- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.021
Eki Görüntüle 368116
kızlar ana kucagımız nasıll ben cok begendim anneannemiz ve dedemiz almışş oğluşumaaa
Eki Görüntüle 368116
kızlar ana kucagımız nasıll ben cok begendim anneannemiz ve dedemiz almışş oğluşumaaa
Eki Görüntüle 368116
Canlarım biraz önce sonucumu aldım hiç bir sorun yokmuş gayet sağlıklıymış oğluşumm.Birtek dudak yarığı var onunda çözümü var zaten allah çaresiz dertler vermesin deyip şükrediyorum doğunca bi ameliyat geçirecek üzücü olacak ama neyapalım iyileşsinde ben üzülmeye razıyım allah hepinizin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şekerlerr:)
Eki Görüntüle 368116
Canlarım biraz önce sonucumu aldım hiç bir sorun yokmuş gayet sağlıklıymış oğluşumm.Birtek dudak yarığı var onunda çözümü var zaten allah çaresiz dertler vermesin deyip şükrediyorum doğunca bi ameliyat geçirecek üzücü olacak ama neyapalım iyileşsinde ben üzülmeye razıyım allah hepinizin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şekerlerr:)
evet canım ben de içiyorum. bacağımda yürürken kasılma oluyordu. hergün peynir yiyorum ve 2 bardak süt içiyorum yetmiyor demek ki. doktorum kasılmalar kalsiyum eksikliği dedi. oturduğum yerden ayağa kalkınca zorlanıyordum bir kaç adım. şimdi iyiyim çok şükür.kızlar doktor size kalsiyum verdi mi? bana calcimax-D3 yazdı suda eritilip içiyor
portakal suyuyla iç derim. ben de içemiyodum öyle içiyorum.banada verdi dr.birde magnezyum verdi ama ikisinide içmek bana işkence.hiç sevmiyorum suda eritilen takviyeleri
yani iç camasırım ıslanıyor bıde avuc ayası ne demek ?
anladım canım geçmiş olsunevet canım ben de içiyorum. bacağımda yürürken kasılma oluyordu. hergün peynir yiyorum ve 2 bardak süt içiyorum yetmiyor demek ki. doktorum kasılmalar kalsiyum eksikliği dedi. oturduğum yerden ayağa kalkınca zorlanıyordum bir kaç adım. şimdi iyiyim çok şükür.
anladım canım geçmiş olsunevet canım ben de içiyorum. bacağımda yürürken kasılma oluyordu. hergün peynir yiyorum ve 2 bardak süt içiyorum yetmiyor demek ki. doktorum kasılmalar kalsiyum eksikliği dedi. oturduğum yerden ayağa kalkınca zorlanıyordum bir kaç adım. şimdi iyiyim çok şükür.
evet canım benim de sürekli burnum kanıyor kan pıhtıları oluyor burnumda gece uyanıyorum nefes almamı zorlaştırıyor. doktor normal olduğunu söyledi hamilelikte oluyormuş. diş eti kanaması da normal ama bende o yok.iyi akşamlaaaarrr. herkese merhaba. bugü sessiz sanki forum. yeni geldim ben de eve. herkes girer sanırım bır-ıkı saate. ben de o arada bır sey sorayım. aranızda benım gıbı burun kanaması ve dıs etı kanaması yasayan var mı? bı de bas donmesı? fecı durumdayım da. aklıma kotu kotu seyler gelıyor. hastalık hastalıgı var zaten. ıyıce çogalmasından korkuyorum.
evet canım benim de sürekli burnum kanıyor kan pıhtıları oluyor burnumda gece uyanıyorum nefes almamı zorlaştırıyor. doktor normal olduğunu söyledi hamilelikte oluyormuş. diş eti kanaması da normal ama bende o yok.
baş dönmesi konusunda da, kan değerine baktırdın mı eğer kanın düşükse kan hapı içmen gerekli. çünkü bebek bizden kan alıyor,vücudumuzda kan eksikliği olmaması lazım. kansızlık baş dönmesi yapabilir. eğer kansızlığın yoksa, kan basıncından dolayı gene başın dönebilir, kan basıncımız fazlalaştığı için burnumuz kanıyor zaten.
ama sen mutlaka kanına baktır. sağlık ocağında ücretsiz bakıyorlar. benim kanım normalde 13tü hamileliğimin başında. doktor kan hapı verdi nasılsa düşecek diye. dün ölçtürdüm kanım 11e inmiş, kan hapı içtiğim halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?