2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben de 22+1de girdim ayrıntılıya. konuyla ilgili bi bilgim yok. baktıkları unsurlarda, baş çevresi, karın çevresi, ayak uzunluğu birebir haftasıyla uyumlu olmayabilir. benimkinde kimisi birkaç gün önde çıktı, kimisi tam gününde, kimisi birkaç gün geride.. seninkinin karın çevresi ne kadar küçük çıktı?:44: yani birkaç günlük bi farksa, sanırım önemli değildir..

KiZlar hepinizin yorumunun altinda bebek aciklamasi var bende niye yok ?
profilindeki kişisel bilgiler kısmında gebelik çizelgesinin altında, beklenen doğum tarihi diye bi bölüm açılmış, oraya tahmini tarihi yaz, otomatik çıkıyo imzanda

bunları almıstım o cıtcıtlılar suveter elbıse chıcconun malları cok guzel ama battanıye hayal kırıklıgı hepsını e-bebekden almıstım kızlar

Son düzenleme:
günaydın canım hoşgeldinn :)

şeker yüklemesi 24-28. haftlar arası yapılıyo sen yaptırabilirsin yani.. tetanoz aşısı da bi 18- 20 de bide 24-26 arasında yapılıyo canım..

Canim Benim cok tesekkur ederim, umarim burda seker yuklemesi yaparlar. Asimi da oluyum da icim rahatlasin. Ama sanirim ben 1 asi yaptiracam degil mi, bu konuda bir bilgin var mi canim benim, cunku ben 25 haftalikim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…