2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım aman dikkat et valla iyileşmemiz uzun sürüyor ilaç kullanamadığımızda bol bol c vitamini tüket kivi portakal

saolasın şekerim, akşamdan beri portakala sardım zaten..
birazdan nane limon kaynatıcam.. aman siz kendinize dikkat edin

cena cım bu arada bende cumartesi kızımı görmeye gidiyorum bakalım mustafa beye gideceğim inşallah memnun kalırız

inş çok güzel geçecek. uzun süren bi işlem ya.. böyle film gibi keyifli oluyo
bu arada buba kendi doktoruna geri döndü, memnun kalmamış başak hanım ve hastaneden

sen doğum fiyatlarını konuştun mu şekerim?:44:

Merhaba arkadaşlar hepinizin gayet iyi olmasına sevindim:) Benimde bugün amnıosentez sonucum çıkacak merakla onu bekliyorum dualarınızı esirgemeyin benden ve oğluşumdan :)

kızlar ben gece pek uyuyamadım nefes almakta zorlandım.bi ara dalmışım o zaman da acaip sesler çıkarmışım eşim çok korkmuş bişey oluyor bana sanmış

Geçmiş olsun cnm hastalık berbat birşey ya. İlaçta kullanamıyoruz. Dikkat et kendine ve bebişine. Ben hala toplanamadım baksana...

Merhaba arkadaşlar hepinizin gayet iyi olmasına sevindim:) Benimde bugün amnıosentez sonucum çıkacak merakla onu bekliyorum dualarınızı esirgemeyin benden ve oğluşumdan :)

Biz de sizin iyi haberlerinizi bekliyoruz cnm. İçini ferah tut. Allahın izniyle iyi çıkacak sonuçlarınız. Dualarım sizinle

Cnm çok geçmiş olsun. Ben 3 hafta oldu atlatamadım hala.Uyumayı özledim resmen...

saol canım.. ben de gece kaç kere uyandım bilmiyorum, sabaha karşı bi uyandım bi daha da uyuyamadım. iki saat oturdum salonda hapşıra hapşıra.. :2: saolsun eşim sabah kahvaltı hazırladı, ama iyi de bi fırçaladı, üzerini açıyorsun gece, ince giyiyosun diye..

Biz de sizin iyi haberlerinizi bekliyoruz cnm. İçini ferah tut. Allahın izniyle iyi çıkacak sonuçlarınız. Dualarım sizinle

İnşallah canım çok teşekkür ederim.O güzel haberi alır almaz hemen yazacağım sizlere.
Buarad dün bugüne göre daha kötüydüm yazamadım bende tetenoz aşısı olmadım bu olaylar çıkınca gözüm hiç bişeyi görmedi daha vaktim varmı ki acaba 23 haftalık olacağım c.tesi yada yaptırmasam bişey olurmu ki acaba kızlar?

Evet cnm gelir gelmez paylaş bizimle. Bildiği kadarı ile 18-22 hafta arası diyorlar cnm ama ben de 22+2 de oldum. Ancak çıkabildim şirketten. Geç kaldım mı aslında haftaya daha rahat gelebilirdim dedim. Çok önemli değil haftaya da gelebilirdin dedi Bu tamamen sana kalmış birşey cnm ama bence yaptır. Ne olur ne olmaz. Sonrasın da keşke diyeceğimiz hiçbir şey bırakmayalım da biz. Gerisi Allaha emanet zaten.

:) Benim eşimle annem de öyle cnm. İncecik giyiniyorsun, zibidi gibi geziyorsun. Hastalığa davetiye çıkarıyorsun diyolar. Ama kalın giyinemiyorum ki zaten sıcağı sevmem bir de hamilelik sıcak basınca bunalıma giriyorum resmen. Anlamıyorlar ki bizi. Salıdan beri bitki çaylarına verdim kendimi. Dr. onlarla atlatacaksın çaren yok dedi. İçim dışıma çıktı. Bana mısın demiyor daha. Sen de daha başındayken bol bol c vitamini ve bitki çayı iç cnm. İnşallah tamamen yakalanmadan atlatırsın.

bankem canım ne oldu sana bitanem
iyi misin merak ettim şimdi ben seni

bitanem çok şükür iyiyim ama azıcık uykusuzum onuda öğleden sonra hallederim diye düşünüyorum:)))

canım güzel, hayırlı haberlerle gel inşallah.Senin ve oğlun için bol bol dua edicem .

Geçmiş olsun cnm hastalık berbat birşey ya. İlaçta kullanamıyoruz. Dikkat et kendine ve bebişine. Ben hala toplanamadım baksana...

ay evet cnm bebek diyaframa baskı yapıyormuş galiba nefes almakta zorluk çekilebilirmiş.Herşey bebeklerimiz için. Sizde umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.

tünaydınnnnnnnnnnnnn şekerlerr keyifler nasıl ? burda hava yağmurlu ve kapalıı içim daraldı valla

merhaba kızlar nasılsınız napıosunuz bebişler nasıl

Slm kızlar. İzmir şimdilik güneşli.Öğle yemeğini de yedikten sonra gözlerimi açmak için çaba sarfediyorum resmen. Çokkk uykum varr çok. Siz nasılsınız?

5. aydan itibaren yapılıyormuş aşı. benim sağlık ocağı 24te gel dedi.. önümüzdeki hafta gidicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…