- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.921
Uzun zamandır giremiyordum ama şuan çok ihtiyacım var yazışmaya bana lütfen yazın.
Cumartesi kontrolüm vardı ve bebeğimin dudağında yarık olduğu tespit edildi ilk duyduğumda resmen bitmiştim dünya başıma yıkılmıştı ama allah başka bi sağık problemi vemesin diye kendimi rahatlattım teselli ettim çünki ben üzülünce bebeğimde çok üzülüyor biliyorum neyapacağımıda hiç bimiyorum doğduktan sonra neler yaşayacağız nasıl olacak hiç bilmiyorum ama bildiğim tek bişey var bu yüzden bebeğimden vazgeçmeyeceğim((
Canim benim hiic uzulmeee, yarik dudak bir saglik problemi degil artik, cok kucuk bir operasyanla duzelebiliyor, ayrica dur bakalim daha, bebegin hala gelisimi devam ediyor. Peki sana bilgi verdi mi neden olabilecegi durumlar hakkinda...
Sen icini ferah tut, bunun icin kendini de bebegini de uzme annesiii, bir kac ay sonra goreceksin hic bir seyi kalmayacak bebisinin
kızlar doktor size kalsiyum verdi mi? bana calcimax-D3 yazdı suda eritilip içiyor
kızlar doktor size kalsiyum verdi mi? bana calcimax-D3 yazdı suda eritilip içiyor
Canım çok teşekkür ederim yazdığın için.Evet doktorum bunun hiç bir sebebiin olmadığını söylüyor 1000 de bir görülen bişeymiş ve sebebi belli değilmiş.Her ihtimale karşı amnıosentez yapıldı doktorum hiç bişey çıkmayacak biliyorum ama yapmamız lazım içimizde kalmasın dedi bugün onun sonucu çıkacak merakla onu bekliyorum.Birde tabi bebeğim minicikken narkoz alacak operasyon geçirecek belki emziremeyeceğim bile ama kalıcı bir sağlık sorunu olmasında ben herşeye rağzıyım.Merak ediyorum acaba karında böle gözüküpte giderek kapanan varmı acaba diye gerçi doktoruma sordum kapanmaz diyor ama yinede bir umut işte..
Günaydınlarrrr kızımın teyzeleri,yaa bu aşı konusu benim de kafama takıldı,özeline gittiğim dk önermedi zaten doğumu özel hastanede yaptıracaksın gerek yok boşuna yaptırma dedi seneye bebeğin doğunca beraber aşı olursunuz dedi,biraz da korkumdan dolayı işime geldi,acaba yaptırsam mı derken bebekcim 24 haftalık oldu napsam bilemedim???
Canim benim, simdi daha cok kucuk bebisin, her sey daha farkli gorunuyor, doguma kadar biraz daha kapanir saniyorum. Ama dedigim gibi kucucuk bir operasyonla hic bir sorun kalmayacak. Bebegini belki ilk gunler emziremazsin ama yine de anne sutu verebilirsin. Onemli olan da bebisin anne sutunu almasi zaten.. Icini ferah tut sen,
Bu arada benim yegenime de doktorlar bir cok sey soyledi, abartmiyorum 5 doktor yegenimin down sendromu oldugunu soyledi... Simdi dunya tatlisi ve cok saglikli 8 yasinda yegenim...
Sen sadece icini ferah tut
selam annişler nasılsınız işler yoğun pek giremiyorum ben kaç gündür midem yanıyor benim ateş yutmuş gibiyim resmen
aynı problem bende de oluyor canım. rahim büyüdükçe mideye baskı yapıyor çünkü. sık sık ve az az yemek gerekiyormuş. bende bi de mide asiti sürekli ağzıma geliyor. çok rahatsız edici
İnşallah canım dediğin gibi olur güzel dileklerin içimi ferahlattı allah bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin ömür boyu sağlıklı olsun evet belkide ufak bişeydir bukadar üzüldüğüme bile değmez umarım öle olur allahım verdi bişey bunun yanında iyiliklerinide verir inanıyorum.Bu tür olayları çok duyuyorum bu tür yanlışlıkları.Allah herkezin evladını bağışlasın korusun..
dün aşı vuruldum ,bugun çok fena oldum ateşim çıktı yerimden kalkamadım.kol ağrısı zaten berbat. ateş düşürücü iç dedi doktor, içtim ama hala başım çatlıyornerden vuruldum şu aşıyı ya inşallah bebeğime birşey olmaz
selam annişler nasılsınız işler yoğun pek giremiyorum ben kaç gündür midem yanıyor benim ateş yutmuş gibiyim resmen
merhaba annişler iyisiniz inşallah geceleri başlayan mide yanması beni mahvetti midem kaynıyo sanki sürekli meyve filan atıştırıyorum ama banamısın demiyo
Eki Görüntüle 367439 Eki Görüntüle 367440 Eki Görüntüle 367441
kızımın çeyizi:)) merak edenler olursa ebebekten aldm
Eki Görüntüle 367439 Eki Görüntüle 367440 Eki Görüntüle 367441
kızımın çeyizi:)) merak edenler olursa ebebekten aldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?