- 8 Ağustos 2011
- 12.731
- 15.245
- 498
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.901
sizleri yakından takip ediyorum. ama yazmaya çok da fırsatım olmuyor. biraz canım sıkkın, pazartesi ayrıntılı ultrason yaptırdık.o zaman 22+5günlüktüm. organ gelişimi, anatomisi herşeyi çok normal çıktı. sadece karın çevresi olması gerekenden küçük çıktı. 2hafta sonra tekrar gideceğiz ultrason için. doktor ailesel olabileceğini de söyledi. aslında kaygılandıracak hiçbir şey demedi. Ama ben kaygılı olduğum için araştırdım durdum. ultrason sonucunda böyle bişey çıkanınız var mı aranızda????? diğer tüm gelişimlerinin SAT'a göre uyumlu olduğunu rapora yazdı ve bize de söyledi. boyu 28cm ama kilosu 450gr. doktor normal dedi fakat burda bakıyorum ya da başka yerlrde araştırıyorum. sanki az gibi. ayyyyy kafayı yiycem.
profilindeki kişisel bilgiler kısmında gebelik çizelgesinin altında, beklenen doğum tarihi diye bi bölüm açılmış, oraya tahmini tarihi yaz, otomatik çıkıyo imzandaKiZlar hepinizin yorumunun altinda bebek aciklamasi var bende niye yok ?
ben de 22+1de girdim ayrıntılıya. konuyla ilgili bi bilgim yok. baktıkları unsurlarda, baş çevresi, karın çevresi, ayak uzunluğu birebir haftasıyla uyumlu olmayabilir. benimkinde kimisi birkaç gün önde çıktı, kimisi tam gününde, kimisi birkaç gün geride.. seninkinin karın çevresi ne kadar küçük çıktı?:44: yani birkaç günlük bi farksa, sanırım önemli değildir..
sonuçlarım yanımda değil ama 5 persantilin altında olarak ifade edilmişti. inşallah 2hafta sonra ki ultrasonda normal çıkar. benim vücut yapıma göre bel çevrem incedir. bunu doktora söylediğimde ailesel olabilir dedi. bakalım umarım kötü birşey değildir.
Eki Görüntüle 367247 e bebekte indirim var bakmak isteyen arkadaşlara haber vereyim dedim:)
ben bunu beğenmiştim canım fiyatı 9,90 tl hemde kadife fiyatıda çok iyiydi ama maalesef stokta kalmamış
Eki Görüntüle 367261
ben bunu beğenmiştim canım fiyatı 9,90 tl hemde kadife fiyatıda çok iyiydi ama maalesef stokta kalmamış
Eki Görüntüle 367261
günaydın canım hoşgeldinn :)
şeker yüklemesi 24-28. haftlar arası yapılıyo sen yaptırabilirsin yani.. tetanoz aşısı da bi 18- 20 de bide 24-26 arasında yapılıyo canım..
Eki Görüntüle 367291 Eki Görüntüle 367289 Eki Görüntüle 367288 Eki Görüntüle 367292 Eki Görüntüle 367293 bunları almıstım o cıtcıtlılar suveter elbıse chıcconun malları cok guzel ama battanıye hayal kırıklıgı hepsını e-bebekden almıstım kızlar
canım battaniye neden hayal kırıklığı:44:
canım battaniye neden hayal kırıklığı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?