2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ya anakucagı ıcıne bebısı koyup tasıdıgımız sey degıl mi? ben almıcam ondan yaaa.. bebek arabası alcam sadece olur mu

canım senn dediin puset :)))) bende arabasını almadım henüz puset aldım ama ana kucagı o degil bi kça sayfa geride paylaştım bi bakk istersen :) ewde yannda oturrken falan bebişi içine koyup sallıosun küçük beşik diorm ben ona

iyi geceler kızlar nasılsınız sizi takip edemiyorum pek buara umarım herkes iyidir..ben yarın dr a gidicem bakalım miniğim nasıl büyümüşmü 1 ay oldu özledim inşallah herşey yolundadır
pusete bayıldım buarada güle güle kullanın

herkese günaydınnn... ne zamandır yazamıyordum.. umarım herkesler iyidir.. bugün sonunda güneşli bir havaya uyandım çok mutluyum çok güzel ciciler alınmış bakıyorum.. ben daaha 3-5 parça çıtçıtlı badi dışında hiç bişey almadım yaa, sizzleri gördükçe hevesleniyorum. ama eşim daha erken diye aldırmıyor sinir oluyorumm. yarın tsh ölçtürmeye gidicem gitmişken bebişi de görcez ne güzel. bakalım ne kadar büyümüş.. keşke her gün gitsek görsek ya, çok özlüyorum ben oğluşumu...

dükkanı ben açıyım bari günaydın kızlaaar

gunaydın kızlarrr

günaydınnnnnnnn

gününüz aydın, cumanız mübarek olsun güzeller

Günaydın kızlar. Hepimize hayırlı cumalar... İzmir yine güneşli. Bahar geliyorrr artıkkk, kuşlar cikcik çokkk güzel ya...

günaydın canlar.. hayırlı cumalar.

Günaydınnn Canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…