- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.081
ya anakucagı ıcıne bebısı koyup tasıdıgımız sey degıl mi? ben almıcam ondan yaaa.. bebek arabası alcam sadece olur mu
haaaaaaaa anladım sekerımmmmmmmmmmmcanım senn dediin puset :)))) bende arabasını almadım henüz puset aldım ama ana kucagı o degil bi kça sayfa geride paylaştım bi bakk istersen :) ewde yannda oturrken falan bebişi içine koyup sallıosun küçük beşik diorm ben ona
canım böbrek ağrısı ben de de vardı 2 vgün sürdü şu an şükür iyiyim.geçmiş olsun canım. üşütme sakın
dükkanı ben açıyım barigünaydın kızlaaar
gunaydın kızlarrr
günaydınnnnnnnn
gunaydın kızlarrr
günaydınnnnnnnn
Günaydın kızlar. Hepimize hayırlı cumalar... İzmir yine güneşli. Bahar geliyorrr artıkkk, kuşlar cikcik çokkk güzel ya...
gunaydın kızlarrr
günaydınnnnnnnn
gününüz aydın, cumanız mübarek olsun güzeller
Günaydın kızlar. Hepimize hayırlı cumalar... İzmir yine güneşli. Bahar geliyorrr artıkkk, kuşlar cikcik çokkk güzel ya...
herkese günaydınnn... ne zamandır yazamıyordum.. umarım herkesler iyidir.. bugün sonunda güneşli bir havaya uyandım çok mutluyumçok güzel ciciler alınmış bakıyorum.. ben daaha 3-5 parça çıtçıtlı badi dışında hiç bişey almadım yaa, sizzleri gördükçe hevesleniyorum. ama eşim daha erken diye aldırmıyor sinir oluyorumm. yarın tsh ölçtürmeye gidicem gitmişken bebişi de görcez ne güzel. bakalım ne kadar büyümüş.. keşke her gün gitsek görsek ya, çok özlüyorum ben oğluşumu...
herkese günaydınnn... ne zamandır yazamıyordum.. umarım herkesler iyidir.. bugün sonunda güneşli bir havaya uyandım çok mutluyumçok güzel ciciler alınmış bakıyorum.. ben daaha 3-5 parça çıtçıtlı badi dışında hiç bişey almadım yaa, sizzleri gördükçe hevesleniyorum. ama eşim daha erken diye aldırmıyor sinir oluyorumm. yarın tsh ölçtürmeye gidicem gitmişken bebişi de görcez ne güzel. bakalım ne kadar büyümüş.. keşke her gün gitsek görsek ya, çok özlüyorum ben oğluşumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?