- 13 Kasım 2011
- 591
- 161
- 83
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.121
slm kızlar nasılsınızz ?
slm kızlar nasılsınızz ?
doktora gitmişim 4 kilo almışım :18:
slm kızlar bugün şeker yüklemem vardı o normal çıktıda. doktorum dediki tehlike arz etmiyo ama bebeğin böbreğinde çok küçük iki şişlik varmış. erkek çokcuklarında oluyormuş.boyut büyük olsa sorun olabilirmiş..sizede dedimi doktorunuz.
slm kızlar bugün şeker yüklemem vardı o normal çıktıda. doktorum dediki tehlike arz etmiyo ama bebeğin böbreğinde çok küçük iki şişlik varmış. erkek çokcuklarında oluyormuş.boyut büyük olsa sorun olabilirmiş..sizede dedimi doktorunuz.
günaydın arkadaslar ve onların biricik kuzuları ? kimse var mıııııı?
hosgeldın bebegım ... bebısın nasıl ? benımkı 2 gundur o kadar sessız kibız varız
hosgeldın bebegım ... bebısın nasıl ? benımkı 2 gundur o kadar sessız kitekme yok 2 gundur .. önceden ortalıgı yıkılıyordu
2 gündür hiç hissetmedin mi? bi sırt üstü yatıp dinlemeye çalış. elinle karnına hafif hafif pıtpıt şeklinde vur
sabah kahvaltıdan 1 saat önce ferrum fort, demir hapı
kahvaltıdan sonra elevit
akşam yemeğinden 1 saat sonra cals d3
kan sulandırıcı iğne
bir haftadır da idrar yolları enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum.
bir kere daha kullanmıştım, geçti ama tekrarladı. bu sorunu yaşayan var mı?gece kramplarım var, bunun için de magnezyum sorcam doktoruma.
kahvaltıdan sonra elevit
kan sulandırıcı iğne
bir kere daha kullanmıştım, geçti ama tekrarladı. bu sorunu yaşayan var mı?gece kramplarım var, bunun için de magnezyum sorcam doktoruma.
kahvaltıdan sonra elevit
kan sulandırıcı iğne
günaydın arkadaslar ve onların biricik kuzuları ? kimse var mıııııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?