- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.181
canım hazırlıklara başladınmı canım neler aldınız
çamaşır mendil falan aldım.daha yazlık şeyler çıkmamış o nedenle beklıyorum.boyama kıtapları masal kıtapları aldım
beşik meşik hıc bakmadım henuz.
sen neler aldın neler yaptın.bir de normal doğum mu düşünüyosun
canım benim ben daha başlamadım :-( bakıyorum canım ya sadece bu hedileşmemiz olmuştuya elbebek arkadasımın gönderdiği kıyafetler var
bende bu ay cıksın bakacağım canım benim erken doğum olacağı için sezeryan olacak canım sen nasıl düşünüyorsun
hediyeleşmemi oldu:) cok uzak kaldım topikten,benım babam rahatsız hastaneden cıkınca 2 ay bende kaldı o ara pek bır yere gıremedım tabı uzak kaldım.
neden erken olacak senın?
ben hersey yolunda gıderse normal dusunuyorum ama korkuyorum:
evet canım ya hediyeleşme olmuştu Meleksen arkadaşımız ilgilenmişti
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin umarım iyidir
canım bebişim 7 aylık yada en fazla 32 haftada alacaklar canım bebeğin eşi çok büyük müş gelişimi tamamlayamayacakmış
bakalım şuanki durum bu Ama rabbim izin veririse sonuna doğru da gideriz
evet bende de varhoşbuldum canım.noolsun gun geçtikçe ağırlaşıyorum çabuk yoruluyorum artık,öne eğilemiyorum karnım acıyor.var mı sizde de boyle haller
24+1 demek zaten 25e girdin demek canımarkadaşlar gebelik sitelerindeki hesaplayıcılarda 24+1 gözüküyorum.ama burada 25.haftada gösteriyor.:44::44::44:
aynen canım yaa azönce eşime yalvarıyordum sırtıma masaj yap diye.hiç iş de yapmadım bugun, gene de sırtım felaket ağrıyor. sırt kasları geriliyormuş salgılanan hormonlardan, o yüzden. ama hamilelik ilerledikçe naparız bilemiyorum yanikızlar benim sırtım çok ağrıyor yaa, sırt ağrısı çeken var mı benim gibi acaba??? ölmek üzereyim ağrıdan, nefes bile almakta zorlanıyorum her yerime bıçaklar batırıyolar sanki.. gece de uyuyamadım ağrıdan uyandım kaç kere... oysaki daha şimdiden kaç yastıkla yatıyorum.. temmuzu nasıl getircem ben böyle ya çok merak ediyorum
babam pek ıyı değil.
normal yontemlerle mı hamıle kaldın?inşallah sonuna kadar gidersin.erken olursa da ınsallah sağlıcakla alırsın kucagına.hepimizden önce dogurcan o zaman sen:)
bizde kızımla iyiyiz teyzesi çalışıyoruz akşam olmasını bekliyoruz Saat 22 de çıkacağız
Misafirin gelecek yorma kendini sakın canım ....
çok almışın diyor canım ya
arkadaşlar gebelik sitelerindeki hesaplayıcılarda 24+1 gözüküyorum.ama burada 25.haftada gösteriyor.:44::44::44:
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrr
çoçukcagızım ve babasıyla cay ıcıyoruz bıseler yıyoruz agzımız bos kalmıyor maglummm ... takılıyoruz anlayacagınn.. ee nasıl gıdıyor hazırlıklar bıseler aldın mı bebegeMerhabaaa zeynep...Bende misafir vardı yeni gittiler bizde dinleniyoruz şimdi kızımla,siz neler yaptınız oğluşunla...
çoçukcagızım ve babasıyla cay ıcıyoruz bıseler yıyoruz agzımız bos kalmıyor maglummm ... takılıyoruz anlayacagınn.. ee nasıl gıdıyor hazırlıklar bıseler aldın mı bebege
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?