- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.041
selam kızlar. bugün aşımı da vurdurdum. hiç sıkıntı yok, ağrı falan. burda görünce, korkmuştum açıkçasıama şimdi rahatladım cumartesi günü şeker testim var, 12 saat aç olmam gerekiyormuş. nasıl olcak bilmiyom aranızda yaptıran var mı, şekerli su içip uzun süre hastanede beklemek gerekiyomuş sanırım:44:
selam kızlar.ben çok sık giremıyorum.umarım herkes ıyıdır.ayrıntılı ultrason çektirdik bi problem yokmuş her sey yolunda.az kaldı doğuma şaka maka yolun yarısını geçtik.
Canlarım biraz önce sonucumu aldım hiç bir sorun yokmuş gayet sağlıklıymış oğluşumm.Birtek dudak yarığı var onunda çözümü var zaten allah çaresiz dertler vermesin deyip şükrediyorum doğunca bi ameliyat geçirecek üzücü olacak ama neyapalım iyileşsinde ben üzülmeye razıyım allah hepinizin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şekerlerr:)
selam kızlar. bugün aşımı da vurdurdum. hiç sıkıntı yok, ağrı falan. burda görünce, korkmuştum açıkçasıama şimdi rahatladım cumartesi günü şeker testim var, 12 saat aç olmam gerekiyormuş. nasıl olcak bilmiyom aranızda yaptıran var mı, şekerli su içip uzun süre hastanede beklemek gerekiyomuş sanırım:44:
merhabalar herkeze
nasılsınızzzzzzzz
merhaba ben geldım canım eger burdaysan konusabılırızzzkimsecikler yok bugün sanırım topik cok sessiz:-(
merhaba ben geldım canım eger burdaysan konusabılırızzz
slm kızlar nasılsınız?
slm anneler nasılsınızzzzzzz hamılelıgnız nasıl gıdıyorrrrrrrrrrr?
şükürler olsun ıyıyız doguma kadar sabırsızlıktan catlamak uzereyım bugun eminönüne gıttım :) bebek arabası bakmayaslm anneler nasılsınızzzzzzz hamılelıgnız nasıl gıdıyorrrrrrrrrrr?
tsk ederım canım ıyıyım ya sen nasılsınnnn .. sen kac haftalık hamılesın anlat bakalımmmhoş geldiniz canım nasılsın oğlusun nasıl
ıyıyız nımetcım sen nasılsın kızın nasılslm kızlar nasılsınız?
şükürler olsun ıyıyız doguma kadar sabırsızlıktan catlamak uzereyım bugun eminönüne gıttım :) bebek arabası bakmaya
tsk ederım canım ıyıyım ya sen nasılsınnnn .. sen kac haftalık hamılesın anlat bakalımmm
23.haftam bıtcek kızlar..pazartesı 24 gırıyorum...ve doktora gıdıcem seker falan bakılcakkk....COK ALINGAN OLDUM YAA HERSEYE KIZIOR UZULUYOR TAKIOR BI TUAFIM YANI..RUYALAR GORUYORUM TURLU TURLU SACMASAPAN...HAMILELIKLE ALAKALI GALIBAA...NESE BEN BEBISIN ARABASINI FALAN ALDIM SIMDIDE BESIK BAKIORUM HAYIRLISI..
neden erken gelecek canım bı sorun mu var eger anlatmak ıstersen dınlerımmm dogrusu merak ettimmmmcanım benim bizde çalışıyoruz suan işyerindeyim canım 20+5 günlük hamileyim
benim bebişim erken gelecek canım hazırlıklar için yeni yeni başlıyorum başalarda hamileliğimde b,i sorun yoktu
sonraları başladı ama şimdi şükür alıştırdım kendimi herşeye iyiyiz şekerim senin hazılıklar nasıl gidiyor
bende canım bazen sacma sapan ruyalar goruyorum yok gogsumden kanlar akıyor yok bebegım kucucuk doguyor falan23.haftam bıtcek kızlar..pazartesı 24 gırıyorum...ve doktora gıdıcem seker falan bakılcakkk....COK ALINGAN OLDUM YAA HERSEYE KIZIOR UZULUYOR TAKIOR BI TUAFIM YANI..RUYALAR GORUYORUM TURLU TURLU SACMASAPAN...HAMILELIKLE ALAKALI GALIBAA...NESE BEN BEBISIN ARABASINI FALAN ALDIM SIMDIDE BESIK BAKIORUM HAYIRLISI..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?