- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.981
Normal doğumun ardına sezeryan yapmak benim içinde pek akıllıca değil aslında ama bakalım doğum şeklini daha doktorumla konuşmadım.Kilo ve göbek aslında bünyeden bünyeye değişiyor sanırım.Kiminde kilo ve göbek kalıyor kiminde ise kalmıyor...Göbek takıntısı var bende de 2.doğumdan sonra nasıl olacak bakalım göbeğimiz,eşime dedim eğer göbeğim kalırsa operasyon yaptırırım dedim.Tamam sen bu çocuğu doğurda nasıl operasyon istiyorsan yaptırırz dedi ama bakalım ne olacak..1 yıl içerisinde veremezsem sıkılaştıramazsam düşünüyorum.
hayyy masallahhh paşamaaaaaaaaaaaaaaaaZeynebim evet genelde çok hareketli bazı geçeler sert tekmelerinden uyuyamıyorum desem yeridir..Maşallah diyeyim oğluma ama 9. ayda içimdeki minik canavarı düşünemiyorum:)
önemli olan sağlıklı bir şekilde yavruya ve sağlığımıza kavuşmak ben kilo konusunda çok takıntılı olmadığımdan pek düşünmüyorum o kısmı ama tabii rahatsız olacaksan tabiiki halledersin bir şekilde ama ilk doğumundan bellidir kalıp kalmayacağı göbeğinin
kocamda normal dogum yap kılo mılo kalmıyormus dedi ona cok bozuldum bılıyo musun .. erkekler ıcın zaten normal dogumdakı vajınal genısleme ve kılolar cok onemlı hassas bı konu
hayyy masallahhh paşamaaaaaaaaaaaaaaaa
kilo takıntım çok yok kiloyu veriyorum hamileliklerimde aşırı kilo almıyorum zaten ama göbek kalıyor işte,birde öyle birşey ki gergin bir göbeğe sahip olamayacağız doğumdan sonra çok sıkı bir diyet ve spor programı yapmak lazım onada zaman nasıl olur bilemiyorum...Elbette öncelik bebeklerimizin sağlıklı doğması ama biz kadınlar doğumdan sonrada kilo ve vücut yapımıza dikkat etmeliyiz salmamalıyız kendimizi...
ya canım benım hersey zamanında saglıklı ve en gusel sekılde olsun da. normal sezeryan farketmezzvallaha canım o bünyeyle senin dikkat etmenle alakalı kilo verimi sezeryan veya normal çok farketmiyo ne sezeranlı insanlar var tığ gibi değil mi ? ayrıca sen bozulma öyle eşinin her söylediğine bu dönemler biz hassasız biraz normal konuşmaları bile yanlış anlayabiliriz
vallaha canım o bünyeyle senin dikkat etmenle alakalı kilo verimi sezeryan veya normal çok farketmiyo ne sezeranlı insanlar var tığ gibi değil mi ? ayrıca sen bozulma öyle eşinin her söylediğine bu dönemler biz hassasız biraz normal konuşmaları bile yanlış anlayabiliriz
hamişdaşlarım benim çok uykum geldi yatayım bari size ve bebişlere allah rahatlık versin
anladım ablacıgımm bılmıyorum kafam cok karısık aslında benım bu aralar bayagı bı sorunum var .. belkı yasımla belkı hamılelıgımle belkıde burcumla(ikizler) alakalıdır .. herseyı kafamda o kadar büyütüyorum ki .. maddi manevii herseyı kafama takıyorum durup dururken bı aglamaya başlıyorum kkii görsen cenaze var sanarsınn ... bacaklarım ve belimin agrısından gecelerı uyuyamıyorumm ..kıyamam yaaa Zeynep çok hassas ve kırılgan yaşıylada alakalı aslında....yıllar geçtikçe takmazsın sende bebeğim erkeklerin her dediğini :) Sen dirayetli bir kıza benziyorsun eminim kilo alsan bile verirsin..ayrıca normal doğumda vajinal genişlemeyi takıntı haline getirdin kuzum farkındamısın sırf bu yüzden yapmak istemiyorsun normal doğum..evet önemli elbette asla önemsiz demiyorum..hatta bu konu senin hassasiyetinse ve ola ki normal doğumda böyle bir genişleme olurda yıllarca keşke sezeryan yapsaydım deyip kendini kötü hissedeceksen bitanem kesinlikle sezeryan yap diyorum ben sana..ki ben normal doğumu savunuyorum çoğu kez...
günaydın kızlar, sonunda güneşli bir gün
günaydın güzel temmuz anneleri ve bebişleri
Herkesee günaydınnn... Keyifli günler olsun inşallah kızlar
günaydın kızlar, sonunda güneşli bir gün
Günaydın annişler ve tatlı bebişleri
Biz İst da hala güneşe hasretiz maalesef
günaydın şekerleeeerben şifayı kaptım heralde, burnum akıyo, gözlerim yanıyo ve başım da ağırıyo :2:
kızlar ben gece pek uyuyamadım nefes almakta zorlandım.bi ara dalmışım o zaman da acaip sesler çıkarmışım eşim çok korkmuş bişey oluyor bana sanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?