2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ee tabii ben bile bunu normal olsa keşke dedim ama olmadı maalesef ilki sezeryan olunca mecburi oluyormuş öncekide miadı geçince sezeryan olmak zorunda kalmıştım allah herkese gönlüne göre versin inşallah

merhaba arkadaslar bı sorum olacak sıze .. ben altıma çiş yapmıs gıbı ıslanıyorum sızde oluyor mu yardımcı olursanız sevınırımmm lutfenn
nasıl yani çok fazla mı geliyor canım dolup taşıyor mu,çok geliyorsa doktorla görüş amniyon sıvısı olmasın aman. Ama avuç ayası kadar birşeyse normaldir.

evet zeynepçiğim bu dönemde oluyor günlük ped kullanacağız :))
günlük ped kullanmak mantar yapabiliyormuş canım en iyisi sık sık çamaşır değiştirmek,pamuklu çamaşır kullanmak.

haklısın ama çalışınca en pratik yöntem bu oluyor maalesef

yani iç camasırım ıslanıyor bıde avuc ayası ne demek ?

o zaman kağıt havlu koy canım ya da pedin pamuklu olsun ne bileyim bir de mantarla uğraşma sonra
bende oyle yapmaya basladım bı defa dr a gırmıstım bana fıtıl verdı kullandım ama yıne oluyor .. amnıyom sıvısı degılmiş... oyle soyledı pek drlara guvenım de yok vallahi kalmadı

evet canım benim 27 temmuz ama 20 si gibi alınacak sezeryan olduğu için ikinci kızım benim inşallah ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olmak zorunda kızları ikiliycez bakalım kısmetse

canım sezeryandan memnun kaldın mı? göbek kalıyormu ağrı sızı ne kadar sürede toparladın kendini?

gayet iyi bitanem bütün gece tekmeliyor senin bebiş nasıl bakalım? senin keyfin?
idare eder desem yerıdır ama bebegım ıyı süt ıcıyorumm yanlızım kocam işte her zamanki gıbı ya ben sana abla desem olur da.. sanki saygısızlık yapmıs gıbı hısedıyorum kendımı yasın benden baya buyuktu bıldıgım kadarıylaaa

:) Yaşım 33 ama hiç sorun değil cnm,kendini nasıl rahat hissedersen öyle hitap et....

canım sezeryandan memnun kaldın mı? göbek kalıyormu ağrı sızı ne kadar sürede toparladın kendini?

canım ben zaten çok kilolu doğum yaptım ve veremedim sonra kilolarımı 30 kilo almıştım ilk hamileliğimde hepsi kaldı desem yeridir yani göbek kaldımı sorusuna çooooook diyeceğim normalde olsa kalacaktı bunda allaha şükür henüz hiç kilo almadım daha alacak yerim kalmadı sanırım ama toparlanma konusu ise hiç birşey anlamadım 1 gün yattım desem yeridir hiiiç bir sıkıntımda olmadı allaha şükür hiç de kollamadım kendimi aksine işimde ağır zorlamadı beni yani bazen bakıyorum yazılanlarada ömür boyu yarım kalıyosun filan yok yıllarca sızlıyomuşta bilmem ne yazıyolar milleti de korkutuyolar yok öyle bişey

:) Yaşım 33 ama hiç sorun değil cnm,kendini nasıl rahat hissedersen öyle hitap et....
bebegın her zaaman cok hareketlı oluyor mu abla yanii süreklı hareket edıyor mu :

yaa benı cok korkuttular sezeryan konusunda annem ızın vrmıyor sezeryan olmama .. asla olmaz dıyor .. cok kotu 10 senede gecti dıyor yaramm .. cok sancılı masallahhhkorkttummmmmm

Normal doğumun ardına sezeryan yapmak benim içinde pek akıllıca değil aslında ama bakalım doğum şeklini daha doktorumla konuşmadım.Kilo ve göbek aslında bünyeden bünyeye değişiyor sanırım.Kiminde kilo ve göbek kalıyor kiminde ise kalmıyor...Göbek takıntısı var bende de 2.doğumdan sonra nasıl olacak bakalım göbeğimiz,eşime dedim eğer göbeğim kalırsa operasyon yaptırırım dedim.Tamam sen bu çocuğu doğurda nasıl operasyon istiyorsan yaptırırz dedi ama bakalım ne olacak..1 yıl içerisinde veremezsem sıkılaştıramazsam düşünüyorum.

valla benim anlattığım gibi ben 1 gün yattım ertesi gün kızım sarılık oldu küveze aldılar bende arkasından tabii ayakta bütün gün bütün gece hiç bişey anlamadım onun üzüntüsünden zaten 2 ay sonrada işe başladım tekrar çok ağır yüklerde kaldırdım yüksek yerlerden de atladım hiç bir şey olmadı ne ağrı ne sızı kişiden kişiye değişir belkide her insanın yapısı farklı ben biraz canımın kıymetinide bilmem yani kollamam kendimi çok öyle ama mecbura kalınca ne yapacaksın çıkması gerek değil mi içerdekinin bir şekilde annen izin versede vermesede olacak yani bu tıbbi bir gereklilikse öyle değil mi

kocamda normal dogum yap kılo mılo kalmıyormus dedi ona cok bozuldum bılıyo musun .. erkekler ıcın zaten normal dogumdakı vajınal genısleme ve kılolar cok onemlı hassas bı konu

Zeynebim evet genelde çok hareketli bazı geçeler sert tekmelerinden uyuyamıyorum desem yeridir..Maşallah diyeyim oğluma ama 9. ayda içimdeki minik canavarı düşünemiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…