2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet. ben de haftaya yaptırıcam ınsallah. ama bana 12 saat aclık gerekıyor demedıler. sadece sabah ac karnına gel dedıler o kadar. 50 gr glıkoz alıyorsun eczaneden. once ac karnına kan alıcaklar. sonra glıkozlu suyu ıcıp 1 saat sonra bı daha alıcaklar sanırım

canım cok sevındım senın adına. yarık nasıl duzelıcekmıs ne kadar surecekmıs amelıyat? doktor falan arastırmak lazım sanırım

yok canım 1 saat bekleyeceksin hastanede. kan alacaklar sonra şekerli suyu içtikten 1 saat sonra yeniden kan alacaklar. o kadar. ben yaptırmadım ama yaptıracağım.
aşı benim ilk gün ağrımamıştı 2. gün başladı,3 gündür sürünüyorum, inşallah sende olmaz

slm anneler nasılsınızzzzzzz hamılelıgnız nasıl gıdıyorrrrrrrrrrr?
şükürler olsun ıyıyız doguma kadar sabırsızlıktan catlamak uzereyım bugun eminönüne gıttım :) bebek arabası bakmaya
hoş geldiniz canım nasılsın oğlusun nasıl
tsk ederım canım ıyıyım ya sen nasılsınnnn .. sen kac haftalık hamılesın anlat bakalımmm

canım benim bizde çalışıyoruz suan işyerindeyim canım 20+5 günlük hamileyim
benim bebişim erken gelecek canım hazırlıklar için yeni yeni başlıyorum başalarda hamileliğimde b,i sorun yoktu

sonraları başladı ama şimdi şükür alıştırdım kendimi herşeye iyiyiz şekerim senin hazılıklar nasıl gidiyor

23.haftam bıtcek kızlar..pazartesı 24 gırıyorum...ve doktora gıdıcem seker falan bakılcakkk....COK ALINGAN OLDUM YAA HERSEYE KIZIOR UZULUYOR TAKIOR BI TUAFIM YANI..RUYALAR GORUYORUM TURLU TURLU SACMASAPAN...HAMILELIKLE ALAKALI GALIBAA...NESE BEN BEBISIN ARABASINI FALAN ALDIM SIMDIDE BESIK BAKIORUM HAYIRLISI..

canım hamilelite inanın hormonlarıda duygularıda karmakarışık bende öyleyin bazen geliyor daralıyorum mutsusuz oluyorum
bi bakıyorum bende mutlusu yok gibi tamamen hormonlarımızda alakalı

neden erken gelecek canım bı sorun mu var eger anlatmak ıstersen dınlerımmm dogrusu merak ettimmmm

bende canım bazen sacma sapan ruyalar goruyorum yok gogsumden kanlar akıyor yok bebegım kucucuk doguyor falan hamılelık psıkolojisi .. bebek arabasını hangı marka ve ne kadara aldın sorması ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…