- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.805
- 598
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.141
Toplamda mı 4 kilo aldın canım,bende geçen hafta gittiğimde toplamda 4 kilo almıştım,bence çok iyi umarım böyle gideriz.Sen kaç kiloyla başlamıştın canım?
50 ydim ya doktor kızdı bende anlamadım 57 dedi 3 de fazla tartıyordu tartı ben 54 kiloyum bence çok normal 20+3 üm
secret51 nerelerdesin canım görünmüyosun yoksa ben mi denk gelmedim...Yanlış hatırlamıyorsam seninle bi kilo takibi yapacaktık...
kızlar bu listeye göre beslendiğiniz zaman ayda 1 kilo alıyormusuz. dıyetısyen verdı bunu bana. yalnız ıstersenız sunu da soylıyım yasım 28 boyum 164 gebelık oncesı kılom 61 suan 70. bu bılgılere gore verılen lıste. sıze de yardımcı olacağını dusunuyorum.Eki Görüntüle 369097 Eki Görüntüle 369098 Eki Görüntüle 369096 Eki Görüntüle 369094 Eki Görüntüle 369095
Canım bende de oldu idrar yolu enfeksiyonu hatta idrarımın sonunda pembe leke geldi 2 gün,çok korktum çok kötüydü moralim,sonra antibiyotik tedavisiyle 1 haftada geçti,akıntım hala çok oluyo ve rengi biraz değişti yine bu günlerde,ben yine endişelenmeye başladım ama leke filan yok bu sefer çok şükür.Bu arada akıntım için de fitil verdi doktor ama kullanması çok zor ben kullanamadım,şimdi bugünlerde fitili zor da olsa kullanayım diyorum,yani benim de tekrarladı sanırım enfeksiyonum ama korkuyorum test yaptırmaya.Problem olur mu bebekle ilgili diye sorduğumda da doktor çok düşük bi ihtimal enfeksiyonu geçiremezsek haftasından erken doğar dedi,inşallah ikimizde de problem olmaz canım...
buralardayım arada sadece gırıp okuyabılıyorum hergun bakıyorum ama yazmaya vaktım olmuyor. sen nasılsın canım? ben kılo ıcın bos durmadım. yogaya basladım :) dıyetısyenle grusturduler once. sımdı sıze dıyetısyenın verdıgı lısteyı tarayıp ekleyecegım. sen ne alemdesın? bebısın nasıl?
ben 13 haftalıkken olmuşdum idrar yolları enfeksiyonu aşırı kusmam ve idrara çıkamama aşırı kasık ağrısı olmuştu 5 gün hastanede yattım cehennem gibiydi sadece serumla beslediler 6 tanede antibiyotik iğne oldum su dahi içmedim 5 günde tam 5 kilo verdim dr daha yatıracaktı ben çıkarmassanız kaçarım çok bunaldım diye ısrar edince çıkardı ilerleyen dönemde dua edeceksin bak hamilelerde idrar yolu enfeksiyonu çok görülür dedi gerçekten hastaneden çıktım ne bir miğde bulantısı nede yanma idrarda bazen tekrarlar gibi oluyor ama ilaç bile kullanmadan hafif bi şekilde geçiyor ğünde 3 kez çamaşırımı değiştiriyorum çok dikkat etmeye çalışıyorum ayaklarıma kat kat çorap patik ne bulursam giyiyorum bidaha hastanede yatmak istemiyorum bide dediğiniz gibi şayet geçmesse erken doğum risski çok fazla dedi dr aman DİKKAT KIZLARRRRR
Bende çok korkuyorum tekrar etmesinden,sende de akıntı çok oluyo mu canım, fitil kullanmışmıydın bir de?
kızlar benim sırtım çok ağrıyor yaa, sırt ağrısı çeken var mı benim gibi acaba??? ölmek üzereyim ağrıdan, nefes bile almakta zorlanıyorum her yerime bıçaklar batırıyolar sanki.. gece de uyuyamadım ağrıdan uyandım kaç kere... oysaki daha şimdiden kaç yastıkla yatıyorum.. temmuzu nasıl getircem ben böyle ya çok merak ediyorum
kızlar bu listeye göre beslendiğiniz zaman ayda 1 kilo alıyormusuz. dıyetısyen verdı bunu bana. yalnız ıstersenız sunu da soylıyım yasım 28 boyum 164 gebelık oncesı kılom 61 suan 70. bu bılgılere gore verılen lıste. sıze de yardımcı olacağını dusunuyorum.Eki Görüntüle 369097 Eki Görüntüle 369098 Eki Görüntüle 369096 Eki Görüntüle 369094 Eki Görüntüle 369095
kızlar benim sırtım çok ağrıyor yaa, sırt ağrısı çeken var mı benim gibi acaba??? ölmek üzereyim ağrıdan, nefes bile almakta zorlanıyorum her yerime bıçaklar batırıyolar sanki.. gece de uyuyamadım ağrıdan uyandım kaç kere... oysaki daha şimdiden kaç yastıkla yatıyorum.. temmuzu nasıl getircem ben böyle ya çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?