2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bugün şeker yüklemem vardı o normal çıktıda. doktorum dediki tehlike arz etmiyo ama bebeğin böbreğinde çok küçük iki şişlik varmış. erkek çokcuklarında oluyormuş.boyut büyük olsa sorun olabilirmiş..sizede dedimi doktorunuz.

dört kılo cok ıyı canım bende toplamda bes kılo aldım ama bundan sonra daha cok alırım gıbı gelıyor ama onemlı degıl ya onu hıc dusunmuyorum ben

Yok canım bana doktorum öyle bişey demedi,ama benimkisi kız belki ondandır. Kafana takma sakın , bazen ne problemler olduğunu söylüyolar da sağlıklı doğuyo bebişler,belki önümüzdeki haftalarda bile düzelir.

selam anneler Ben gruno-ferro demir hapı ve Calciday-D3 kalsiyum takviyesi kullanıyorum. Bu arada toplamda 7 kilo aldım şimdiye kadar

canım aynı sorun bızde de var sag bobrekde sıslık varmıs ama ben cok arastırdım bu gecen bır durummus evt erkek bebeklerde oluyormus ama benımkı kız ılk duydugumda agladım butun gun sonra esım arastırdı ıcım rahatladı gececek canım

hosgeldın bebegım ... bebısın nasıl ? benımkı 2 gundur o kadar sessız ki tekme yok 2 gundur .. önceden ortalıgı yıkılıyordu

bebısım ıyıdır herhalde bılmıyorum kı esıme baskılarımla yarın dr a gıdecegız ozel dr bulduk bakalım ıyıce bı baktıracagım bebısıme gecen hafta gıtmıstık ama olsun napım yıkar gene ortalıgı annesı bekle

Son düzenleme:
2 gündür hiç hissetmedin mi? bi sırt üstü yatıp dinlemeye çalış. elinle karnına hafif hafif pıtpıt şeklinde vur

esımde her gece tepık duymadan uyumaz oldu dun gece tepık almıo o kucuk pıtpıt yaptı duydu herhalde mınık pıtırcıgım benım hemen tekmeledı babasını kuvvetlı kuvvetlı

sabah kahvaltıdan 1 saat önce ferrum fort, demir hapı
kahvaltıdan sonra elevit
akşam yemeğinden 1 saat sonra cals d3
kan sulandırıcı iğne

bir haftadır da idrar yolları enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum.
bir kere daha kullanmıştım, geçti ama tekrarladı. bu sorunu yaşayan var mı?gece kramplarım var, bunun için de magnezyum sorcam doktoruma.

benım hıc kramp sorunum olmadan dr bana magnezyum verdı yarın kı dr sorayım bende gereksız se kullanmak ıstemıyorum ya cok ıgrenc ıcmesı

Canım bende de oldu idrar yolu enfeksiyonu hatta idrarımın sonunda pembe leke geldi 2 gün,çok korktum çok kötüydü moralim,sonra antibiyotik tedavisiyle 1 haftada geçti,akıntım hala çok oluyo ve rengi biraz değişti yine bu günlerde,ben yine endişelenmeye başladım ama leke filan yok bu sefer çok şükür.Bu arada akıntım için de fitil verdi doktor ama kullanması çok zor ben kullanamadım,şimdi bugünlerde fitili zor da olsa kullanayım diyorum,yani benim de tekrarladı sanırım enfeksiyonum ama korkuyorum test yaptırmaya.Problem olur mu bebekle ilgili diye sorduğumda da doktor çok düşük bi ihtimal enfeksiyonu geçiremezsek haftasından erken doğar dedi,inşallah ikimizde de problem olmaz canım...

Canım bende de oldu idrar yolu enfeksiyonu hatta idrarımın sonunda pembe leke geldi 2 gün,çok korktum çok kötüydü moralim,sonra antibiyotik tedavisiyle 1 haftada geçti,akıntım hala çok oluyo ve rengi biraz değişti yine bu günlerde,ben yine endişelenmeye başladım ama leke filan yok bu sefer çok şükür.Bu arada akıntım için de fitil verdi doktor ama kullanması çok zor ben kullanamadım,şimdi bugünlerde fitili zor da olsa kullanayım diyorum,yani benim de tekrarladı sanırım enfeksiyonum ama korkuyorum test yaptırmaya.Problem olur mu bebekle ilgili diye sorduğumda da doktor çok düşük bi ihtimal enfeksiyonu geçiremezsek haftasından erken doğar dedi,inşallah ikimizde de problem olmaz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…