduk. Bir dahakini bir yıl sonra vurulacakmışız.Ondan da kurtulduk. Çok şükür bende ağrı sancı hiçbir şey yapmadı.O da bir daha ki dr kontrolünüzde sabahtan gelin testlerinizi bir de biz yapalım dedi. 14ünde çift test olacağız anlayacağınız. Siz nasılsınız kızlar? Keyifler nasıl?
Günaydınlarrrr kızımın teyzeleri,yaa bu aşı konusu benim de kafama takıldı,özeline gittiğim dk önermedi zaten doğumu özel hastanede yaptıracaksın gerek yok boşuna yaptırma dedi seneye bebeğin doğunca beraber aşı olursunuz dedi,biraz da korkumdan dolayı işime geldi,acaba yaptırsam mı derken bebekcim 24 haftalık oldu napsam bilemedim???
Uzun zamandır giremiyordum ama şuan çok ihtiyacım var yazışmaya bana lütfen yazın.
Cumartesi kontrolüm vardı ve bebeğimin dudağında yarık olduğu tespit edildi ilk duyduğumda resmen bitmiştim dünya başıma yıkılmıştı ama allah başka bi sağık problemi vemesin diye kendimi rahatlattım teselli ettim çünki ben üzülünce bebeğimde çok üzülüyor biliyorum neyapacağımıda hiç bimiyorum doğduktan sonra neler yaşayacağız nasıl olacak hiç bilmiyorum ama bildiğim tek bişey var bu yüzden bebeğimden vazgeçmeyeceğim((
Uzun zamandır giremiyordum ama şuan çok ihtiyacım var yazışmaya bana lütfen yazın.
Cumartesi kontrolüm vardı ve bebeğimin dudağında yarık olduğu tespit edildi ilk duyduğumda resmen bitmiştim dünya başıma yıkılmıştı ama allah başka bi sağık problemi vemesin diye kendimi rahatlattım teselli ettim çünki ben üzülünce bebeğimde çok üzülüyor biliyorum neyapacağımıda hiç bimiyorum doğduktan sonra neler yaşayacağız nasıl olacak hiç bilmiyorum ama bildiğim tek bişey var bu yüzden bebeğimden vazgeçmeyeceğim((
KiZlar hepinizin yorumunun altinda bebek aciklamasi var bende niye yok ?
mrb canım hoşgeldin.profilinden bebeğinizin tahmini doğum tarihi diye bi yer var oraya yaz otomatik çıkıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?