2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar.ben çok sık giremıyorum.umarım herkes ıyıdır.ayrıntılı ultrason çektirdik bi problem yokmuş her sey yolunda.az kaldı doğuma şaka maka yolun yarısını geçtik.

Canlarım biraz önce sonucumu aldım hiç bir sorun yokmuş gayet sağlıklıymış oğluşumm.Birtek dudak yarığı var onunda çözümü var zaten allah çaresiz dertler vermesin deyip şükrediyorum doğunca bi ameliyat geçirecek üzücü olacak ama neyapalım iyileşsinde ben üzülmeye razıyım allah hepinizin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şekerlerr:)

gerçekten güzel haber önemli olan sağlıklı olması estetik her şekilde düzelir gözünüz aydın..

Gözünaydın cnm. Çok sevindim.Tek sorunu o olsun inşallah bebişimizin. Allah başka sıkıntılar vermesi. O hallolur allahın izniyle :))

kızlar doktor size kalsiyum verdi mi? bana calcimax-D3 yazdı suda eritilip içiyor
evet canım ben de içiyorum. bacağımda yürürken kasılma oluyordu. hergün peynir yiyorum ve 2 bardak süt içiyorum yetmiyor demek ki. doktorum kasılmalar kalsiyum eksikliği dedi. oturduğum yerden ayağa kalkınca zorlanıyordum bir kaç adım. şimdi iyiyim çok şükür.

Son düzenleme:
anladım canım geçmiş olsun

iyi akşamlaaaarrr. herkese merhaba. bugü sessiz sanki forum. yeni geldim ben de eve. herkes girer sanırım bır-ıkı saate. ben de o arada bır sey sorayım. aranızda benım gıbı burun kanaması ve dıs etı kanaması yasayan var mı? bı de bas donmesı? fecı durumdayım da. aklıma kotu kotu seyler gelıyor. hastalık hastalıgı var zaten. ıyıce çogalmasından korkuyorum.

anladım canım geçmiş olsun

iyi akşamlaaaarrr. herkese merhaba. bugü sessiz sanki forum. yeni geldim ben de eve. herkes girer sanırım bır-ıkı saate. ben de o arada bır sey sorayım. aranızda benım gıbı burun kanaması ve dıs etı kanaması yasayan var mı? bı de bas donmesı? fecı durumdayım da. aklıma kotu kotu seyler gelıyor. hastalık hastalıgı var zaten. ıyıce çogalmasından korkuyorum.

evet canım benim de sürekli burnum kanıyor kan pıhtıları oluyor burnumda gece uyanıyorum nefes almamı zorlaştırıyor. doktor normal olduğunu söyledi hamilelikte oluyormuş. diş eti kanaması da normal ama bende o yok.
baş dönmesi konusunda da, kan değerine baktırdın mı eğer kanın düşükse kan hapı içmen gerekli. çünkü bebek bizden kan alıyor,vücudumuzda kan eksikliği olmaması lazım. kansızlık baş dönmesi yapabilir. eğer kansızlığın yoksa, kan basıncından dolayı gene başın dönebilir, kan basıncımız fazlalaştığı için burnumuz kanıyor zaten.
ama sen mutlaka kanına baktır. sağlık ocağında ücretsiz bakıyorlar. benim kanım normalde 13tü hamileliğimin başında. doktor kan hapı verdi nasılsa düşecek diye. dün ölçtürdüm kanım 11e inmiş, kan hapı içtiğim halde

selam kızlar. bugün aşımı da vurdurdum. hiç sıkıntı yok, ağrı falan. burda görünce, korkmuştum açıkçası ama şimdi rahatladım cumartesi günü şeker testim var, 12 saat aç olmam gerekiyormuş. nasıl olcak bilmiyom aranızda yaptıran var mı, şekerli su içip uzun süre hastanede beklemek gerekiyomuş sanırım:44:

hadı yaaa. cuartesı baktırayım ben de degerlerıme o halde. ben demır hapı alıyorum ama belkı de yeterlı gelmıyordur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…