- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.061
demir58 canım bebiş niye erken geliyor sorun ne?
of kızlar ya yarın eşim antepe gidecek illa sen de gel diye tutturdu.mecburen ben de gideceğim. kısmetse pazar döneceğiz. hiç gitmek istemiyorum.eşimin ailesi falan aman yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cok begendımm masallah valla gule gule kullanın cnm
çok guzelmiş güzel günlerde kullan canım
Cnm allah güle oynaya kullanmayı nasip etsin inşallah bebişinee. Çok güzell :)
çok güzelmiş konforlu görünüyor iyi günlerde kullanın
çokkkkkkk güzelmiş çok hoşuma gitti gülle gülle kullansın bebeşin canım
hayatımm ya cok uzuldum pekı bunu nasıl farkettinnnn .. yani bebegın eşinin buyuk oldugunu ..? sancın falan mı oldu ?canım bebeğin eşi çok büyük suan esin buyukluğu 9 aylık anne gibi doktorum dediki
30 haftaya kadar dayanabilir se alabiliriz hazırlıklı ol dedi kilo olarak çok küçük doğar dedi
ama toparlanır dedi Eşe müdahale edemiyorlarmış ve daha da büyüyecekmiş bana ve bebeğede zarar
verebilir mis o yğzden canım erken gelecek Rabbimden umut kesilmez umutla sabırla bekliyorum ve
hepimiz için dua ediyorum
kızz ne aldın ki mıllet bu kadar beğendi?cok saolun kızlrrr hayırlısıyla inş onun içindede görürüm yavrumu hepimiz inş saglıklı bi seklde alırız cocuklarımızı kucaklarımza
ne kadara aldın canım ?Canım hamılelık psıkılojı demekkı....hormanlar etkılıo cıdden...kraftın roxy traver sıstem...........kırmızıı..renk
kızz ne aldın ki mıllet bu kadar beğendi?ne kadara aldın canım ?
olsun balım ya nee yapacaksın hastayım numaralarına yat ayy sancım vr falan deeee
ayyy cok guselmıs fıyonklu falan bızde bugun oglua bak neler aldıkEki Görüntüle 368569
ya anakucagı ıcıne bebısı koyup tasıdıgımız sey degıl mi? ben almıcam ondan yaaa.. bebek arabası alcam sadece olur muay canım benm cok güzel şeyler saglıkla gıydırmeyi nasip etsin allahım ayy bende heveslendim bende cekmek istiorum aldıklarımın resminiana kucagı benmde cok hosuma gtti nerdeyse buyugunu bulsam kendime alcam dermişim hahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?