- 25 Eylül 2011
- 114
- 0
- 116
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.101
Sevgili anneler biraz kullandığımız haplardan konuşalım mı?Ben çok ilaç alıyomuşum gibi geliyo ama yine de bebeğim için almam gerektiğini güşünüyorum.Benim ilaçlarım şu şekilde,
Sabah ilaçlarım 4 günde 1 değişiyor,her akşam da elevit içiyorum, yani şöyle
1.gün : sabah-calsiyum , akşam-elevit
2.gün : sabah-demir hapı, akşam-elevit
3.gün : sabah-magnezyum, akşam-elevit
4.gün : sabah-omega balık, akşam-elevit
sonra yine başa dönüyoruz 1. güne yani.
Sizler hangi ilaçları nasıl kullanıyorsunuz,bunların dışında aldığınız ilaç var mı annişler...
Canım ben bir ilaç alıyorum. günde 1 kere.İçeriğinde demir+b12+folik asit var.hepsi bir yerde yani....
Anladım canım,ben çok mu alıyorum o zaman bilemedim ki, ama doktoruma da çok güveniyorum zaten günde 2 ilaç almış oluyorum bende ama bakalım diğer anneler nasıl ilaç kullanıyorlar...
elbette bakalım ... bana da dr yazdı bu ilacı çünkü diğer demir hapını bünyem kaldırmadı, çok mide yanmam oluyordu.bu ilaçta olmadı sanırım midede değil, bağırsakta çözülüyormuş
Cnm ben sabah evden çıkmadan;
Ferrum Ford İçiyorum yani kan hapı,
Sabah kahvaltıdan sonra Pulse İçiyorum yani omega-3
Yanında da Osteocare içiyorum - içinde kalsiyum, magnezyum, vitamin d3 ve zinc var.
Öğle yemeğinden sonra da Ferrevit Pronatal içiyorum yani multivitamin ve mineral :))
Sanırım şimdilik rekor bende
Ayyy,bence de rekor sendeymiş....Ama bende saydıklarının içeriğindeki hapları kullanıyorum,bi tek kan hapı hariç, kan hapına kaçıncı haftada başladın canım, özel bi sorun mu oldu yoksa başlamamız gereken bir haftası var mı?
ben hiç ilaç kullanmıyorum vitamin vs anlamında. sadece pıhtılaşma problemimden dolayı kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum. onlar haricinde vitaminim filan yok. doktor herşeyin doğalı iyidir alabildiğin kadar doğal yoldan al dedi. her kontrolde de tahlil yaptırıyorum. şimdilik bi eksiklik yok çok şükür takviye ilaç gerektirecek.. bu durumdan çok da memnunum, çünkü ilaç içmeye gıcığım, allahtan aspirin minicik bişey çok zor olmuyo yutmak.. inşallah hiç ilaç kullanmak zorunda kalmam.. afedersiniz öğüresim geliyo biraz büyük olursa
Kan ilacı ve vitamine sanırım daha 12 haftalıkken falan başladım cnm. Aslında herhangi bir sorun yoktu. Kan değerlerim de oldukça iyiydi ama dr.um mutlaka takviye gerekeceğini ne kadar erken başlarsam o kadar iyi olacağını söyledi. O yüzden başladım.
Sevgili anneler biraz kullandığımız haplardan konuşalım mı?Ben çok ilaç alıyomuşum gibi geliyo ama yine de bebeğim için almam gerektiğini güşünüyorum.Benim ilaçlarım şu şekilde,
Sabah ilaçlarım 4 günde 1 değişiyor,her akşam da elevit içiyorum, yani şöyle
1.gün : sabah-calsiyum , akşam-elevit
2.gün : sabah-demir hapı, akşam-elevit
3.gün : sabah-magnezyum, akşam-elevit
4.gün : sabah-omega balık, akşam-elevit
sonra yine başa dönüyoruz 1. güne yani.
Sizler hangi ilaçları nasıl kullanıyorsunuz,bunların dışında aldığınız ilaç var mı annişler...
Canım sen calsiyum magnezyum filan kullanmıyormusun, kasılmaların ya da krampların olmuyor mu ? Bende de kramp filan olmuyor ama ben 4. aydan beri hepsini düzenli kullanıyorum...
Ahh kıyamam canım yaa benimde abim bakude çalışıyordu yeni döndü daha temelli döüş yaptı demek oralarda öle ama doktorum anlatmış tı yurt dışında hiç bukadar ayrıntılı bakılmaz diye doğruymuş meğer.Çoksevindim herşeyin yolunda olmasına ben artık dudak yarığını takmamaya çalışıyorum çünki yapacak bişey yok tabikide bebeğim o benim oun için herşeyi yaparım gecelerce uyumayabilirim yeterki o acı çekmesin ve iyileşsin benim kuzumm.Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin senin kaç haftalık şuan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?