- 13 Kasım 2011
- 591
- 161
- 83
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.161
merhaba kızlar haftaya şeker yüklemesine gidicem ama aç mı olmam lazım yoksa tok gidebilir miyim yaptıranlar anlatabilir mi?
bi de o gün eşim benimle hastaneye gelemicek işlerin dolayı.kan aldırmalar filan kaç kez oluyo insan bitik düşüyo mu yanımda biri olmayacagı için ayrıntıları bilsem ii olur.
5 ayda 5 yada 4 kilo almışım doktor fırça çekti :18:
selammmm biz geldikkk gene topik çok sezsiz
kimsecikler yok
Selam canım biz de burdayız kızımla,bugün yemeğimizi erken yedik misafirlerimiz gelecek onları bekliyoruz...Siz nasılsınız bebişinle?
Canım senin doktorun niye fırça çekti anlamadım,az almışsın diye mi çok almışsın diye mi gayet normal bence,az değil kesinlikle çok da değil...Zaten son aylarda ister istemez alıcaz.
olsun balım ya nee yapacaksın hastayım numaralarına yat ayy sancım vr falan deeee
ayyy cok guselmıs fıyonklu falan bızde bugun oglua bak neler aldıkEki Görüntüle 368569
selam herkese,herkes iyidir umarım
olsun balım ya nee yapacaksın hastayım numaralarına yat ayy sancım vr falan deeee
ayyy cok guselmıs fıyonklu falan bızde bugun oglua bak neler aldıkEki Görüntüle 368569
çok almışın diyor canım ya
Canım ben yaptırdım sana anlatayım,sabah erken gitmeye çalış,10 saat filan aç olmaz lazım bildiğim kadarıyla,yani akşam yemekten sonra bişey yeme kalkınca da aç karna gidiceksin.Sonra kan aldıracaksın ve sana şekerli su verecekler onu 5 dk içinde içeceksin ve şekerli suyu içtikten sonra tam 1 saat bekleyeceksin ve bu süre içinde yine hiçbir şey yemeyeceksin.Tam 1 saat geçtikten sonra tekrar kan aldıracaksın.Ve sonuç ne zaman çıkacaksa sonucunu almaya gideceksin.Bence yanında biri olmasına gerek yok ama destek için birini götürürsen moral olur,bende hiç yalnız gitmedim.Bu arada şeker sonucunla ilgili de bilgi vereyim,sonuçdeğer olarak 140 ın altında çıkması lazımmış,140 ın üstü olursa problem varmış,benimki 114 çıkmıştı,bildiklerim bu kadar canım,umarım yardımcı olabilmişimdir.
haşgeldin canım biz iyiyiz canım sen nasılsın
Canım ben yaptırdım sana anlatayım,sabah erken gitmeye çalış,10 saat filan aç olmaz lazım bildiğim kadarıyla,yani akşam yemekten sonra bişey yeme kalkınca da aç karna gidiceksin.Sonra kan aldıracaksın ve sana şekerli su verecekler onu 5 dk içinde içeceksin ve şekerli suyu içtikten sonra tam 1 saat bekleyeceksin ve bu süre içinde yine hiçbir şey yemeyeceksin.Tam 1 saat geçtikten sonra tekrar kan aldıracaksın.Ve sonuç ne zaman çıkacaksa sonucunu almaya gideceksin.Bence yanında biri olmasına gerek yok ama destek için birini götürürsen moral olur,bende hiç yalnız gitmedim.Bu arada şeker sonucunla ilgili de bilgi vereyim,sonuçdeğer olarak 140 ın altında çıkması lazımmış,140 ın üstü olursa problem varmış,benimki 114 çıkmıştı,bildiklerim bu kadar canım,umarım yardımcı olabilmişimdir.
iyiyim canım şükür.ama cok yoruluyorum artık merdıven falan cıkarken,çizmelerimin fermuarını falan cekemıyorum eğilince karnım acıyor.var mı sizde de boyle problemler
bende de yavas yavas başlıyor canım nefesim hemen daralır gibi oluyorum
bu bebeişler yaşlandıracaklar bizi galiba
anamı ağlattı yav
mide bulantılarım geçti feraha erdim derken şimdi böyle problemler cıktı,son aylarıımı dusunemıyorum vinçle kaldırırlar sanırım
kesinlikle canım ya sorma şimdiden böyle olursak sonumuzu Allah
hayır ettsin
hayır olsun inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?