2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Toplamda mı 4 kilo aldın canım,bende geçen hafta gittiğimde toplamda 4 kilo almıştım,bence çok iyi umarım böyle gideriz.Sen kaç kiloyla başlamıştın canım?

50 ydim ya doktor kızdı bende anlamadım 57 dedi 3 de fazla tartıyordu tartı ben 54 kiloyum bence çok normal 20+3 üm

secret51 nerelerdesin canım görünmüyosun yoksa ben mi denk gelmedim...Yanlış hatırlamıyorsam seninle bi kilo takibi yapacaktık...

50 ydim ya doktor kızdı bende anlamadım 57 dedi 3 de fazla tartıyordu tartı ben 54 kiloyum bence çok normal 20+3 üm

bende 24+1 im bugün,2 gün önde gidiyo kızım.Ben de 59 ile başladım şimdi 63 üm canım.Ama ilk günler gibi olmuyo valla sen kilo almasan bile göbek gittikçe büyüyo,bana göre 4 ten fazla almış gibiyim çünkü karnım büyüdü ama tartı da 4 kilo almışım.Neyse ikimizinki de normal bence,inş ortalama en fazla 15 kilo ile doğumumuzu yaparız ama tabi en önemlisi bebeklerimizin sağlığı...

doktorun tartısı 3 kilo fazlaydı nende böle dedim öle ölçüyoruz dedi
57 çıkardı 54 üm demekki zaten 1,5 ay önce 53 düm ondada 1 kilo fazlaydı bence çok normal

secret51 nerelerdesin canım görünmüyosun yoksa ben mi denk gelmedim...Yanlış hatırlamıyorsam seninle bi kilo takibi yapacaktık...

buralardayım arada sadece gırıp okuyabılıyorum hergun bakıyorum ama yazmaya vaktım olmuyor. sen nasılsın canım? ben kılo ıcın bos durmadım. yogaya basladım :) dıyetısyenle grusturduler once. sımdı sıze dıyetısyenın verdıgı lısteyı tarayıp ekleyecegım. sen ne alemdesın? bebısın nasıl?

kızlar bu listeye göre beslendiğiniz zaman ayda 1 kilo alıyormusuz. dıyetısyen verdı bunu bana. yalnız ıstersenız sunu da soylıyım yasım 28 boyum 164 gebelık oncesı kılom 61 suan 70. bu bılgılere gore verılen lıste. sıze de yardımcı olacağını dusunuyorum.

canım çok iyi olmuş başlaman umarım uyabilirsin listeye ben böyle şeyleri takip edemiyorum hiç:26:

ben 13 haftalıkken olmuşdum idrar yolları enfeksiyonu aşırı kusmam ve idrara çıkamama aşırı kasık ağrısı olmuştu 5 gün hastanede yattım cehennem gibiydi sadece serumla beslediler 6 tanede antibiyotik iğne oldum su dahi içmedim 5 günde tam 5 kilo verdim dr daha yatıracaktı ben çıkarmassanız kaçarım çok bunaldım diye ısrar edince çıkardı ilerleyen dönemde dua edeceksin bak hamilelerde idrar yolu enfeksiyonu çok görülür dedi gerçekten hastaneden çıktım ne bir miğde bulantısı nede yanma idrarda bazen tekrarlar gibi oluyor ama ilaç bile kullanmadan hafif bi şekilde geçiyor ğünde 3 kez çamaşırımı değiştiriyorum çok dikkat etmeye çalışıyorum ayaklarıma kat kat çorap patik ne bulursam giyiyorum bidaha hastanede yatmak istemiyorum bide dediğiniz gibi şayet geçmesse erken doğum risski çok fazla dedi dr aman DİKKAT KIZLARRRRR

Bizde iyiyiz canım kızımla,beraber büyüyoruz. Kilo için önlem almanı takdir ettim çok sevindim senin adına,az kilo almak sonrası için çok önemli,bana doktorum şöyle demişti,seni 9 ay boyunca bir odaya kapatsak ve sadece su versek 3 kilo sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin demişti,sadece ek vitamin besin almadığın için saçın dökülür cildin bozulur dişlerin çürür ama bebeği sağlıkla dünyaya getirirsin demişti,yani o yüzden yemeyi abartmaya gerek yok bence.

Canım bir de yürüyüş eklersen bu listeye süper olur...

Bende çok korkuyorum tekrar etmesinden,sende de akıntı çok oluyo mu canım, fitil kullanmışmıydın bir de?

Bende çok korkuyorum tekrar etmesinden,sende de akıntı çok oluyo mu canım, fitil kullanmışmıydın bir de?

Akıntım bir haftadır çok fitil kullanmadım ama hastanede yattığım dönemde çok idrara çıkıyor um ve pamuğu ıslatıp temizliğimi yapıyordum hala öğle yapıyorum fitil kullanamıyorum o yüzden yazmasını istemedim o yüzden yazmadı şunu çok iyi anladım hamilelikte vücüdün pisliği bir şekilde akıntıyla atılıyor bu olacak fitilde kullansan azalacaktır ama kesilmeyecektir tedaviden sonra temizliğe dikkat ayakları üşütmemeye dr ısrarla bunları tavsiye eder bana

kızlar benim sırtım çok ağrıyor yaa, sırt ağrısı çeken var mı benim gibi acaba??? ölmek üzereyim ağrıdan, nefes bile almakta zorlanıyorum her yerime bıçaklar batırıyolar sanki.. gece de uyuyamadım ağrıdan uyandım kaç kere... oysaki daha şimdiden kaç yastıkla yatıyorum.. temmuzu nasıl getircem ben böyle ya çok merak ediyorum

Arkadaşlar bende de çok sırt-bel ağrısı vardı konu her açıldıkça yazıyorum faydasını gördüğüm için, oturarak çalışan bayansanız her 1,5-2 saatte bir 15 dakika ayakta dolanın gezinin. Eğer sürekli ayakta iseniz saat başı 15-20 dakika rahat şekilde oturun. O zaman dengelenir bende işe yaradı

herkeze merhaba bende inŞ 5 ay 1 haftalık hamileyim ve inŞ oglum olacak hem sevinç,heyecan hemde mutluluk var ama bunların yanı sıra dogum korkusuda var beni bu konuda biraz olsun rahatlatacak olan var mı acaba ayrıca ilk hamileligim.....

secret51 çalıyorum:18: listeni yapabilir miym bilmiyorum ama deneyeceğim çünkü ben 10 kilo aldım zaten bayağı kiloluyum korkuyrmda yiyorum hof ne zor yaazayıf hamile olmak isterdim

çaldım he helal et
herkese başarılar
Rabbim yardıcımız olsun sağlıklı bebişler gelsin inş....

merhaba kızlar haftaya şeker yüklemesine gidicem ama aç mı olmam lazım yoksa tok gidebilir miyim yaptıranlar anlatabilir mi?

bi de o gün eşim benimle hastaneye gelemicek işlerin dolayı.kan aldırmalar filan kaç kez oluyo insan bitik düşüyo mu yanımda biri olmayacagı için ayrıntıları bilsem ii olur.

Ya aynen sırtım ve kalbim deli gibi ağrıyor. Ne sağa ne sola dönebiliyorum. Sol tarafta kalp sağ tarafta tetanoz aşılı kolum sırt üstü yatıp sol kolum havada sağ kolum kıvrık yatabiliyorum sadece. 5 saat anca uyayabildim. Acaba kalp krizi belirtisi mi bu ağrı hayra alamet değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…